אמא ערביה שנרשמה בתור אורחת ולא בניק הרגיל
מדוע לא שמענו את קולך במשך 8 שנים של הפגזות ישירות על שדרות? מה היית אומרת לו החמאסהיה מצליח יותר וכל טיל שלהם שכוון בכוונה אל מרכז אוכלוסיה אזרחית גם היה הורג אנשים? הרי העובדה שאין לנו הרוגים מקורה במזל גדול והתנהגות נכונה של האזרחים. לא בגלל שהמאס לא רוצה להרוג לנו ילדים. הטילים האחרונים נחתו על שני גני ילדים ועל בית ספר. לו היו מתקיימים לימודים היינו קוברים את ילדינו ואת סביר להניח,לא היית טורחת להרשם בניק אורח עלמנת למחות. זו הפרופרציה שצריך להכנס אליה. זו הפרופורציה האמיתית,עשרות אלפי טילים,במשך 8 שנים שכוונו בכוונה אל מרכז אוכלסיה אזרחית ובמזל לא הרגו מאות. את ושכמותך ניטלים בעבודה שאין לנו הרבה ניפגעים אבל שוכחים,שכל טיל של החמאס,יוצא מפה במטרה להרוג ילדים ורק למזלינו לא מצליח. רחמים זה רגש נעלה,איפה היו רחמיו של בן העם הפלסטינאי המחבל שחוסל ביום הראשון לליחמה? צה"ל הודיע לו שעומדים להפציץ את ביתו,צה"ל נתן לו זמן לברוח יחד עם ילדיו עליהם את בוכה,הוא כנראה לא בכה כי הוא בחר לא לתת לילדיו לצאת ובחר לתת להם במו ידיו ידי אבא למות. אז בסופו של יום,אני בתור ישראלית עושה חשבון פשוט,ישובים כמו שדרות שמופגזים כבר 8 שנים לא יכולים להמשיך לחיות ככה,הרי האסון יגיע בסוף אז כן,אם הצד השני כופה עלינו חיים בצל אסונות,אז עדיף שזה יהיה אצליהם ולא אצלי בבית. מתנצלת מראש אם עמי חשוב לי יותר ושלום ילדיו בעיקר. כן,אני מרחמת עליהם אבל שלום יהיה כשהאויב יבין,שגם דם ילדים יהודים אינו הפקר וישראל לא יכולה להמשיך לנצל את המזל הרבה שהיה לנו ולחכות לאסון. מלחמות הן תמיד רעות ולא נעימות,אבל הפעם זה ניכפה עלינו ע"י הצד השני ללא כל הצדקה...הם חיפשו מלחמה והם קיבלו אחת.