להגיד לך

להגיד לך

להגיד לך אהובי שלי שאליך יוצא לבי ההומה ומבקש אותך בחיי כעת רוצה אותך כאן ועכשיו ידך החמה תיגע בחלקת בשרי שאליך נפשי הומה באהבה שפתיי לשפתיך המתוקות ועיניי למראה גופך החסון אהוב שלי אל תשאר רחוק בוא ואחוז בי ברכות אנא עטוף אותי בגופך הרי רק אותך בקשתי ואליך יוצאת נפשי רוצה את האהוב שלה בוא אלי אהוב שלי בוא בטרם ירד הליל

נפשי שלי ../images/Emo79.gif

אהובי התקרב נא חבוק גופי אתערטל כנסיכה אאחוז בגופך נפשי שלי שלך היא התקרב נא אהובי שלא אשאר לבדי

odo13z

New member
להשיב לך......./images/Emo66.gif..נסיכתי

להשיב לך כי ליבי בא לפגוש את שלך בהתרגשות....בשמחה רוצה אותך בחיי...בחלומותיי שפתייך צורבות על צווארי... ציפרנייך ננעצות בגבי לשונך מעוררת פלאים... עוטף אותך ברכות....בקשיות... מחבק את כולך עד תום לשעה קלה שניינו מתלכדים במחול שמיימי תני שפתייך....היי קצת שלי.

להיות קצת שלך

אני תמיד רוצה אותך רוצה אך לא יכולה כי הן אתה שלה.... חושבת עליך ומתרגשת נפשי לקראתך גועשת רוצה לקחתך למחוזות האהבה לחקור את גופך עד תום בלשוני אותך לטעום לתת לך לחקור אותי גופי נפשי ויישותי ואני הן קצת שלך לפרקי זמן קצובים לרגעים גנובים בפינות אפלות של ליבי אתה בהחלט שלי.

odo13z

New member
לך....המלכה....../images/Emo66.gif

וגם אני רק אותך....בלי לחמוק אבל את שלו.... על פי חוק ברגעי האפלה גנובים נפגשים מבטינו בלהט רעב... מגששות ידינו לוטפות הכאב.... לפרקי זמן קצובים שייכים זו לזה כשתי טיפות שלג צח בין שמיים וארץ בטרם יימס.... חוקרים זו את זה כשני ילדים אוהבים בתום...בגעגועים לרגע גנוב את שלי לשניה.... אך שניינו יודעים.... זו רק אשלייה.

אשליה

מדי כמה שעות אני חושבת עליך. ממלאכתי עוצרת מהורהרת אעצום את עיני אאטום את אוזני כאילו אני עכשיו איתך. אני כמעט יכולה, לשאוף לקרבי את הבל פיך, להצמיד את גופי לשלך, כמעט מרגישה את נשיקותיך, את ידי שולחת אליך, ותימוג. בדיה, היתה זאת אשליה.

odo13z

New member
העברה....../images/Emo66.gif

מדי כמה שעות כותב אלייך וחושב עליה קורא מילות אהבתך ומעמיד פנים שאלו מילותיה גופך הבא לעברי נדמה לי כגופה הכה רחוק לי עוצם עיני לנשיקתך וקיו שפתיה עולה אל מולי ידי שלוחה אל אשלייה פורחת.... אבל אני מודה לך על רגע של נחת.

אפי 7

New member
תגובה

כל אות ואות במילה כל מילה ומילה במשפט צורבים בגופי תשוקה אושר כמיהה אהבה.

ידיד יקר

הרי זו היתה כוונתי שתחשוב רק עליה כתבתי כאן על תשוקה כמעט במקומה כל מילה שכאן נכתבת היא בעיני עין אוהבת והפנים משתנות בעינינו לפני אהובינו.

בחשכת הליל

שוכבת במיטה קודחת מחום מבקשת אותך לצידי עכשיו שיהיה מי שיפנק אותי שיביא לי כוס מים ואתה כה רחוק נם את שנתך ואני אותך מבקשת שתגן ותגונן עלי שתעטוף אותה באהבך שתעזור לי להחלים שתרטיב את גופי הקודח במגבת רטובה וביד אוהבת קוראת לך בוא החשכת הליל שאני קודחת מהחום שפשה בגופי

לך

לך כותבת בלב נסער וסוער לאהבים ולתשוקות מקווה ומייחלת למבטי עיניים וליטופים מתלטפים משתוקקת ועורגת למילים שלך שעוטפים אותי בחדוות היצירה שנותנים לי את האור של האהבה ואת חשכת הליל בחיק האהוב שחושק ועורג לאשה ואהובה

יערית 1

New member
קו אופק רחוק

רציתי לך לספר שעוד זורמת בעורקיי אהבתך. רציתי להגיד לך שליבי דואב, שקולך בתוכי עוד מהדהד. רציתי לעטוף אותך באהבתי אך החושך עטף אותי. הלילה נשמע סביב בקול דממה החריש, הכאיב. כיבוי אורות, צלילים נדמו. קו אופק רחוק מיותם, עזוב.

odo13z

New member
אהובתי....../images/Emo66.gif

כך פותח כל איגרת ממני אלייך אהובתי שלי זה חולם לי תחושה שמשהו בינינו קורה שיש בינינו משהו ממשי משהו כמו אהבה משהו יפה משהו הדדי.... אך בינך ובינך אהובה כל שיש בינינו הוא דמיוני....חד צדדי אהבה גדולה ... רק שלי את אינך שם אינך משיבה לי. אוהב לסיים כל איגרת במילה.....אהובתי. זה עושה לי קצת אשליה שאת עדיין שלי.

למעלה