להיות איתה

להיות איתה

להיות איתה כבושה בצפונות הירהורים, לנשום איתה, לפעום איתה ולהתרפק על קימוריה. להיות שבוי במסתוריה, כלוא בה במגעים חושקים, ולערב את עולמה בעולמי כאילו אין עוד עולמות זולתנו. להתמכר לרחשי נפשה, להתמסר ללמאוויי משאלותיה, ולהאחז בה כלולאה בלולאה ואין מנתק. לרוות איתה קיתונות של תשוקה, לאצור אותה בי ולהתכנס בה ולהיות רקום איתה, שתי וערב על צעיפי עדנה.

ריקי די

New member
בלחש

בלחש גופי יקרא שוב בשמך כי נפעם הוא וסוער כרוח על ים וגל עם כל משב ומשב כקצף הלובן מעל. בלחש גופך ייענה בדממה ייסוב וילפות איבר לאיבר וילטוף בחומו סערות וגלי התשוקה שוב ישטפו על החוף כמו עולם שנפקח ללא התחלה ללא סוף.

אקח אותך

אקח אותך לתור עימי את מסילות חיי, לשאוב יחדיו מראות גולשים של להט ויפעה. ובין דממות אשא אותך כבושה בשתי ידי עת שלהבתך בי תשתלח, ותשוקתך תפער. אומר לך בואי ונצא אל נדודים עורגים נסער יחדיו אישה ואיש בירכתי פרזות, ובארגמן של שושנים יחדיו נהיה שוגים, ונתעטף במצהלות של תאוות גנוזות. גופך יתע בתוך גופי, ובהיות השיר רוקע ניגונים עזים על מרבדים חושקים, את כל אשר רדום בנו בקול ענות נעיר, ונתערפל ונתפתל שלוחים בלי אזיקים.

טאKילה

New member
להיות איתך שלך...../images/Emo79.gif

להיות איתך כשעיניי גומעות יופי ערום נשמתך. לנשום ניחוח עורך לפעום רוגשת. , להיות איתך כשלהט בשרי הפראי מתרפק על קדמת גופך מתמכר מתמסר בעדנה למגעים חושקים בתשוקה ותאווה לוכדת. , להיות איתך להביט אל עולמך ולמצוא שם את השביל המוליך ללבך. , להיות איתך שלך... נתי יקירי, ברוך השב לשירה אירוטית ואהבה

EishEsh

New member
איתך

איתך אני הכי לא שפויה הכי לא מסודרת איתך אני הכי מטורפת הכי סוערת איתך אני הכי רוצה הכי משתוקקת איתך אותך בגללך אני הכי רוצה הכי משתוקקת בגללך אני הכי מטורפת הכי סוערת בגללך אני הכי לא שפויה הכי לא מסודרת בזכותך בגללך הולכת.

שמים1

New member
ליהיות איתך ../images/Emo79.gif

ליהיות איתך ארוגה בצוקי ערגתך, לנשום ניחוח גופך. ובהיותי כלואה בך כלולאה אחוזה בקרני תאווה, רקומה שתי וערב בהבזקי תשוקות. ליהיות איתך, חולקת הרהורי עדנה. בליטוף על מיתרי געגוע לנסוק אל משעולי אהבה.

רקום בך

רקום בך באלף מילים, עקוד בך באין סוף צלילים ומתפרקד על חלומות כחיית מחמד שידיים לוטפות אותה מכל וכל. נעטר בגלי תשוקותייך, ובתשוקה מתרפקת נתלה על קימורייך ורוחץ עצמי בצחות גופך.

שמים1

New member
רקומה בך ../images/Emo79.gif

אלף מילים לי רקמת ואני שוזרת אותן לשבילים של ערגה למעיינות תשוקה המתנגנים בצלילים ענוגים. רוחצת עצמי ברכות גופך המתנפץ אלי באדוות אהבה.

מתבשמת

New member
אהבתי לך ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

אהבתי לך תמיד מתחילה, מהקור שבציפייה. צעד אחר צעד מתקרב, לראותך. עולה בשביל עייפותך. מאחור הכל משאיר. את עורך בפניי מסיר. נופל לאט לרגליי. טובל בעונג חמוקיי. מתכסה בחום כנפיי. בשתיקתי טובע בשלווה, הבאה מעולם של אהבה. בשמיים חולף כוכב, המצית מיליונים אחריו. אל מרכבת אלים עולים, ובאחת נעלמים...

יערית 1

New member
ניחוח אהבתי

בתחרה שחורה רקמת לי ערגתך, בחוטים של תשוקה אליך נפרש ניחוח אהבתי. ואני רקומה לתוך נשמתך, מתכסה בתחרה שחורה מתעטפת באהבתך.

מעשה האהבה

את בי, ואני בך. עולם נפער מפלח ירכיים חושקות קודחות בתאוות התמזגות וכל התמרורים המורים - עצור, פורשים מן הדרכים ומפנים אותן לתשוקות החושקות, וליצרים הניצתים. ומה שקורה בינינו, הרי הוא כתוב בספר דברי הימים למעשי האהבה.

יערית 1

New member
כשהוא אוהב

כשהוא אוהב אני צוללת במערבולת אהבתו, שוחה בנחילי תשוקתו, מתענגת לצלילי נגינתו. כשהוא אוהב אני מתמזגת אל תוך ליבו, זוהרת בהשתקפות מבטו, משתרגת בנבכי נשמתו.

מילים מפכות

רציתי להעתיר עלייך מילים מפכות חמות כדמעות אך לוטפות לחייים, למען אהיה חקוק בהרהורייך כדממה חובקת בנתיב געגועים. רציתי לתת לך ערבית מתלקחת כלואה ברוחות הנושבות מן הים עם טעם מלכות ועדנה מתפרקדת עם צליל מנגינות רוויות אהבה.

מילים יפות

אמרת, מלמלת, מילים כה יפות. נגעת, הארת, פינות חשכות. ליטפת,אהבת, הפשטת, קילפת כתפילה שכבר לא בודדה אמרת לי מילים כה יפות מלאות אהבה

לילה בגילופין

לילה בגילופין. אנו חותרים בים ללא חופים פורמים את המיסתורין ומתירים את עצמנו אל שטחי הפקר. לילה בגילופין, הכל מותר, תאווה גולשת במשא הרפתקאות ויצרים מתענגים אומרים שיר. הדרור קורא לנו לפעום, לסעור ולהרקיע.

למעלה