להגיד שיש לי חלום

paloma blanca

New member
צ'טערת לנפץ לך את הבועה.....

אבל מרלין מונרו לא הצליחה בזכות הניתוחים הפלסטים שלה אלא בזכות כישוריה המיניים והעובדה שהיא נכנסה עם המפיקים הנכונים למיטה
שזו גם דרך שתמיד עבדה

ברק 188

New member
למגלה את עצמה אני מאחל לך הרבה עוצמה

ואומץ להגשמה וגם בטחון לנשמה לא ...אני לא שולל את הניתוח במידה וזה איזה איבר קטן אף שדיים או כדומה...משהו גדול שאיבת שומנים או שינוי צורה גורף חס וכרפס עזבי את העניין זה כבר מסוכן יותר ולא מבטיח דבר היות ואני מכיר בחורה שעשתה ניתוח פלסטי קטן לשנוי קטנטן ואיזה שינו עברה הבחורה הביטחון העצמי לא עלה מדרגה עלה כמה קומות אז כפי שאמתי לא שולל...ומאחל לך שבכול מקרה אם או בלי תגלי את עצמך ואת עוצמתך והגשמי חלומות למציאות . חלומות מתגשמים ....והגשם עוד מעט יורד

ברק 188

New member
ה-חלומות מתגשמים מתנגן רק ב...

לבקשת שרה'לה פרטים... ביצוע: הראל מויאל, הראל סקעת ועדי כהן מילים: מירית שם אור לחן: צביקה פיק . מילות השיר: התקווה כבר ארוזה בתוך קופסא ורודה והכל נראה מוזר בארץ לא נודע הגלגל שוב מסתובב מעל מסך עשן והאור המהבהב זוהר עלי עכשיו. לפעמים חלומות מתגשמים לפעמים, כשהלב עוד תמים לפעמים, בליל קיץ חמים לפעמים חלומות מתגשמים. השבילים שמובילים לארץ החלום נפתחים ומגלים את כל רגעי התום, אורות הכרך דולקים עכשיו בכל חדרי הלב, בתוך תוכי יש הרגשה של אושר מתקרב. לפעמים חלומות מתגשמים... פרחי הלב מתעוררים במיליוני צבעים, והשמיים זוהרים מול שער הפלאים עוד דקה בחשיכה, והמון קולות, אולי עכשיו, אולי מחר, אקום אל תוך חלום. לפעמים חלומות מתגשמים...

גאיה ק

New member
ניתוח הוא ניתוח הוא ניתוח

מכירה מישהי ששאיבת שומן שידרגה אותה לבלי הכר ולא היו לה תלונות על התהליך. לא מכירה את רמות הסיכון בכל התערבות כירורגית וכל אחד אמור לקבל החלטות ולהיות אחרי לעצמו. ראו את שר..אומרים שעברה אין ספור ניתוחים. שיערב לה.. יש לה שיר שנקרא- If I Could Turn Back Time

itaf10

New member
למגלה את עצמה

גלי את עצמך, שאי את ראשך מעלה לא כל היפה זהב הוא...זיכרי זאת. איך שתפגיני כלפי חוץ כך רואים ויראו אותך... לא כל הדוגמניות, שחקניות יפות, בדוק שכנעי עצמך שכזו אני, אני יפה מבחוץ ומבפנים. בהצלחה

w o m a n 10

New member
אם את מתעקשת על שינוי חיצוני....עצתי לך...

ללכת בתחילה על דברים הפיכים.... כמו צבע שיער, תספורת, סגנון לבוש, איפור.... אם למדת משחק את וודאי יודעת את כוחה של שפת הגוף. השתמשי במה שלמדת גם בחיי היומיום. מתוך שלא לשמו יבוא לשמו. כתבו לך כאן עוד דברים יפים ונכונים אינני רוצה לחזור עליהם. בהצלחה.

גאיה ק

New member
ללא ספק שזו העדיפות הראשונה

והיא אמורה להיבדק הלכה למעשה. עיצוב תדמית-זוכרים את התוכנית מהפך עם אורנה דץ(מטאמורפוזה) ?

עלווה

New member
נו טוב ברור שיש את היפים הטבעיים הללו

שנראים תוצאה של צייר רב אומן ועוד עם גוף כזה מושלם המסובבים ראשים אך חושבת שבכל אדם יש משהו יפה......למעט חריגים נהון
יש הרבה שחקנים, אנשי ציבור, רקדנים ועוד.....שהם לא בדיוק משתייכים לקבוצת "ברי המזל הללו..

brushit

New member
מה בדיוק מפריע לך?

האף? החזה? שומנים? את באמת צעירה ולא יכול שהכל לא טוב. אני ממש לא נגד ניתוחים פלסטיים, להפך, אני בעצמי שוקלת ניתוח אף, אבל הסיבה היא לא כדי ליצור רושם אצל אחרים, שיאהבו אותי, שיתרשמו ממני או שיקחו אותי לתפקיד, אלא אך ורק בשביל עצמי. זה נשמע אולי קלישאתי, אבל למרות שאני נשואה באושר ויש לי בעל שאוהב אותי כמו שאני ודווקא תמיד מחמיאים לי שאני נראית טוב (חברות, אבל נו זה גם משהו
), אני אף פעם לא הייתי שלמה איתו ובא לי לשנות את זה. אני כבר כמה זמן הולכת לפגישות ייעוץ, אבל עוד לא החלטתי סופית. חברה אחת ממליצה על ד"ר קליין, אחרת על כללית אסתטיקה ושלישית על איזה רופא שעשה לאחותה ברמת השרון. אני סתם אוהבת להתלבט על כל דבר אז אני דוחה את ההחלטה עד שימאס לי ואני אעשה...
זה נכון שבעולם "הזוהר" של היום כל שחקנית היא דוגמנית, מגישה , זמרת ורקדנית. אבל אם תיאטרון הוא הכיוון שלך אני חושבת שדווקא פגמים קטנים זה מה שיעשה את הדמות שלך אמינה יותר, כי ביום יום אף אחד מאיתנו לא דוגמן ואז דווקא בגלל הייחוד שלך, תקבלי יותר תפקידים. דברי על זה עם הסוכנת שלך, שתשלח אותך אולי לאודישנים המתאימים לך. ואל תוותרי בשום פנים ואופן על החלום שלך!!!

למעלה