להחזיר כינור

סטין

New member
מה זה הפכתי????????????

אני כל הזמן נמרה

../images/Emo8.gifחחחח... נמרה צרפתיה....

כמעט שכחתי... חלק מהכיבושים הקולוניאליים של צרפת....

זה היה מזמן.... ובינתיים.

הערב רד, השמש כבר שוקעת, אור צהוב- כתום- כחוך- סגגול על האופק... מוזר- איך ששינוי של שעה... כבר משנה את סוף היום. ואני- אפרד מפה.. עכשו. ואאחל לכולם- ערב טוב, לילה טוב, חלומות פז.

חחח... כמחובר מרגע הגעה

למשרד ועד רגע עזיבה (למעט ישיבות, דיונים...) ולעיתים- גם תוך כדי אוכל... הבעיה מוכרת. בבית- משתדל הרבה פחות (2 מחשבים- קבוע ונייד... שניתן לחבר את שניהם... אבל בד"כ רק אחד מחובר...).... היתה גם תקופה שהיו לי 2 על השולחן בעבודה (ועוד אחד במשרד אחר...)... שיגעון.... ולפעמים- נשבע שאני אעשה משהו בלי המחשב- ובסוף חוזר אליו...

ניסיתי לברר מה פשר ההתמכרות הזו

לפני המפגש כל הזמן חשבתי לעצמי עם מי אני מדברת, למי אני עונה, ולמה בעצם אני צריכה את זה? ולא מצאתי תשובה, תמיד חזרתי לפה....וזה לא שמשעמם לי בחיים, ואין לי מה לעשות, ואין לי תחביבים - יש לי מ לא מהכל..... לאחר המפגש כשהתחברו לי הניק ניימים לפרצופים, והתחברתי לאנשים הבנתי שלמעשה האנשים פה די מושכים אותי....די מעניינים, ממש חשוב לי מכל אחד ואחד פה.... לעיתים אני מבטיחה לעצמי ש"מחר - אני אעשה משהו אחר" - אבל זה אף פעם לא מצליח לי...זה בדיוק כמו שאני מנסה להיגמל מעישון - ולא מצליחה. ההבדל הוא שההתמכרות פה עושה לי רק טוב להבדיל אלף אלפי הבדלות מעישון.

אני עוד לא ניסיתי להבין-

אבל, לפחות- זה מוגבל בשעות... ומאחר אני לא מעשן- אין לי ממה להיגמל....

למעלה