להיות אמא בעזה

ועל סמך מה החלטת ש8 שנים לא היה לי אכפת?

כי זה מתאים לך למסגרת של התמונה? אז אני אומרת לך כמו שאמרתי לאחרים - מבטיחה לך שב8 השנים האלו עשיתי עבור תושבי הדרום יותר ממה שאת עשית. העובדה שאני מסוגלת להתעצב על הרג ילדים שם לא מבטלת את הרגשות שלי לאנשים כאן. טבעי שפגיעה של אזרחים כאן תדבר יותר אל לבי זה לא אחד מול השני כזאת היא המציאות: מורכבת

SimsY

New member
אם הם יפסיקו את הקסאמים

המלחמה תפסק ברגע - אין כאן שום ספק. ולגבי התמונות - האם את יודעת שאנשי החמאס מציבים נשים וילדים על גג הבית, בכוונה ומשתמשים בהם כמגן אנושי ? האם את יודעת שכל הדברים שכרגע אמרת הם Setup של חמאס ? משתמשים באנשים ואחר כך בוכים ? איפה היית לפני שנה כשאנשי החמאס טבחו את אנשי הפתח, ולצידם אזרחים חפים מפשע בני עמם?? למה אז לא ביקשת להפסיק את המלחמה - איפה כל היפי נפש פה היו אז ? ! אני באמת באמת אשמח לדעת - כי כמו שזה נראה ככה - יש כאן אנשים שפשוט צריכים להתבייש להם ! יכול להיות שכמה אנשים פה שכחו באיזה צד הם ומי יזם את כל הסכסוך הזה מההתחלה.

SimsY

New member
שאלה:

איפה היו הדיעות "הנשגבות" האלה שלך במשך כל הזמן הזה כשתושבי שדרות נהרגו ונפצעו ונרצחו בצורה אכזרית כל דקה ? איפה היו הרגישות והדאגה הזאת כשתושבים חפים מפשע בשדרות נטבחו ועשו להם שואה ? אל תנסי לענות - התשובה ברורה.

SimsY

New member
מישהו מציף פה את הפורום ?

כי אפילו הוא עצמו לא מאמין למה שהפה שלו אומר ?

SimsY

New member
להציף את הפורום בשם בדוי

זה פחדני ומעיד על טיב האדם שעומד מאחורי הכינוי. תודה שהוכחת עם מי האנשים שאנו עוסקים במלחמה הזאת.

EMANUELA XD

New member
החמאס הוא שהביא את האסון על עזה

אני נגד הרג חפים מפשע ואני נגד מלחמות אבל את המלחמה הזאת מי שיצר אותה במו ידם הם החמאסניקים הטרוריסטים הם אלו שרוצחים את בני עמם במו ידיהם - חוץ מטרור ורצון לחסל אותנו היהודים, השלום לא כתוב אצלהם בלקסיקון,תהיו בטוחים שבעזה עם כל הכאב והאובדן יש מי שפוחד להזדהות עם המלחמה בחמאס,כל ההפגנות למראית עיין שיראו וישמעו את קולות הזועקים להפסקת המלחמה, כנסו ותראו את הסירטון בפליקס גם זה נחשב לטווח ושואה על עם היהודי-החמאסניקים הם צמאים לדם יהודי,לחממאסניקים אין הבחנה וכאב על אמהות וילדים יהודים ,החמאס הם רוצחים את דם היהודים ובאפלה את דם אחיהם הפלאשתינים גם לאימא יהודיה יש ילדים- גם לאימא יהודיה יש לב גם אימא יהודיה לא רוצה שהילדים שלה יגדלו בצל הטרור והמלחמה שפוקדת את העם היהודי בארץ ישראל הקדושה כשדם יהודי נשפך על אדמת הקודש,ההמון הפלאשתיני יוצא לרחוב וחוגג ומחלק סוכריות נצחון כנפלו עלינו טילים במלחמת המפרץ,הרחוב הערבי ישראלי עלו על הגגות צהלו ושמחו שבתים בישראל מתפוצצים חאלס לרחם על מי שאינו מרחם עלינו עם כל הרחמים שלכם בעזה ישמחו לעשות בכם לינצ' ועל כל ערבי ישראל - אתם האשמים בכל הטרור בישראל יש לכם יד ברצח העם היהודי!! כשנופלים פצ'מרים על ישובים יהודים לא יצאתם לרחוב והפגנתם נגד הטרור אני הפסקתי לרחם - הרחמים שלי על ילדים יהודים על אימהות ומשפחות שכולות בגאווה הייתי מקבלת נשק והולכת להלחם עם הבנים הגיבורים,הבן שלי משרת בעזה הוא משתתף במלחמה אני גאה בו עד הסוף הצביעות של האנשים חוגגת כאן ומעוררת רחמים

יש לי חדשות בשבילך

1. יש הרבה לוחמים שמרגישים כך. הם עדיין שם ועדיין הולכים לעשות את מה שצריך. הם ממש לא רוצים לפגוע בחפים מפשע למרות שהם יודעים שיצטרכו לעשות החלטות קשות ושבמלחמה יש גם אבדות כאלו. 2.זה שתכתוב לי שלא מעניין אותי מה גורלך החיילים שם לא הופך את זה לנכון. כפי שכתבתי אני חרדה לגורלו של אחי אבל גם בעלים של חברות שלי וילדים של חברות שלי ומכרים רבים שנמצאים שם. מעניין שלמרות שיש כאן מי שקרא לי "שמאל קיצוני" כל מעגל החברים שלי קשור ישירות כרגע או למעגל הלחימה או למפעל העזרה לתושבי הדרום. 3. אני מסכימה אתך שלשבת בבית ולצעוק על מישהי שהעזה להביע רגש אנושי פשוט "טיפשה" זה יותר קל מלעשות משהו.

AVI9876

New member
אני מבין אותך. בתור ערבייה.

ככה זה. כל אחד מגלה סולידריות כלפי הלאום שלו. וזה רק מוכיח את מה שבימין טוענים כבר שנים: ערבי גם אם תיתן לו מדינה, גם אם תיתן לו תהודת זהות כחולה, הוא ישאר ערבי. הנאמנות שלו לא תשתנה. או אם נאמר את הדברים בקיצור ובלי מלים יפות : רק טרנספר יביא שלום.

אין לכם זכות לדבר על שואה

אנחנו מגנים על העם שלנו. ראית צבא שטרם מתחיל לפעול שולח כרוזים להתפנות מהבתים????.. הבעיה שהערבים/אתם/הם התרגלו ליחס בכפפות של משי של ישראל למדיניות ההפלגה. אז גם לנו נשבר לפעמים. ברור לי שתחשבי על ילדי עזה ומה עם ילדי שדרות שנותרים עם צלקות נפשיות?????.יש לנו זכות להגן על עצמנו ולהשמיד כל ארגון טרור שמטרתו לאיים על בטחונה של ישראל ותושבייה. ורק אל תקראי לזה שואאאאאאאה נו באמת!!!!!! אם מבוקש שנאמר לו לזוז ממשפחתו וילדיו מסרב לעשות זאת ומעדיף את מותם אז לא אני ממש לא מרחמת עליו וגם לא על הילדים הילדים התמימים האלה זה אלה שיפוצצו אותי מחר באוטובוס איזה חמלה אמורה להיות לי כלפיהם?! נ.ב אני בטוחה שאף אם שם לא חושבת מה עוברת כאן כל אם יהודיה מה עובר למשל בראשה של אם ששלחה את בנה לישיבת מרכז הרב ונטבחו שם בצורה אכזרית שאין לתארה במה חטאו? מה פשעו? אבל אנחנו ....פשוט לא בוכים, לא מפרסמים תמונות לעולם ולא מדווחים דיווחים שקריים.

cial 1

New member
לאימא.ה ערביה יש לי הרבה מה לומר לך?

אל"ף אני גרה עם ערביות ואוכלת עלת בטעם הכי טוב גם מכינה עם פחות בצל ועל האוכל והלחם כאשר אין לשכנה שלי לחם או אני הפוך אחד שולחתלשנייה עם חום ואמונה אז לא הילדים שלה רעבים" ולא לי חסר ואנו באותה הצלחת מתחלקים אני מכינה להחברות ערביות שלי בנאמת שלי אוכל והם רק טוב עושות לי-עכשיו לעיניין החמאס אין לי שם טיפה אחת של רחמות ואם את יודעת גם את נחשבת לרעה בצד שלהם -ואין לסלוח להם על המכות שלהם ואת יודעת שהבטן החמסטאני רשע מוליד רק מפלצות לצערי הרב בזה גם העולם מסכים איתי האם ידעת על הפיגועים הגדולים בעולם הם מתשתית הג'הד והג'הד הוא גם חאמסטן שני שותפים לפשע בכלל כול האיסלם הרדיקלי הוא מצה אחד נגד העולם וצמה לדם יהודי בדרגה אחת גבוה מעל הכול תמיד דם יהודי הראשון אצל כול האיסלם אז לבלבל אותי את לא יכולה לשנות את דעתי אולי? אם את רוצה שלום החמאס או כול מה שמתאם איתו לא חפץ בשלום - גם העולם מכיר בו כטרור ראי איך הם מהלכים אימה על כול אחד היום נותם להם לההירג בהפגזות שלנו הפגזות אלה נועדו להשמיד את התשתיות של ציר הרשע שם ויש מלחמה יש מיגון על האמיא העזתית להגן על בנה הבת בצורה הנכונה להרים ידיים לעולם זו הזעקה וכמובן להיות רחוק מההפגזות אבל יש רב מרצחים האומר להם תמותו למען הכבוד אז איפה הצדק כבוד דם בעד כבוד- לו היה הנביא מוחמד יורד היה אומר להם אני לא סולח לכם-די להשתמש במילים שאנו עם כלים גדולים- לכי ללמוד קצת מהתנך - שם תמצאי הרבה- ואחד מהגדולים הוא דוד המלך על וגולית מה שאני רואה שהחמאס רוצה להיות דוד- אבל לא ניתן לדברים האלה עם" בכלל עם רוצה ללמוד משהו מאיתנו הוא רחוק אז הם בחרו בכלים של התאבדות כאן האם הפליסטינאית איבדה את כבודה ואת הדין גם של האיסלם יש עוד כמה נשים בשטחים ןהם מתונות- זו מדינתי ולמען ילדי אני אשמור ואשמר מכול רע. ושוב אני לא בעד להרוג גם את הכי רוצח שלכם שם ובכול העולם מדברת על גבר כן כך קשה לראות כאלה דברים לצרי הם קיימים תמיד -כאן אנחנו נחמים מה שלא נלחמנו מזמן ואמר זאת בצער רב על שני הצדדים לאויב ולך וכמובן לנו- ...תחיה בשלום כאן יחד איתנו באהבה מותר לך להגיב איך שאת רוצה ואיך שנוח לך רק שדעתי שונה משלך אני בעד שלום אני חתמי על שלום שם אין שלום אולי פעם יבוא- על הסבא של הבן שלי מצד האב הוא קבור בירושלים לפני 280 שנה אז עוד מימי ימימה זו ארצי וזו גם מולדתי- ואני מגיעה ממרוקו וספרד שני זמים לארף של אבות אבותינו שלום

תותיער

New member
אמא טריה יהודיה תושבת שיראל- עונה לך ברצינות

אני אמא פחות מחצי שנה... כל פעם שאני מחליפה טיטול לתינוקת שלי, אני חושבת על גיסתי שגרה בשדרות עם תאומים בני 5 שמיום הוולדם ועד היום חיים, נושמים, גדלים על קאסמים. הילדה שלי שומעת הכבש השישה עשר, ונבהלת אם שמתי את הצלחת חזק מידי על השייש הילדים שלה שומעים הכבש השישה עשר ונאלצים לעזוב באמצע השיר, כי נבהלו מקאסם. בני 5 וכל מה שהם זוכרים זה להזהר לא להתרחק מהבית כי עלול לפול קאסם על הראש. אז אם אני אקח את התבנית שבה את כתבת, ואשתמש בדיוק באותם ניסוחים- זה יראה ככה: נכון "זה לא פייר" שצהל מחזיר אש בעזה ונכון שלכל אמא שבנה הוא חאמסניק שמביא נשק הביתה, אין כל כך ברירה, וכל אישה שהבעל שלה פעיל ומוכן להתאבד, יכולה רק לקוות שיחזור בו מההחלטה האווילית הזו, ואני באמת רוצה להאמין שאף אחת מהן לא בחרה את זה, אבל לפחות אולי יש בליבן מעט רחמים, לשכנע את הגבר שלהם שצריך לחשוב בהגיון, ויש לדעת מה נכון ומה לא נכון. ולסיכום- אני מתפללת ומקווה שהאש שנוחתת על שדרות כבר 8 שנים תיפסק, שהעם היהודי, יוכל לחיות בשלום למרות שבחלק ממדינתו יש פלסטינים. ורק על דבר אחד אני מסכימה איתך- מספיק לשפיכות הדמים של שני הצדדים הבעיה היא שאת מה שכתבת את צריכה להביא למנהיגות החאמס שלא עוזבת את ילדי שדרות כבר 8 שנים. ואת בוכה על 8 ימים...תתארי לך...

"לא פייר"?!?! זו התקפה ישירה על אזרחים

זו התקפה ישירה על מדינה ריבונית. אני מבין שאת אמא וזה העם שלך וזה כואב לך אבל מה זה הניגון הזול הזה על הרגש?! אין פייר ואין פרופורציה, כשיורים עליך, על הילדים שלך, כמו שאמר אובמה בביקור שלו בשדרות אתה צריך לעשות הכל כדי להגן עליהם, הכל! ואין מקום לרחמים על הצד היורה, ניתן לכאוב את כאבם של ילדי עזה שהם קורבנות בלי שהרגש ישתק השכל הישר, את ההגיון. דרך אגב... בעזה אין שום טבח!!!! כן יש הרבה הרוגים, אף אחד לא "נרצח", בטח לא באופן אכזרי, רוב ההרוגים מחבלים, השאר אזרחים(כי הירי והלחימה הם מתוך שכונות מלאות באזרחים), אין הרג מכוון של אזרחים ולכן אין טבח, בטח לא "שואה", שואה זה מושג ששייך לנו ליהודים ולארמנים שעברו שואה ע"י התורכים, שם היה הרג מכוון, רצח מכוון.

בהחלט

ובמיוחד בגלל ששם אין ממש חפים מפשע. האוכלוסיה המקומית שם תומכת טרור - חמאס. אחרת חמאס לא היה יכול להגיע למימדים שהגיע אליו.

רוב ההרוגים הם אנשי חמאס

לצערנו אין פה פרופורציות מי שאחראי עלינו היא ממשלתנו ומי שאחראי עליהם הוא ממשלתם שבמקום לדאוג לתשתיות ולפיתוח לוקחים את כל הכספים להתחמשות ולשהידים. הלוואי שיקומו כל תושבי עזה וייצאו בהצהרה ובתפילה כמו שלך היי בטוחה וסמוכה שאם יושיטו יד נקבלה בשמחה, אנחנו בטח ובטח שעייפים ממלחמות.

פרצלה

New member
אמא ערביה שנרשמה בתור אורחת ולא בניק הרגיל

מדוע לא שמענו את קולך במשך 8 שנים של הפגזות ישירות על שדרות? מה היית אומרת לו החמאסהיה מצליח יותר וכל טיל שלהם שכוון בכוונה אל מרכז אוכלוסיה אזרחית גם היה הורג אנשים? הרי העובדה שאין לנו הרוגים מקורה במזל גדול והתנהגות נכונה של האזרחים. לא בגלל שהמאס לא רוצה להרוג לנו ילדים. הטילים האחרונים נחתו על שני גני ילדים ועל בית ספר. לו היו מתקיימים לימודים היינו קוברים את ילדינו ואת סביר להניח,לא היית טורחת להרשם בניק אורח עלמנת למחות. זו הפרופרציה שצריך להכנס אליה. זו הפרופורציה האמיתית,עשרות אלפי טילים,במשך 8 שנים שכוונו בכוונה אל מרכז אוכלסיה אזרחית ובמזל לא הרגו מאות. את ושכמותך ניטלים בעבודה שאין לנו הרבה ניפגעים אבל שוכחים,שכל טיל של החמאס,יוצא מפה במטרה להרוג ילדים ורק למזלינו לא מצליח. רחמים זה רגש נעלה,איפה היו רחמיו של בן העם הפלסטינאי המחבל שחוסל ביום הראשון לליחמה? צה"ל הודיע לו שעומדים להפציץ את ביתו,צה"ל נתן לו זמן לברוח יחד עם ילדיו עליהם את בוכה,הוא כנראה לא בכה כי הוא בחר לא לתת לילדיו לצאת ובחר לתת להם במו ידיו ידי אבא למות. אז בסופו של יום,אני בתור ישראלית עושה חשבון פשוט,ישובים כמו שדרות שמופגזים כבר 8 שנים לא יכולים להמשיך לחיות ככה,הרי האסון יגיע בסוף אז כן,אם הצד השני כופה עלינו חיים בצל אסונות,אז עדיף שזה יהיה אצליהם ולא אצלי בבית. מתנצלת מראש אם עמי חשוב לי יותר ושלום ילדיו בעיקר. כן,אני מרחמת עליהם אבל שלום יהיה כשהאויב יבין,שגם דם ילדים יהודים אינו הפקר וישראל לא יכולה להמשיך לנצל את המזל הרבה שהיה לנו ולחכות לאסון. מלחמות הן תמיד רעות ולא נעימות,אבל הפעם זה ניכפה עלינו ע"י הצד השני ללא כל הצדקה...הם חיפשו מלחמה והם קיבלו אחת.

פרצלה

New member
תינוקת בת שלושה חודשים בת לאם יהודיה נפגעה

מניפלת גראד. אני מקווה שהרגשות האמא שבך לא הלכו לישון בדיוק.

הפלשתינאים הם טירוריסטים תומכי טירור

נעשו שם בחירות דמוקרטיות וחמאס נבחר לשילטון בצורה דמוקרטית חמאס הוא אירגון טירור שהפך ליישות פוליטית, ומשם הוא פועל עדין ואפילו בעוצמה גבוהה יותר כאירגון טירור. האם הפלשתניאי בשל העובדה שהוא בחר באירגון טירור לשלוט עליו והוא ידע היטב שמדובר באירגון טירור , צריך לשלם את המחיר. במשך כמה שנים נשלחים מצד עזה טילים אל עבר ישראל מבלי שישראל עשתה דבר, להפך היא נסוג משטחים ונתנה להם כל מה שהם רוצים. הרוסים תקפו את הגיאורגים על זה שאם רצו להצטרף לברית נאטו על דבר קטן..... לישראל אין לגיטימציה לתקוף את עזה על אלפי טילי רקטות שנחתו בשטחה? ארה"ב כבשה את האינדיאנים ולא נראה לי שהאמריקאים מתכוונים להחזיר להם איזו שהיא פיסת אדמה למעט שמורות הטבע שהשאירו להם. למה היהודים שחיו במדינות ערביות מעולם לא עשו טירור? למה היהודים שחיו במדינות ערביות מעולם לא יצאו להפגנות המוניות? בגלל שהם קצת יותר מתורבתים מבני עמך. הסיבה לכל המלחמות בעולם נובעת מדת האיסלם האיסלם מבטיח לאנשים גן עדן אם יתאבדו, האיסלם מנסה לפגוע בעמים דמוקרטים כמו ארה"ב שהן מעצמות שהוכיחו כי הדרך שלהם חזקה יותר מדרך של שילטונות דיקטטורים. היום גם הכושים בארה"ב יכולים להצליח והם שווים לכל האנשים. את הערכים האלה האיסלם לא מפנים, האיסלם דוגל ברצח דוגל בטירור , והוא שונא את כל העולם, הפנים של האיסלם הם למלחמה הפנים של האיסלם הן למרד, ואני חושב שאת הדת הזאת צריך להוציא אל מחוץ לחוק בישראל ובמדינות אחרות.

zukik

New member
תפסיקי עם הצביעות ....

איפוא היית 8 שנים ש "בני עמך" הפציצו את כל איזור הדרום וב 3 שנים האחרונות גם ללא סיבה מכיוון שהתירוץ העלוב שהם מעלים הוא שאנחנו כבשנו ..... אז 3 שנים יצאנו מעזה ועדיין "בני עמך" הצדיקים התמימים המשיכו להפגיז .... וההבדל הוא שהם בכוונת תחילה יורים טילים למרכזי אוכלוסין ואילו אנחנו משתדלים מאוד (לא תמיד מצליחים כי בני עמך הצדיקים התמימים פועלים מתוך מרכזי אוכלוסין בכוונת תחילה) לא לפגוע בחפים מפשע האים יצאת לתהלוכה נגד ירי הטילים ב 8 שנים האחרונות ? אני בטוח שלא .... האים השתתפת בתהלוכה נגד ההפצצות של צהל ? אני לא בטוח שלא ..... אני יודע שאת רוצה לראות רק מה שנוח לך ושיש לך ולבני עמך זכרון קצר אז אולי אזכיר לך מה קרה שאזרח תמים נכנס בטעות לכפר ערבי ..... http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-173168,00.html את זה עשו בני עמך .... הברברים רוב אילו שנהרגו בעזה הם טרוריסטים ולעומת זאת כל מי שנהרג בשדרות ושאר הישובים הם אנשים חפים מפשע .... אז תיכנסי את לפורפורציות ואל תזכירי לנו פה טבח ..... צבועה שכמותך ..... ואני מתפלא על האימהות היהודיות שבכזו חמלה מגינות על דעה כמו זאת של הערביה הזו ..... אולי אתן צריכות להיות בטווח הטילים כדי להרגיש מה זה ואז דעותיכם ישתנו קצת ....

למעלה