להחזיר כינור

להחזיר כינור

איש אחד מגיע לחנות כליי זמר ומבקש להחזיר כינור שקנה לפני מספר שבועות. "מה הבעיה?", שואל המוכר בדאגה, "הוא לא עובד? משהו שבור?" "לא בדיוק, קניתי לבתי כינור בתקווה שתנגן", סיפר האיש, "אבל לבסוף לא יצא מזה כלום." "אתה מספר לי", אמר המוכר, "איזה תקוות היו לי כשקניתי לאישתי מזוודה..."

תוכי במטוס

נוסע עולה למטוס ומופתע לגלות שבכסא הסמוך לשלו יושב תוכי. במהלך הטיסה הנוסע מבקש קפה מהדיילת, והתוכי קופץ ואומר, "ובשבילי כוסית ויסקי, פרה שכמותך!" הדיילת הנבוכה חוזרת עם ויסקי לתוכי ושוכחת את הקפה. הנוסע מזכיר לדיילת את הקפה שהזמין, והתוכי קופץ ואומר, "ובשבילי עוד כוסית ויסקי, פרה שכמותך!" הדיילת ההמומה חוזרת עם ויסקי לתוכי אך ללא קפה. הנוסע המאוכזב מחליט לנסות את השיטה של התוכי ואומר לדיילת, "כבר פעמיים הזמנתי אצלך קפה ולא קיבלתי, חתיכת בהמה!!!" כעבור דקה מגיעים שני אנשי בטחון חסונים וזורקים את הנוסע והתוכי דרך יציאת החירום. בדרכם למטה אומר התוכי לנוסע, "בתור אחד שאינו יודע לעוף, הפגנת במטוס אומץ לב יוצא מהכלל..."

איפה האופניים ??

בעיירה קטנה חיו כומר ורב. הרב היה הולך תמיד ברגל והכומר נסע תמיד על אופניו לכל מקום. יום אחד ראה הרב את הכומר הולך ברגל ושאל אותו, "מדוע אתה הולך ברגל ולא נוסע על אופניים כמו תמיד?" "נעלמו לי האופנים", אמר הכומר, "מישהו כנראה גנב לי אותם." "שמע לעצתי", אמר הרב, "ביום א´ תדרוש בכנסיה על עשרת הדברות וכשתגיע ל - ´לא תגנוב´ תעיף מבט על כל הנוכחים ומי שיזוז במקומו באי נוחיות הוא הגנב." לאחר כשבוע ראה הרב את הכומר נוסע שוב על אופניו, ואמר לו בגאווה, "אני רואה שעצתי עזרה לך." "לא בדיוק", ענה הכומר, "כשהגעתי ל - ´לא תנאף´ נזכרתי איפה שכחתי את האופנים..."

../images/Emo23.gifמושגי יסוד בסקס ואהבה../images/Emo23.gif

1. גבר - יצור זכרי אשר במשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום אליו ינסה להיכנס כל חייו. 2. אישה - יצור שמתווכח איתך, עונה במקומך, ובסוף עוד אומר לך שתפסיק לבלבל את המוח. 3. אהבה - מחלה חולפת, הנרפאת בעזרת נישואים. היא מכילה 4 אותיות, 3 הברות ו- 2 אידיוטים. 4. ריקוד - ביצוע מאונך המבטא רצון לביצוע מאוזן. 5. לשון - איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיבים לדיבור. 6. "קלה להשגה" - כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. 7. נימפומנית - מונח בו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. 8. צניעות - היכולת להכיר בכך שאתה מושלם בלי להגיד זאת לאף אחד. 9. דוגמניות על - עדות לכך שכולנו נוצרנו בצורה דפוקה. 10. אינטלקטואל - אינדווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. 11. כומר - אדם שכולם קוראים לו "אבי", חוץ מילדיו האמיתייים שקוראים לו "דוד".

orinu

New member
אויש זה שוס!

חזק, ציפי, חזק

../images/Emo94.gif בולבול חדש לאבא ../images/Emo94.gif

ילד אחד בא לאמו ואומר: "אימא למה אבא קנה בולבול חדש?" האימא המשועשעת אמרה: "מה גורם לך לחשוב שלאבא יש בולבול חדש?" הילד מספר: "ראיתי כשאבא דחף אותו לשכנה הוא היה עטוף בניילון..."

liat liati

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את ענקית!!! אפשר לארגן לי פגישה עם האבא הזה? לא שאני מחכה שידחוף לי אותו... ובטח לא עטוף בניילון... רק רציתי לייעץ לו שבפעם הבאה כשהוא קונה אוטו חדש, שיוריד קודם כל ת´ניילון, שלבן שלו לא תהיינה מידי הרבה שאלות...

orinu

New member
אחת טובה ממני

המורה נכנסת לכיתה א´ ואומרת "היום נדבר על דברים שעושים כשקמים בבוקר" יוני מצביע ואומר "המורה , אני בבוקר מצחצח שינים" אז המורה אומרת "יופי יוני". אורית מצביעה ואומרת "המורה, אני בבוקר אוכלת דיסה" אז המורה אומרת "יופי אורית". גליה מצביעה ואומרת "המורה, אני בבוקר מעשנת סיגריה". המורה המומה שואלת "ילדה בגילך? סיגריה?" אז גליה עונה "יש לך משהו יותר טוב לעשות אחרי זיון?"

../images/Emo41.gif מיקבץ בדיחות...

איש אחד בא לחברו ושואל: "אתה אוהב נשים טיפשות, שתייניות, מעשנות ולא יודעות לבשל?" החבר ההמום עונה לו: "לא!" האיש שואל: "אז למה אתה מתעסק עם אישתי?"
שאלה: "מה משותף לויאגרה ולדיסנילנד?" תשובה: "בשני המקרים צריך לחכות שעה כדי לקבל תענוג שנמשך מספר דקות..."
הילד אומר לאימו: "אימא, מלאכים עפים, נכון?" האמא עונה לו: "כן, למה אתה שואל?" הילד סיפר: "כי אבא אמר לעוזרת - ´מלאך שלי´ - והיא לא עפה." האמא השיבה בכעס: "אל תדאג חמוד שלי, מחר היא תעוף..."

liat liati

New member
הלו הלו הלו ../images/Emo124.gif

מה מפסיקה? את שהתחלתי ליהנות בלי להשקיע מעצמי כלום...

liat liati

New member
את שהתחלתי = עד שהתחלתי...

ושכחתי לצרף... את הנשיקה בשבילך!!!

liat liati

New member
מה זה אם היינו?

מרגע זה אני מעמידה את הדבר הכי גדול שמצאתי ויוכל להתאים לכמות הבדיחות שמתרכזות כאן מידי יום. נא להתחיל לשלשל לתוכה שקלים, ולפי הסכום שיצטבר, תבאנה בהמשך הבדיחות...

אני רוצהלומר לך איש - מצבי גרוע...

אבל באמת....בבוקר במשרד כולם יודעים שלא מדברים איתי עד שאני לא מסיימת לעבור על הודעות הלילה.... בין ובין תמיד בודקת מה חדש, מי חדש. אם יש מה לענות - עונה אפילו אם זה בקצרה.... מכבה את המחשב במשרד בדיוק בדקה שבה אני יוצאת הביתה ואפילו לא שניה קודם. מגיעה הביתה - רבה עם הבנות, עכשיו תורי (תמיד תורי). לא מזמן הכנסנו הביתה מחשב נוסף המחובר ברשת כי היה ממש בלאגן (אנחנו 5 צרכני אינרטנרט בבית) הדבר היחיד שעוד לא הגענו אליו הוא מכות...

סטין

New member
אהלןןןןןןןןןןןןןן לכולם אחר צהרים

טוב לכולם זהו הרגע רק התיישבתי מעוד יום עמוס ומספק הספקתי לעשות כל כך הרבה דברים עכשיו נחה מעט

למעלה