להגיד שיש לי חלום

להגיד שיש לי חלום

נשמע קצת "גדול". אז אני אלך על "תקווה גדולה"
מאז שאני זוכרת את עצמי אני חולמת להיות שחקנית ואי אפשר להגיד שלא נקטתי במציאות כל צעד שיכול להביא אותי לשם. החל בחוגי דרמה ואחר כך מגמת תאטרון וכל מיני סדנאות העצמה ומלא כסף על שיעורי פיתוח קול וכמה שנים טובות בבית ספר למשחק. ולא משנה לכמה אודישנים אני הולכת, תמיד אומרים לי "את לא מתאימה". לא אומרים דברים כמו "לא היית טובה" ולפעמים אני גם שומעת "התרשמנו ממך אבל..." ויש לי תחושה ואני חושבת שאני די אובייקטיבית לגבי עצמי, שהסיבה שאני לא מצליחה לפרוץ דרך בתחום הזה היא איך שאני נראית. אי אפשר להגיד עליי שאני נראית רע, אבל בואו נגיד שאני לא מסוג הבחורות שתסובב ראשים ברחוב. אבל זה משהו שתמיד ידעתי ואמרתי לעצמי "מזל שיש לך אופי וחתיכת אישיות"
אבל עם אופי לא קונים במכולת... וכן, יכול להיות שאני צריכה להתפכח מהחלום הזה אבל אני לא יודעת אם באמת "עשיתי הכל". ויכול להיות שמה אני הולכת להגיד עכשיו יישמע מוגזם, אבל אני שוקלת ברצינות ניתוח פלסטי. וכמו שאמרתי, זה יכול להיות קצת מוגזם אבל אני חושבת שהרצון לממש את התקווה הזו, גדול יותר מכל מכשול.

paloma blanca

New member
קודם כל ....

תרשי לעצמך להגיד חלום ואל תוותרי עליו לעולם ..... לגבי איך שאת נראית למיטב ידיעתי בכל הצגה יש כל מיני תפקידים ולא כולם כאלה יפים. יש תפקידי אופי שאליהם את יכולה להתאים. אם דובי גל הצליח, כל אחד יכול להצליח ! הופעה חיצונית זה משהו שניתן לשנות, ובחיי כל הקדושים שאני מכירה (מכ'פת לי זה החיים שלהם) לא חייבים ללכת על פתרון קיצוני כמו ניתוח פלסטי. אפשר להסתפק ביועצת תדמית שתלמד אותך כמה דברים ששום מורה לפיתוח קול או מוזיקה יכולה ללמד אותך. השאלה היא מה את מקרינה כלפי חוץ ? אולי זה היסוס? אולי זה חוסר ביטחון בחלום/בעצמך? אולי אין לך את הניצוץ שיצית ? כל אלה ניתנת לשינוי ועבודה עצמית על ידי היועצים המתאימים ותהליך הבשלה והעצמה פנימית שאת יכולה לעבור :)) ותחשבי על זה :))

optimi10

New member
אם יש לך חלום

את בדרך הנכונה תמשכי לצעוד עם חלומך ,, ראיתי את גילך בכרטיס ואת עדיין בתחילת דרכך ... בזה שאת חושבת שניתוח ישנה את חייך את טועה בגדול תתארי לך שאחרי הניתוח עדיין לא תמצאי מייד תפקיד .. תכניסי את עצמך למרה שחורה ,, חפשי בתוכך את החיוך הפנימי שלך , בטוח שיש .. (לכול אדם יש אותו צריך רק לתת לא לפרוץ החוצה ) והעיקר זה להאמין ,, יופיו של האדם נמצא בחיוך הפנימי שלו מאחל לך הצלחה !!

ש ר ה לה

New member
ניתוח פלסטי?../images/Emo178.gif../images/Emo12.gif פתרון ממש אבל ממש...!!!

לא מציאותי!, חסר כל הגיון, וקרוב לוודאי שלא יפתור לך את הבעיה בה את נמצאת. הצלחה של אדם נמדדת במה שהוא מקרין כלפי חוץ. אם תמשיכי להקרין כלפי חוץ לוזריות ואובדן דרך, ככה גם יתיחסו אלייך הסובבים יעוץ תדמית - כן! בהחלט...!!! גם דבריו של אופטימי כל כך נכונים. אופטימי אחלה של איש אופטימי
, מותק, את לא כבר בת 28, את רק בת 28. מה בוער? עדיין לא הפסדת שום דבר! הפיתרון הקיצוני (ניתוח), לא מבטיח לך הצלחה. כן מבטיח סבל מיותר.
לא חבל?

גאיה ק

New member
אני לא מבינה את ההתנגדות הנחרצת פה

אינני יודעת באיזה ניתוח ואיבר מדובר אך יודעת שניתוח פלסטי ואפילו של איבר קטנטן כמו אף עושה לחלק לפחות מהמנותחים פלאות ונפלאות. עם קשר ובלי קשר יש לבדוק מה ניתן לעשות בהקשר האחר שפרטת ואולי לבדוק כיוונים אחרים שנכונים לך יותר ואפילו באותו תחום. בהצלחה !!

paloma blanca

New member
בוודאי שזה יכול לעשות פלאים .....

אבל האם זה הפתרון או המניע למציאת עבודה ?

בוקר טוב, ולמה לא?

אני לא מאמין בחארטה הזה של מה שאתה מקרין, ככה תיראה גם איש מכוער אם יקרין בטחון עצמי, וחיוכים עדיין יהיה מכוער עם ביטחון עצמי ותו לא. מה לעשות, וההסטוריה הוכיחה זאת וניסויים בפקלוטות לפסיכולוגיה השונות, שיופי פותח שערים, ונותן מיקדמה על מי שאינו/ה יפים. ככה זה עם כל הצער או האי צער. לא מקרין ולא שכל, קודם כל היופי, נכון , לא נעים, אבל ככה זה, הצלחה עם המין השני? קודם יופי הצלחה בעבודה, קודם יופי לא אמרתי שאין התייחסות ליכולות, לכמה אנחנו שוים, אבל מיד, בהתחלה. היופי חשוב אז כן עם ניתן וניתוח פלסטי יגרום למישהו/י להיות יפים יותר ולקבל את הצ'אנס הראשון, אז בטח ללכת על זה ובהרבה הצלחה, אח"כ? יש חובת הוכחה, צריך להשקיע, ראית שחקנית טובה שלא משקיעה? ראיתם בעל מקצוע טוב, שלא משקיע?? ואם זה מוסיף גם לביטחון העצמי, אז אדרבא יייאלה לחיות בטוב

צילוש43

New member
קודם כל יופי רונצ'ק???../images/Emo12.gif

טוב נו אבדוק זאת היום
ולא אשתמש בשכלי הבלונדי
חחחחחחחחחחח מצחיקוני

צילוש, אל תבדקי, את אחלה כמו שאת

תני לילדים להיות מוטרדים מהצד הזה של הניתוח אנחנו??????????? עברנו , ונהנה ממה שיש שעכשיו ישחקו הנערים לפניננו

צילוש43

New member
נהנת רונצ'ק...../images/Emo6.gif

ועוד ההנה, עוד ועוד... הרי עוד ילדה אנוכי
ביייי חומד המשך יום נפלא

optimi10

New member
רון ... יופי הוא בעיני המתבונן

זה שקבוצה אנשים ממסגרת את מושג היופי לא אומר שזה האמת היחידה ... רואים בכל יום שחקנים "מכוערים " (בעיני המתבונן ) ובכל זאת ישנם רבים האוהבים אותם בגלל היופי שמקרינים מבפנים ..

אופטימי, נכון הדבר, אבל........

מה לעשות, ויש יופי שהוכתב? כדבריך והוא פותח דלתות והוא נותן הזדמנות שאחר לא מקבל נכון. אבל.............

alondli

New member
רון צודק, אלה המוסכמות בחברתנו, יופי עוזר..

יש משפטים שנשמעים..כאילו לא רק מצדיקים את ההיפך אלא לכאורה מוכיחים אחרת..משפטים כגון " זה שקבוצת אנשים..."(- כאשר מדובר ברוב האנשים, ברוב המיקרים...)"לא האמת היחידה.." ( נכון ,אבל היא זו הקובעת ברוב המיקרים, סטטיסטית..) "רואים בכול יום שחקנים מכוערים.."(הםםם, אולי כול יום אחד, במדינות קטנות..שהמבחר קטן, אבל לא ה 50 האחרים, אם אתה רואה את הסדרות בטלוויזיה ואת הסרטים המערביים ..
..) אבל המחקרים ההחברתיים והסטטיסטיקה בנושאים אלה מוכחים שתפיסת היופי או לפחות..אסטטיקה אכן משפיעות לכול רוחב התרבות שלנו. אולי זה "לא צודק" ו"לא הוגן" אבל זו המציאות שהתפתחה..לא במיקרה ולא כסטייה ..

גאיה ק

New member
אין קשר אופטימי בנשמה

מה שחשוב קודם כל הוא להסתכל במראה ולהרגיש טוב עם עצמך. אין ספק שBeauty is in the eye of the beholder אך זה כולל גם את ה"אובייקט" עצמו. ישנם כאלו שהם יפים וגם כשאומרים להם את'זה הם לא מאמינים לך. וכל כך מתבקש. נשבעתי עיני כי נשוב ונראנה כי נוסיף לקולה לתמוה. ישנן יפות יותר ממנה אך אין יפה כמוה. בעבור הברק את עציו להכיר, הוארו במראות כחה וצלצולה--- רציתי כי תחשוב שאני בהיר וידי טהורות ודעתי צלולה. רציתי לומר לה שאני מן גדי ומגע אצבעה בצמרי הצית חג, בענן- מרחקים של פסיעה מנגדי שתפשיל צוארה ותצחק ותצחק-- ובחוץ, השדרות, בנשימה נטולה, מלאו אשר, טפחו, בקשו סעד. והסתו, והסתו נשא שיר ותהלה לעירו הלובשת סער. אלתרמן- מתוך ´כוכבים בחוץ´ (שיר ללא שם)

paloma blanca

New member
לפי דברייך ....

מי שלא יפה אל לא לנסות כי זה הדבר היחיד שקובע אם תפתח לו דלת או לא.... אז אם זה כך אנא ממך נסה להסביר לי (כי באמת אני לא מבינה)....... איך זה שיש אנשים יפים שממש לא מצליחים וכאלה מכוערים (לפי כל העיניין שמתבוננות בהם) שמצליחים בגדול ? איך זה שאתה רואה לפעמים זוגות של גמד/ה קטן/ה ומכוער/ת עם איזה בלונד/ה גבוה/ה ויפה (והוא לא עשיר) ? אאההה???

צילוש43

New member
בהחלט יש מניע פלומה../images/Emo13.gif

חיזוק הביטחון העצמי. ובמיוחד בתעשיה "האכזרית" שכל נקודה "חריגה" היא לחגיגה
דוגמא גדולה כפי שמסופר על מרלין מונרו... כמה ניתוחים עברה כדי להשיג את תפקידה בתעשית הסרטים??? נכון לא רק על קוקודו של האף עמדה...
אך מדוע לא? באים זו התחושה... ההרגשה, הכי חשוב התוצרת חשובה
בכך מסכימה עם גאיה לחלוטין
בוקר אור, הייתי כאן ועכשיו אני בתזוזה מלאה. ולשואלת האחל מלאי של הצלחה

optimi10

New member
צילוש .. אבל מצד שני

ישנם אין סוף דוגמאות על שחקנים ושחקניות שהצליחו גם בלי ניתוח .. ברברה סטרייסנד רבים חושבים שהאף שלה מחריד ..

למעלה