להיות איתך.....

12אניהיא

New member
להיות איתך.....

זה להיות באור ולהתמלא בחום, איתך זה לחייך לעומק ולקבל משמעות חדשה, איתך זה לבטא שימחה והתלהבות ולשלב אהבה וידידות, איתך זה להתרגש ולהודות על מה שיש... איתך זה להבין את כוחם האדיר של החיים, ולהבין שלהיות איתך עכשיו ולו לרגע... זה הרגע הניפלא מכל הרגעים...

חתולון*

New member
יפה מאד אניהיא ../images/Emo140.gif

זה מיועד לבנך בן ה-7 חודשים??? אם כן או לא.... זה יפה מאד ובטח שזה לבן, אלא מה?? אז לבעל...

12אניהיא

New member
חתולון יקירי

קודם כל יש לי בת תינוקת ולא בן ואני מתה עליה
ואני לא אגלה למי זה

Mוניk

New member
איתך../images/Emo25.gif

איתך זה חיים איתך זה הכל כי בלעדייך זה כלום זה כמו חלום ואתה מוחשי ואתה איתי איתך זה חום איתך זו אהבה איתך זו תשוקה איתך זו כיברת דרך לא מועטה איתך משחר נעורי איתך חצי מחיי איתך בכאב איתך בצער איתך באושר איתך באהבה מחבק אותי עוטפ אותי עונה לכל צרכי אתה לי מגן אנושי איתך לעד שלך

טאKילה

New member
איתך להיות..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

איתך להיות,,החיים בגוונים,, העיניים בניצוץ הברק,, מבטך חודר בערגה.. נחתם גורלנו בשמים,, בתשוקה ושלהבת אש אהבה,, הנגיעה התחושה הריגוש,, הנשיקה חדוות עלומים,, מרפה אגרופיי הקמוצים,, מציפה בדבש ודונג התאווה,, לקט ערסל את בשרי בבשרך,, כנועה אילמת,,לך יקירי,, שנים על שנים נערמות,, מכורה לליטוף ידייך הרכות,, שפתים אל שפתיים נצמדות,, כוחי נמס בזרועותך העוטפות,, חבק אותי אליך חזה מול חזה,, אתה ואני חרוטים בלוח הלב,, מעוטרים בשמים ושקיעה,, חצאי צבעים,,חצאי קולות,, איתך האושר ושלווה..באהבה..

למעלה