להגיד לך ש

להגיד לך ש

להגיד לך ש: טללים עם שחר מכסים את פצעי האתמול שנגוז, שמש מקיצה מאירה חשיכות שפשטו בשרידי האין סוף ומראות פעורים צובעים את שולי המרחב בעדנה מתאפרת. להגיד לך ש: שפתיים צמאות מבקשות רוויה על פנייך, זרועות משתלחות מבקשות לעטוף את גווך ולהט בוער מבקש להצית בך תשוקות. ועוד להגיד לך ש: השיר מבקש להסעיר ניגונים בצפונות לבבך.

יערית 1

New member
להגיד לך

להגיד לך, גם אם נסתר המחר ודומה כי צלילים ענוגים נדמו נשמתי כלואה בנפשך, נוגעת בך ממרחקים. להגיד לך, גם אם בחוץ סערה נושבת אני פה, עליך חושבת מתלקחת באש תאוותי, פורשת אליך כמיהתי. להגיד לך, נגיעותיך בתוכי חקוקות, זכר מגע שפתותיך בשפתותיי כאש יוקדת מרעידה נימי גופי בניצוצות של תשוקה, באהבה. להגיד לך, דמעתך פצעה את ליבי עוד ליבך פועם בקרבי, ניגון אהבתי לא תם.

kingda05

New member
להגיד לך 3

להגיד לך אהובה שקורים בי דברים להגיד לך מאהבת ולגרום לך לרצות את אותם הדברים שגם אני אומר לך בפרץ מילות אהבתי אומר לך בשפתי אומר לך בגופי אומר לך בידי אומר לך להגיד אוהבת אותך לתמיד.

שמים1

New member
רציתי לאמר לך

רציתי לאמר לך כי מילותיך מאירות את יומי כשחר הפוצע טללים ומניחם ברוך על שפתותיי. פורשת זרועותיי כבתפילה עתיקה לקבל מנחת תשוקותיך שירים המסעירים בי עדנה ומתנגנים בשובל מלכות בפסיעות רכות אל חדרי ליבי. רציתי לאמר כי ליקטתי תחושותיך באהבה אין קץ למקלעת יהלומים הנוצצת בתוכי .

odo13z

New member
רציתי לומר לך............/images/Emo66.gif

רציתי לומר לך.... כל שרציתי .... הוא לומר לך לא חשוב לי כלל מה.... לחבק אותך לנשק את עינייך העצובות לשתות את דמעותייך להעלות על שפתייך חיוך להיות יחד.... בדרך הארוכה..... עד תום כל שרציתי לומר לך לאין קץ.

אומרת לך../images/Emo203.gif

אהובי אתה עימדי אוהבת אותך בגופי בנשמתי כל רצוני בך לגעת אותך לדעת מגיבה לך ברעד. אוהבת אותך אהבה פשוטה צוחקים יחד במיטה מכורבלת בך-משולבת איתך זורמת נפשי- מרוממת. שפתייך אותי יונקות עינייך בי מביטות אוהבות. נצמדים גוף אל גוף מעלה מעלה נעוף. "אוהב אותך נשמתי" כך פיך לוחש באוזני. אומרת לך אהובי: אתה ממלא את ליבי אתה בקרבי אני בך ואתה בי.

odo13z

New member
לאחר שאמרתי לי....לך

ועכשיו........ חי אלוהים.... נשבע שוב לעולם לא אוהב. אסגור כל דלת......כל חלון.... אעצום את עיניי ורק את.......תהיי שם שמורה......נצורה בזכרוני כמו פרח ....... שייבשנו בין דפי מחברת....... כשהיינו ילדים. אחר כך הינחנו בזהירות בין שני דפי צלופן שקופים..... למשמרת...... ואולי......יום אחד.... ייתרחש נס"חזון יחזקאל"....... ושב הפרח לפרוח.... one day some day love is not so far away (המשחרים.....)

למעלה