להגיע לשיא

לגבי ההכללה שלי

התכוונתי לומר שרוב מערכות היחסים מגיעות לשיאן ולאחר מכן זה פשוט הופך להיות הרגל התשוקה של ההתחלה תמיד תעלם אם לא תוך שנה אז תוך ארבע אם לא תוך ארבע אז תוך עשר אבל היא תיעלם... ואז מה נשאר? ההרגל... שזה ממש משעמם. ברור שלא התיחסתי לאלמנט של ההתעללות כמשהו שקיים בכל מערכות היחסים.

daniella1980

New member
אז מבחינתך מה שיש במערכות יחסים

זה: או תשוקה. או הרגל. עולם דיכוטומי ונהדר.

אמממ

סליחה על הבורות אבל.. מה זה דיכוטומי? חחח כמובן שזה לא כל כך פשוט והמילה הרגל לא מכסה את הכל.. אבל זה בתמצות מה שמחזיק את הקשר זו דעתי.

daniella1980

New member
בניגוד לרב-גוני

כלומר, או שחור או לבן. והרי כולנו זיליוני גוונים ביניהם. העולם לא כזה, ואני משוכנעת שאת יודעת את זה היטב.

itaystud

New member
סרט ענק!

יש את הקטע שהיא שופכת על עצמה חלב... רררררר....... למותתתתתתתת

daniella1980

New member
לדעתי קטע הריקוד שלה היה

מחרמן הרבה יותר. ובאופן כללי, הבחורה סקסית בטירוף, רק לא ברור לי מה היא מצאה בו :)

אוחח!! בדיוק מה שאמרתי!!!

מה ליפיפיה כזו לחפש אצלו!?!?!!?!? ועוד אומרים שאין פה אהבה >: או שזו אהבה או שזו משיכה סדיסטית לגועל נפש!

נצנצ

New member
בהחלט קטע מחרמן ביותר...

הריקוד החושני, הסקסי, והמטורף הזה...וכמובן גם הפטנר שחום<מאד>העור...גרררר...למות כמה הסצנה הזו מחרמנת...אוףףף..בא לי לראות את הסרט בטירוף...

א פרח

New member
ועכשיו שיש לי זמן מעט תשובה רצינית

מערכות יחסים אינן דבר שמקיים את עצמו צריך לעבוד ולהשקיע בהן, כל מערכת יחסים מתחילה מהתרגשות מסויימת הולכת וניבנית ומגיעה לשיא מסויים כשמרגישים שהדברים מתחילים להפוך להרגל והפרפרים כבר לא מפרפרים בבטן וכ"ו אז צריך להתחיל להשקיע, לעורר את אותם פרפרים מתרדמתם והשיטות הן רבות ומגוונות, צריך להמשיך לחזר לעורר את היצרים וכ"ו והשיטות הן רבות ומגוונות. כל זמן שמערכת היחסים מסבוססת על אהבה ולא על משיכה מינית בלבד אם מדובר על קשר מיני בלבד אז ברגע שמגיע השיעמום זה הזמן להחליף פרטנר.

למשל בסרט

הם מאוד ניסו לגוון את חיי המין שלהם.. ובהתחלה עם הצליחו תחילה היה להם סקס מטורף במקומות הרגילים.. במקלחת וכו' אחר כך כשכבר התחיל השיעמום היא השתינה עליו מאוחר יותר הם קנו צעצועי מין ועשו משחקי סקס בביתם וכשכל אלו כבר התחילו לשעמם... הוא קרא לה בשם של בחורה אחרת כשהם שכבו... :/ יש גבול גם לגיוון

א פרח

New member
לא דיברתי רק על סקס אלא

על מערכת יחסים שמבוססת על עוד דברים מעבר לסקס כמו רגש כמו עניין משותף בדברים אחרים וכ"ו...

נצנצ

New member
סרט מטריף....

חולה על הסרט הזה...המון זמן לא ראיתי אותו....סרט מעולה

לכל אלו שראו את הסרט../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo187.gif

אני כתבתי מעין תקציר של הסרט מנקודת מבט שלי אולי אתם תכתבו מאיך שאתם רואים את זה? יהיה נחמד לקרוא

למעלה