להחזיר את גולשים בזמן!

אוף אבל זה מבאס גולשים בזמן

הפסיקו את זה באמצע, והביאו אחרים ואין לזה סוף בכלל, זאת הייתה התוכנית הכי טובה שצפיתי בה עד לרגע שהחליפו שחקנים וגם לא עשו לזה סוף, איזה חרא זה

b u s t e d

New member
וואו.. הנוסטלגיה../images/Emo12.gif

דווקא הייתי שמחה לראות את זה שוב.. להזכר

כן באמת יש שם בלאגן שלם בסידרה...

עם כל השחקנים והעולמות החדשים, אבל זאת ממש סידרה מעולה. בא לקרוא ל-AXN כולנו להחזיר את הסידרה (ככל שיש יותר ביקוש - יותר סיכוי שזה אכן יקרה)?

b u s t e d

New member
ממש לא../images/Emo12.gif(בקשר לחלק האחרון..)

אולי זה יקרה, אבל לא נראה לי שבזמן הקרוב... אבל זה יכול להיות ממש שווה אם יהיה!! (רצף של גולשים בזמן-ניקיטה שכזה
)

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifיוווו איזה סידרה נוסטלגיה!!!

אבל סידרה מהממת! שיחזירו את קונג פו האגדה נמשכת

slaiter

New member
אווה איזה נוסטלגיה

מהתקופה שהייתי רואה ערוץ הילדים
האמת שזו אחלה סדרה והיא היתה ממש טובה אני גם בעד להחזיר אותה אולי במקום השידורים החוזרים בשעה 5 של "אוצרות מן העבר".

טוב אני הולך לדבר עם AXN בקרוב...

הם בטח ירצו לראות ביקוש, אז אני אציע להם להעלות סקר לאתר - האם להחזיר את גולשים בזמן או לא... אני מתאר לעצמי שהסקר יסתיים לטובתינו (להחזיר את הסידרה), ואז הם יעלו את זה...

FREEZERO

New member
כןן באמת זה סידרה משו בת ז***

זה מחזיר אותי לערוץ 6 איך חרשתי על הסידרה אזו אבל לא יצלחתי ליראות את הכול אני לא יודע עם בסוף הוא חזר לבית שלו או לא נישלו יכול לענות לי על זה בבקשה. וAXN בבקשההההההההההההההההההההההההההההההה שדרו את זה בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אינ מץ על הסידרה אזו אז תחזירו את זה PLZ ועם יש מצב גם את 7 ימים איזה סידרה נדירה זו אני עד עכשיו חולם על הסידרה אזו אז AXN בבקשהההההההההההההההההההההההההה שדרו את הסידרות האלו תודה. יש לכם את הסידרות הכי מענינות בTV. במיוחד המגן

pink panther 8

New member
הלווו סידרה ישנה רצחחח

הם סיימו לשדר את כל העונות ראיתי את רובם סידרה יפה מאוד אבל לצערי כבר עבר זמנה..... במקופ גולשים בזמן תחזירו את נאש בריד'גס!!!!

eladg13

New member
גולשים בזמן- אם למישהו יש מושג ....

איך מורידים כתוביות בעברית שישאיר לי הודעה עוד שבוע אני אסתכל

pink panther 8

New member
לכל אלךה שרצו את גולשים בזמן

AXN ערכו סקר איזה סדרה ירצו להחזיר וגולשים בזמן אפילו לא מופיעה בהה לבנתיים כל הקולות 38% הולכים לסדרה המעולה "ווקר"

למעלה