להחשף אולי..

לכי על...

"רויאל ארסנל"... ז'וליו בפטיסטה...נראה לי מלכודת מחץ לא רעה בכלל

../images/Emo13.gif

מחר בבוקר .. בטח גם היא לא תבין..את ה"עיברית " שלי.. לזה.. צריך יותר מלקרוא..מילים.

ד ו ל ה

New member
אכן בעייתי קצת...

יכולה להבין את התחושה הלא נוחה. יש כאלה שאין לי בעייה לחשוף אותם למה שאני כותבת כאן (היום קצת פחות אבל בכל זאת...
) אלה יהיו בדרך כלל אנשים שאני בוטחת בהם ובכוונותיהם הטובות ואין לי בעייה להחשף בפניהם, או לחילופין אנשים שאינני מכירה כלל. אבל יש בהחלט רבים אחרים שאני מכירה ושלא הייתי רוצה שיציצו לי כאן ולא בגלל שיש לי משהו להסתיר אלא כי רמת החשיפה שלי בכתיבה היא גבוהה ולא ממש בא לי להחשף כך לעיני אנשים שאני בקשר יומיומי איתם (אלא אם הם שייכים לקבוצה הראשונה כמובן...). ובן הזוג זו כבר אופרה אחרת לגמרי...שם, כל חשיפה חושפת גם אותו (והוא לא ממש בעניין) הבעייה מחמירה עוד יותר כאשר הוירטואליה הופכת להכרות אמיתית והניקים הופכים לפרצופים מוכרים. אצלי זה שיתק במקצת את יכולת הכתיבה כאן (לטוב ולרע...) דולה (חושפת...)

יערית

New member
עד כה

את צריכה להיות גאה בשיתוף שלך:)) פעם נפנפתי בזה לכל עבר(קצת עקבו ועזבו) היום זה כבר הפך להיות כתיבה אחרת, לא ה-מקום שלי,לכן כבר לא משתפת (ת'סביבה),כותבת אומנם אבל זה כבר מלווה בהרגשה אחרת לגמריי מבעבר.

בגלל הרצון לזרום ולהיות הכי

אמיתי שאפשר בחרתי לי ניק שרחוק משמי וככה אני מרגישה שאני זורמת ולא צריכה להסתיר מי ומה אני. ברור לי שמי שמכיר יכול לעשות אחד ועוד אחד ולגלות מי אני אבל מי שיתאמץ כ"כ שיהנה מהידיעה. אני אישית חושבת שהאנונימיות נותנת לי אפשרות להיות כנה ואמיתית לגמרי.

למעלה