להחשף אולי..

להחשף אולי..

אומנם כותבת כאן בשמי הפרטי.. כל מי שקצת מכיר אותי וקורא כאן.. ויודע לעשות אחד ועוד אחד..יזהה מיד. ובכל זאת.. מעולם לא סיפרתי לסובבים אותי..שכותבת כאן שם.. מעולם לא מיוזמתי..אכשהו ניתבתי לכאן או לשם..שיקראו..ויגידו " הנה היא.." זאת היתה פינה ועודנה אולי..שלי שלכם כקוראים אותי..שלכם שמכירים אותי אחרת..חשופה יותר..אמיתית ולא שפויה תמיד יחד.. ולפני שבוע.. שלחתי חברה מהעבודה..כבמין דרך אגב על שיות פורום ואינטרנט..כנסי תקראי.. ובכל בוקר.. יודעת קראתי אותך.. ובבוקר שני.. היום לא כתבת כלום.. זה חדש לי.. שיודעת<כי בטח יש כמה שלא יודעת עלהם..מניחה כזה>..שיש מי שמכיר אותי בעולם ההוא השונה במעט רק במעט.. וקורא אותי כאן.. הוא ובמקרה הזה היא..בטוח אומרים לעצמם.."היא לא שפויה..".. היכול להיות שזה הזמן לשלב בין שני העולמות..לאחד אותם.. או שזה רק מוזר לי שמציצים לי..ואני יודעת מראש.. תהייה למחר.. למשפט של הבוקר..

טעית

אולי כן ואלי לא.... אני טעיתי. שחשפתי אותו לכאן.. והוא עכשיו מחזיר לי בקריאה שלו בי.. מתעדכן בנעשה בי דרך המילים כאן.. שונאת את זה. מוזר לי שהוא כמה ימים עוקב ומכאן....שואל...כבדרך אגב... צורם... מפחיד....

בדיוק אתמול...

דברתי על זה עם חבר,ואמרתי... אני על המידור הזה שומרת...כל דבר במקום שלו...ככה נוח לי. ואת כמובן...עם איך שנוח לך.

אני

ניסיתי לשמור... בצפרניים. משהו שלא הובן כנראה... הוא התעקש....ופרץ. עכשיו.. הכל מובן :}} זה מה קוראים... פחד אלוהים מסקרנות חתולית שהורגת לבסוף את כל השורות והמילים :}} ואתה הבן אדם ....:}}}

חושבת...

לא להפגיש ת'חתול עם השמנת... זו התורה כולה. קוקו סותמת את כל החורים...בתקווה שכלום לא ינזל...לא'צה את יחיא שיבוא לסתום.

עכשיו...

זה הכי מדבר אליי... בני,בני ילד רע...אני אוהבת...
מוותרת במיידית על השקילה.

זהו..

שאני לא כלכך בטוחה שנוח לי.. מוזר לי.. הצורך הזה באולי לשמור על מילים על שפיות על..חשקים במילים בעיקר על חשקים במילים על תאור של זמן ורגש וסיטואציה ולכתוב בזמן אמת על ההכי שלי....על כל מה שאפשרתי לי כאן.. עם שאר הדברים השפוים לכאורה..תגובות לאנשים..הודעות שלי כאמא..עם זה אסתדר הכי קל.. אני בדילמה..עם עצמי.. נוח לי לא נוח לי.. אבל אין ספק שאכשהו נכנסתי למקום שלא היתי בו..

מוכר..

ולא יחזור על עצמו. פועלת בהתאם להצעת ייעול של נודי..... מרימה ת'שלטר מייד כשנכנסים לזון ש'לי... {משעשע לחשוב על מישו שמתחשמל וכולו מכחיל :}}}}

להבדיל..

אני לא שונאת את זה.. להבדיל זאת חברה לעבודה..לא מישהו שהיה לי איתו/ה מערכת יחסים אחרת.. יכול להיות..שאולי יש בזה אתגר כלשהו לעצמי.. זה קצת לא נוח..כי זה חדש ואני צריכה להתרגל לזה.. אבל..לא שונאת....

ערסlight

New member
להחשף.

ככל שאנחנו אוטנטיים אנחנו שואפים להסיר מחיצות. [זה מה יש וזה מה שצריך להספיק] מי שממדר את חייו, זו ההוכחה ההכי טובה שיש לו מה להסתיר. ולהסתתר... אומר שאנחנו מתביישים, נבוכים, מזייפים וכאלה. די פשוט בסה"כ.

d a n i e l s 5

New member
זה נכון בכללי....

לא בטוח שזה נכון ....לגבי הדילמה של דגנית . אני חיה בכמה עולמות מקבילים (שאחד מהם הוא הפורום) שלא מתנגשים אחד עם השני ..... האמת גם לא ממש יכולים להתנגש ...... לא בטוחה שזה ממקום של הסתרה , בושה וכו' ........ זה יותר מהמקום של כל עולם ומקומו ...מטרתו או יעודו . רק על עצמי לספר ידעתי :)

מתפתה לענות לך....

אז פשוט אתאפק לי כאן בשקט... רק כי נחנתי בכושר חיזוי בתגובות שלך... אמה מה..... קבל חיזוק לחור השלישי ברצועה הימנית... חונק חונק... שחרר קצת..
אבל אוהבים אותך גם ככה....

יכולה להבין...

מה שמרשים לעצמינו במקום אחד...לא מתאים לו למקום אחר. הורים...ילדים...מקום עבודה...חברים...האינסטלטור וכד'... מי שלא מרגיש צורך לשות ת'מידור בצדדים של החשיפה העצמית...משו עם הגבולות משובש לו...בעיניי. ולפמים...סתם עושים טעות...ולפמים גם,זה בסדר ולא קרה כלום. עניין של הרגשה אישית. הזמן בטח ידיג.

סאמקקקקקקקקקק

לא יכולת לבוא אליי מלפנים עם המחסום הזה? פפ מעכשיו מניחה מלכודות ממולאות בארסנל...עם מחטים טבולים בקוריוזיה ירוקה.... ככה .. מה נכנס אין מצב שיצא חי ונושם..

למעלה