להגר עם כלב

rubulub

New member
להגר עם כלב

שלום לפורום, אני וחברה שלי מעוניינים להתחיל בתהליך הגירה, והתעוררו כמה שאלות שאני לא ידעתי את מי לשאול. 1. יש לנו כלב. כמובן שלא צריכים להעביר אותו תהליך הגירה, אבל מה בכל זאת כן צריכים לעשות כדי שהוא לא יכנס להסגר או שיהיו לנו בעיות כשכבר נבצע את המהלך? 2. אנחנו דיי גבוליים במס' הנקודות שלנו (בדיוק 67), אבל עוד מספר חודשים יהיה לנו עודף של הרבה נקודות (שנינו מסיימים תואר ראשון). מה אתם מציעים לעשות - לחכות עד שמקבלים את התואר, או להגיש את הטפסים כבר עכשיו? 3. אנחנו מתכננים להתחתן בקרוב. נכון לעכשיו אני אגיש את הטפסים על סטטוס של Common-law partner. האם תהיה לזה השפעה? האם כדאי לחכות עד שנתחתן? איזה מסמכים נצטרך להגיש על מנת שאכן נוכל להוכיח שאנחנו בסטטוס של Common-law? תודה מראש, rubulub.

1+2

1 אין בעייה להכניס כלב כשאתם מגיעים (אולי תהיה בעייה למצוא דירה, אבל כל עוד הכלב בריא ומחוסן, הוא ייכנס) 2 ברגע שהגעת לסף הניקוד זה לא מוסיף כלום אם יש לך יותר מהמינימום ולא יהיה לך שום יתרון אם תחכה לתוספת הניקוד שלך.

אבא גאה

New member
כלב

שיהיה לכם בהשג יד דף החיסונים של הכלב ואולי אפילו מכתב מהוטרינר המטפל שבדק את הכלב לאחרונה ושהוא בריא כמו שור.

uzipikar

New member
קלי קלות

מוציא לשור תעודת מוהל ספרדי (אשכנזי לא יצליח עם כלום מעל 3 ס"מ).

להוציא לשור תעודת מוהל?

לעג לרש. אבל אם כלב צריך תעודה שהוא בריא כמו שור, אולי אפשר להוציא לשור תעודה שהוא נאמן כמו כלב.

uzipikar

New member
נקודת חשיבה טובה...

זה משאיר את החתולות מחוץ לתמונה.....

yvr2005

New member
בקשר לכלב

אתה או זוגתך תצטרכו להגיע בתור כוח חלוץ ולחפש דירה שמוכנה לקבל כלב המצב מאד קשה בנושא הזה. לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי דירה בויקטוריה והמצב בוונקובר עוד יותר קשה.

rubulub

New member
למה כל-כך קשה למצוא

למה כל-כך קשה למצוא דירה עם בעלים שמוכנים לקבל כלב? האם בעלי הדירות שם נגד דיירים עם כלבים יותר מאשר בעלי דירות בארץ?

d r e a m i e

New member
זה קשה אבל תלוי איך מחפשים..

אם פונים סתם לדירות משלטים ברחוב או ממודעות בעיתון אז רובם יגידו NO PETS. צריך פשוט לחפש באתרים שבאפשרויות החיפוש זה כבר מסנן לך את אלה שכן מרשים. כמו לדוגמא באתר : http://vancouver.craigslist.org/ זה לא שבעלי הדירות פה כל כך שונאים כלבים, ההיפך. פשוט מקובל יותר שהדירות פה זה או שטיח מקיר לקיר או רצפות מעץ. ולשניהם בע"ח יכולים לעשות נזק בקלות. מקובל גם יותר שיש ריהוט בדירה, מלא או חלקי. מה שגם מגביר את החשש של הבעלי דירות. אותי מרגיז יותר שאי אפשר להשתמש בתחבורה הציבורית עם כלב. אפילו אם אני מזמין מונית הנהג יבקש שהוא יהיה בכלוב. וזה הופך את כל המסע למסורבל יותר..

קשר לתחבורה הציבורית

גם בישראל אתה לא יכול לעלות לאוטובוס עם כלב, צריך לשלם עליו כרטיס מלא. אבל תשמע איזה רעיון היה לי פעם: תקנה לכלב שלך רתמה רחבה כזו ושים משקפי שמש כהים ותעשה את עצמך עוור. הכלב יעלה בחינם ועוד יעשו לשניכם מקום לשבת. לחילופין, אם אתה מתפדח, תקנה לו רתמה ואל תשים משקפי שמש ותגיד שאתם בשלב של התרגול המעשי של התנהגות באוטובוס.

d r e a m i e

New member
בטח שאפשר.

בארץ מספיק שאתה שם לכלב מחסום והנהג מסכים להכניס את הכלב. התשלום באוטובוס על הכלב? זה זניח. פה אתה חייב כלוב. ולא כל כלב אפשר בקלות להכניס לכלוב ולהסתובב איתו.. רעיון לא רע להתחזות לעיוור.

gesus

New member
או לחילופין...

תקנה לכלב שלך משקפי שמש ותגיד שאתה מלווה אותו כי הוא עיוור וצריך להגיע לוטרינר. הרעיון שלך לא טוב. אם יש לך פינצ'ר, גם אז תוכל להגיד שהוא כלב נחייה? באופן כללי, רק בכלבי לברדור משתמשים ככלבי נחייה לעיוורים

uzipikar

New member
פודל הנחייה

שמעתי שיש עכשיו פודלים להנחיית הומואים עיוורים (??), הם באים עם קוקיות, רתמות וורודות ומסמנים לבעלים מתי לעכס, איך משתכלל הענף.... ודרך אגב, כלבי הנחייה מסוג לברדור יכולים לחשב גובה (אמת לאמיתה) כלבים אחרים לא מסוגלים והבעלים שלהם ידפקו את הראש בכל משקוף נמוך.

uzipikar

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אף פודל שמכבד את עצמו - לא יכנס לקסטרו.... בקושי רואים שם צ'יואוא לעתים רחוקות....

אבא גאה

New member
יש לי בדיחה

שלוש בחורות יצאו לטייל עם הכלבים שלהם, אחרי שעה טיול ראו בר והתחשק להן להיכנס לשתות כמה מרגריטות. אמרה האת :, אבל לא יתנו לנו להיכנס עם הכלבים" ענתה לה חברתה :"מה הבעיה, נשים משקפי שמש ונגיד שאנחנו עיוורות ואלו הם כלבי נחייה" וואלה רעיון. שמו משקפי שמש ונכנסו לבר. הראשונה נעצרה על יד השוער אמרה לו שזה כלב נחיה ונכנסה השניה אותו דבר השלישית נעצרה ליד השומר ואמרה "זה כלב נחיה" השומא התחיל לצחוק ואמר "ממתי ציאאווה זה כלב נחיה" הבחורה מיד התחילה לבכות ואמרה :"מכרו לי ציאוואה הבני זונות?"

למעלה