להגיע לשיא

להגיע לשיא

ראיתי עכשיו סרט.. שם הסרט זה משהו עם ירח הסרט דיבר על זוג. סופר פגש בחורה והוקסם ממנה לגמרי, השתגע מיופיה שמצד אחד היה תמים בצורה טהורה ומצד שני היה מיני בצורה מפתה ביותר הם הגיעו לרמות הכי גבוהות בסקס... שיא התשוקה אבל כמו בכל דבר כשמגיע לשיאו נשאר רק כיוון אחד וזה למטה. העניינים התחילו להדרדר והבחורה היפיפה הזו הפסיקה לגרות את הגבר שלה הוא כבר לא נמשך אליה... אבל היא אהבה אותו אהבה אותו למרות שהוא כבר לא אהב אותה אהבה אותו למרות שהתנהג אליה רע לאט לאט היחס שלו אליה הדרדר בצורה נוראית אך היא הייתה מוכנה לעשות הכל כדי להשאיר אותו איתה. היא אהבה אותו. הוא החל ללכת עם נשים אחרות מול הפרצוף שלה להכות אותה להשפיל אותה ולאט לאט הנסיכה היפיפיה הזו שכל גבר היה מוכן לוותר על חייו כדי לטעום טיפה ממנה החלה להכמיל.. היא נבלה... היא גזרה את שערותיה הארוכות לתספורת קצרה, השמינה והחלה להפסיק לטפח את עצמה. המטרה היחידה שלה בחיים הייתה לשרת אותו, את אהובה הנצחי, את זה שמתעלל בה, משפיל אותה ובוגד בה מול פרצופה. עד שסוף סוף הוא הצליח.. הוא גירש אותה מחייו... הוא עשה זאת בשיטה מאוד מחוכמת האמת הוא קנה כרטיס זוגי לאנשהו ואמר לה שהם צרכים לנוח קצת ביחד.. להתרחק. אך ללא ידיעתה הוא שלח אותה לארץ זרה בלי להגיע גם והיא נתקעה שם לבדה... וזה היה הסוף. הגבר האכזר הזה שפעם היה כל כך מאוהב בה הצליח להוציא אותה מחייו. וללא ספק הוא ניצל את המרחב שנפתח בפניו בצורה יעילה מאוד כל ערב זיין בחורה אחרת... עד שכעבור מספר חודשים קרתה לו תאונה ונשברה לו הרגל... הוא מצא את עצמו בבית חולים ואף אחד לא בא לבקרו.. כל הבחורות האלו שכבש לא זכרו אותו. ופתאום מי צצה לה בבית החולים? היפיפיה שלו... הבחורה המדימה הזו... חזרה לשיא גדולתה.. שערותיה ארכו, גיזרתה שווה ולחייה קיבלו בחזרה צבע אדום חושני. היא באה ובידה זר פרחים נתנה לו את הפרחים.. נשיקה קטנה בלחי והתישבה כמובן שהרודן האכזר ניסה להשפיל אותה שוב.. זרק הערות מחוכמות אך היפיפה התמידת הזו פשוט תפסה בידו וגררה אותו מהמיטה... כשיצא מחדר הניתוח באה אליו היפיפה ואמרה יש חדשות רעות וחדשות טובות. נותרת משותק ברגליים היא אמרה והבחור שאל... ומה החדשות הטובות? היפיפה אמרה.. אלו היו החדשות הטובות החדשות הרעות הן שמעכשיו אני מטפלת בך. וזה היה תורה להתנקם.. היא החלה מקיימת יחסי מין מול פרצופו עם גברים אחרים גברים יותר צעירים ממנו גברים מושכים ממנו ומעל הכל... גברים שמסוגלים לתפקד מינית.. בשונה ממנו. הסרט נגמר בזה ששניהם התאבדו.. אבל אין לי כח למרוח עד הסוף מה שנגע בי בסרט הזה הוא ההתחלה מערכת יחסים מדהימה שמגיעה לשיא התשוקה ואז נוחתת ארצה בצורה הקשה ביותר זה עצוב... אבל זה נכון וכל המערכות יחסים כאלו מה אפשר לעשות כדי להימנע מזה?

ר י צ ל

New member
זה באמת נכון...

אני יודעת זאת על בשרי... אצלי למשל.. מכירים בחור.. הכל הולך טוב ויפה.. נפגשים.. שיחות בלאגנים.. אחרי יומיים גג שבוע.. נמאס לי מהאדם הזה... זו באמת בעייה..

el greeko

New member
שם הסרט" ירח מר"

הבמאי רומן פולנסקי אשתו היא השחקנית הצעירה .

Stranger or Not

New member
שאלה בעיניין הסרט "ירח מר"

היכן ניתן למצוא את הסרט, באיזו קטגוריה ? האם הסרט מכיל קטעי סקס כמו בסרטים כחולים או שהסרט נחשב סרט ארוטי?

Fenris

New member
הוא נחשב אירוטי

אאל"ט. יש בו עירום נשי, זה בטוח. אולי גם עירום גברי (לא מלא, לפחות לא מהחזית). אבל הוא לא פורנוגרפי - זה לא Hardcore....

ר י צ ל

New member
זה פשוט...

הקשר מתחיל יפה... ולהט והכל אח"כ זה נובל (נובל מילה לא טובה.. זה איטי) פשוט נעלם תוך שנייה וחצי... כל הלהט נעלם.. אני מרגישה שעמום.. ומחשבות כמו "מה אני עושה איתו בכלל????"

benzba

New member
■ פרח צודקת, חתונות מיותרות

אולי אפילו כדאי לחוקק חוק בכנסת שיאלץ זוגות נשואים להיפרד אחרי חודש/שנה/שנתיים. דהיינו גם אם תרצו להשאר ביחד, שום כלום, כשטובת הציבור לנגד עיניה תשלח הממשלה יחידת שיטור מיוחדת, יס"מ, ימ"מ או אפילו הקומנדו הימי. יגיעו לביתכם ויפרידו אתכם בכוח הזרוע. אולי גם יזרקו כמה רימוני עשן תוך כדי אטימת ביתכם. לכשעצמי במקרה כזה אגור כל החיים באוהל. נ.ב אל תקחו את דברי ברצינות, היום אני במחזור.

נשמע ממש מזעזע.

אבל ההכללה שלך בסוף ההודעה לא ברורה לי. למה את טוענת ש"כל מערכות היחסים הן כאלה"? בטח שיש קשרים יותר מאוזנים, קשרים שבבסיסם כבוד הדדי וחברות, קשרים שהערכים שבהם לא מאפשרים התעללות שכזו.

ממש לא כולם כאלה....

לדעתי האכזריות בסרט והתלות המופרעת שיש לבחורה בגבר המתעלל הן פתולוגיות שלא מאפיינות (תודה לאל) את כולנו. להיפך. זה מיעוט.

daniella1980

New member
מהיכן ההכללה האווילית? מכירה את

הסרט, דווקא לא רע. הוא מתאר שתי דמויות מאוד קיצוניות ויוצאות דופן. הרי לך עובדה: לא כל "מערכות היחסים" כאלו. אפילו רובן, רחוקות מזה. אם זה מה שאת חושבת, כנראה שלא ממש חוית קשר משמעותי, ואני מאחלת לך לגלות יום אחד דברים נפלאים הרבה מעבר למשיכה מינית. מה שתואר שם זו לא בדיוק מערכת יחסים של אהבה ורגש וזוגיות, אלא יותר של טירוף ותשוקה וסקס (לא שזה רע, אבל ברור לכולנו שזה ארעי). מה שמתואר בסרט זו לא אהבה. הוא לא אהב אותה באמת לפחות כמו שאני רואה את זה, הוא רק חשק בה בטירוף מוחלט, ומשיכה כזו עוברת - או חולפת לה אם היא כולה פיזית. אם המדובר במשהו עמוק יותר, משיכה כזו משתדרגת למשהו אחר לגמרי, עמוק יותר, ריגשי יותר, מטורף\חייתי אולי פחות אבל הרבה יותר חזק ומשמעותי (שוב, מאחלת לך לחוות). מאוד עצוב אם את לא מצליחה להפריד בין סקס, משיכה, תשוקה לבין אהבה, קשר, זוגיות, חיבור. גם כשהם היו ביחד בתחילת הסרט, לא היה שם הרבה מעבר לסקס מדהים ככל שהיה. לא ראינו שם שום דו שיח מעמיק ביניהם או חיבור של ממש, מלבד איך לגוון את חיי המין. הוא באופן כללי נראה לי כאדם שלא מסוגל ממש לאהוב ולחלוק עם מישהו את חייו, לדעתי יש אנשים כאלו ואין מצב לשנות אותם, ויש אנשים חסומים ריגשית שיכולים ללמוד לאהוב ולהשתנות (לדעתי זה קשור לנרקסיזם עמוק שמפריע לאנשים לאהוב ולהיות נאהבים, אבל נעזוב את זה כרגע). הרי אם היה עוזב אותה והיא הייתה מניחה לו לנפשו, הוא וודאי שהיה מוצא את עצמו באותה סיטואציה עם מישהי אחרת - תשוקה, טירוף, סקס.. עד שנמאס. מה אפשר לעשות כדי להמנע מזה - לא צריך לעשות כלום. או שדברים קורים או שלא.

בהחלט סרט לא רע בכלל

לגבי מה שכתבת... "מאוד עצוב אם את לא מצליחה להפריד בין סקס, משיכה, תשוקה לבין אהבה, קשר, זוגיות, חיבור" לדעתי אהבה בין בני זוג לא יכולה לבוא בלי סקס משיכה ושתוקה... כי אחרת מה מבדיל אותה מאהבה של בני משפחה לדוגמה? מערכת יחסים כדי שתהיה מוצלחת צריכה לקבל מכל האלמנטים הנ"ל ולא רק מחלקם. זו דעתי בכל אופן.. את יכולה שלא להסכים.

daniella1980

New member
אינך מבינה כלל את כוונתי.

**ברור** שמין ומשיכה וביטוי פיזי הם חלק בסיסי וחשוב במערכת יחסים. אך לא הם מכילים את הזוגיות אלא **להפך**. הזוגיות היא שמכילה את התשוקה, האהבה היא שמשדרגת אותה ומחברת את האנשים. ברור ש**אין** מה להשוות בין סקס ראשון עם אדם מסויים או כל הפעמים הראשונות איתו, לבין הפעם ה9,000 עם אותו אדם. אבל לא במובן השלילי, וזה מה שאת מפספסת לדעתי. ברור שהפרפרים והמסתורין והתשוקה של ההתחלה נגוזים להם, אך כל העומק, האינטימיות, האהבה, החברות, התשוקה הפנימית זה לזה, הם שגדלים עם הזמן ונבנים לאט - מה שאין סיכוי להשיג גם לא בשנה שלמה, והם שמשדרגים את המיניות למימד אחר -גם אם פחות חייתי, תשוקתי, ראשוני, אך יותר עמוק, מהותי, חזק, משמעותי. אז חשמל ופרפרים מפנים מקומם למשהו הרבה פחות שטחי ורדוד, הרבה יותר מורכב ובמובנים מסויימים, יותר חזק גם. ברור שלא תמיד, ברור שאם החיבור הוא לא ראוי ואמיתי, הקשר יתפוגג, וזה מה שקרה בסרט. קשר שמבוסס על מיניות וטירוף בלבד - ברור שלא יחזיק מעמד - כי הדעיכה ברורה מאליה. אבל משיכה מינית היא רק מימד אחד, את כל השאר - את מפספסת בגישה שלך.

תראי

אני מאוד מאוד רוצה להאמין לך כי זה נשמע הרבה יותר יפה מהתאוריה שלי אני פשוט לא נוטה להאמין שכך יהיה... אם יהיה אז בורכתי :) בכל אופן אני עוד צעירה כך שיש לי זמן לבדוק אם זה יבוא או לא

daniella1980

New member
אין תיאוריה אחת,

אני לא אומרת שכל קשר הוא כזה או כזה. אני פשוט חושבת שמה שהוצג בסרט הוא לא ממש קשר עמוק וזוגי, ואם היה נקטע הסרט טרם הפיכתה לאובססיבית פסיכוטית והפיכתו למנוול ועלוב ומעורר רחמים, ייתכן שהרומן המוטרף ביניהם היה נראה לי קסום.

Fenris

New member
"כל" מערכות היחסים הן כאלה?

מאיפה הבאת את זה? אולי הסנפת קצת יותר מדי טופי... אני מקווה שלא כל מערכות היחסים שלך היו כאלה. אם כן, ליבי ליבי עלייך. את פשוט נמשכת לגברים הלא-נכונים, או שאת משדרת את המסרים הלא-נכונים לגברים הנכונים. או משהו כזה. צאי מזה. יש גם אנשים טובים בעולם. למעשה, הם הרוב. זה סרט בדיוני וקיצוני, אין מצב שמקרים כאלה הם שכיחים בעולם.

חופ שיה

New member
גם אני חושבת שצורת מחשבתך

מכלילה. אני לא חושבת שכולנו פוגשים את הבן/ת זוג הנכון לחיות איתה/ו חיים שלמים, אבל, זה קיים וזה דורש הרבה עבודה על הזוגיות של שני הצדדים. הכי קל זה להאשים את הסיסטם (מוסד החתונה/זוגיות ארוכה) אבל בעצם זה הכל תלוי בנו.

למעלה