להורים לבנים,

mAmA MiSiSiPi

New member
וכשאת לא שם?

שלי הולך לבד לפיפי חשוב שהוא ינער כי אם הוא יקבל לידיו נייר טואלט אני אקבל קונפטי על ריצפת השירותים.

אני משתדלת להיות שם בשלב זה ../images/Emo13.gif

משתי סיבות - האחת - קונפטי-נייר-טואלט/מגבונים-כבר-לא-לחים השניה, העיקרית - מושב האסלה והמכסה שלה נורא כבדים אצלינו (מין פלסטיק דחוס אימים, לא הרגיל, הקל) והוא לא יכול להרים/להוריד לבד בלי סכנת קטיעת אצבע
למרות שבכמה ימים האחרונים אני פשוט דואגת שזה יהיה מורם
ושהשרפרף ממוקם טוב

mom2ia

New member
יש לי רק בן אחד אבל הריח הריח

בסוף הפיפי הוא פשוט עוזב את הבולבול וזז. או שמשהו מסיט את דעתו באמצע והוא מסתובב יחד עם הפיפי ואז הכל מסריח - השטיח, הרצפה האסלה הבגדים הסנדלים ואחותו אם היא במקרה באזור...

Ani15

New member
תלוי

אם תלמדי אותם לכוון ותזכירי לעשות את זה 800 פעם ביום תעיפי את השטיח (באמת רעיון לא טוב) ותלמדי אותם בגיל 7-8 לנגב את הזוועה מסביב אז אולי וכן, זה ככה אצל כולם

down under1

New member
כי לא תמיד יש לו כוח ../images/Emo3.gif

פעם הוא היה יושב עם הפנים לקיר ולא היה מפספס טיפה אחת. היום? הוא מכוון לכל הכיוונים! קודם כל גיליתי שדרגש עוזר מאוד! וכל פעם שהוא הולך אני מזכירה בפנים ולא על הרצפה. ולפחות פעם ביום (כבר קרה 7 פעמים ביום אחד
) אני שמה קצת חומר ניקוי חזק מאוד עם קצת מים בדלי, שופכת מלמעלה על כל השרותים ורצפה, לוקחת מגב וסחבה.. ונהנת
אחרי 7 פעמים נסיתי לעודד אותו לצאת לגינה להשתין, אבל הוא לא הסכים. לשפוך חומר ככה מלמעלה על כל השרותים מעברי את הריח כי זה מנקה בכל חריץ ופינה אפשריים...

chompa

New member
אמא לבת אבל יש לי הצעה

משהו שראיתי בהולנד לפני המון שנים והיום לדעתי קיים גם בארץ זו מדבקה שמדביקים בזווית מסוימת בתוך האסלה ומסתבר שהגברים מנסים "לפגוע" דווקא לשם. תריצי חיפוש בגוגל ובטח תמצאי

yulilior

New member
הבעיה שלנו- אין להם סבלנות

פשוט אין להם סבלנות לכוון במשך כל הזמן של הפיפי - (כולה 20 שניות וגם לזה אין להם סבלנות) הם מכוונים יפה אבל ב 3 שניות אחרונות עוזבים את הבולבול ואז זה משפריץ לכל הכיוונים.

ImaBamba

New member
אמנם שלי עוד קטן אבל

יש לי שני אחים ומעולם! לא היה בבית ריח של שתן בגללם. אמא שלי לימדה והשגיחה שוב ושוב ובכל פעם שהם פיספסו היא העירה להם מיד. גם עם הפשוש שלי כשנגיע לזמן אני אתעקש וגם בעלי מקפיד. כנ"ל גם אצל חמותי ולה יש ארבעה בנים.

KK15s

New member
אוף נושא כאוב פויה כל יום מנקים שרותים+קירות

וזה מחזיק לחצי יום ואז שוב ואין מה לעשות לא עוזר כלום. כנראה הם חולמים בזמן ההשתנה אחרת אין לי תרוץ למה כל כך קשה לקלוע לחור כזה גדול

yulilior

New member
לקירות לא הגענו

המקום האהוב עליהם זה מאחורי האסלה- ממש המקום הכי קשה להגיע אליו ודווקא לשם הם מגיעים.

יש פתרון

פעם עבדתי בבית ילדים בקיבוץ והדבקנו מדבקה של זבוב בתוך האסלה, הילדים היו מרוכזים בו ומשתינים עליו. היה מוצלח. לא יודעת איפה משיגים-אם תמצאי-דווחי. גם לי יש רק גברים בבית ופעמיים ביום עם אקונומיקה.....

נועם@בת

New member
מדבקות חלון נדבקות מצויין על אסלה

אפשר לקנות ואפשר להיות יצירתיים ולהכין לבד. אני יודעת שנדבקות לאסלה כי ראיתי אחת כזאת אצל חברה. הן גם לא ירודות משם בנקיונות. בתיה ~שבנתיים מנסה ללמד את נועם לא להשתין בקשת כשהוא יושב על האסלה~

השירשור הזה דיכא אותי לגמרי

עכשיו אני מבינה מה מצפה לי... טוב, אין ברירה, נלמד אותו להשתין רק במקלחת!

yulilior

New member
אין מה להיות בדיכאון

אני הרוסה על הבנים שלי- הם מדהימים ולא הייתי מחליפה אותן בשום דבר אפילו שהם מטנפים לי את כל השירותים. אגב, אם יהיו לנו עוד ילדים- אני רוצה רק בנים!! אין על בנים.

למעלה