להגדיר את עצמי

Noofkin

New member
להגדיר את עצמי ../images/Emo41.gif

היי
זוכרים אותי? אני תומר מהמכינה הקדםצבאית, הייתי כותבת פה פעם אבל מחוסר זמן שפתאום קרה קצת הפסקתי, אני קוראת לפעמים כשיש לי זמן אבל הפעם החלטתי גם לכתוב. המכינה מעמידה אותי עם כל כך הרבה התמודדויות שממש קשה לעמוד בהן כשהן מגיעות במהירות כזו, השבוע האחרון היה לי ממש קשה. יש לנו הרבה שיעורים במכינה, מספרות, כלכלה, תנ"ך, היסטוריה, יהדות, מנהיגות ועוד הרבה, ויש שיעורים שאני פשוט יוצאת מהם או בהיי מטורף, או בהתמוטטות, שיעורי פילוסופיה ושיעורי הנפש. בשיעור העל הנפש האחרון שהיה לנו המדריכה נתנה לנו דף, עט ו15 דקות לכתוב כל מה שעולה לנו בראש על השאלה: אין מן אדם אני אני בחורה מאוד בעייתית, קשה לי מאוד להביע את מה שאני מרגישה וחושבת בכתב בצורה שתיהיה מובנת, גם בכתב וגם בדיבור, פשוט קשה לי להסביר מה עובר לי בראש, כי אני אף פעם לא בטוחה בזה. אני מסתכלת לצדדים ואני רואה את כולם כותבים במרץ, מסיימים דפים, ואני הצלחתי לכתוב 10 שורות, שכל מה שכתבתי בהן זה שאני לא יודעת בכלל איך להגדיר איזה מן אדם אני. אחריי שהסתיים הזמן המדריכה שאלה מי רוצה לקרוא את מה שהוא כתב, כמה אנשים התנדבו וכתבו דברים ממש מדהימים, הצליחו להעביר מה שהם חושבים ובאמת לומר איזה מן אדם הם, ואני מתחבטת עם עצמי שוב ושוב ושוב ושוב אם לאזור אומץ ולהרים את היד ולקרוא את מה שכתבתי, שזה עוד אחד מהקשיים המאוד חמורים אצלי, לומר בשיעור מה שאני חושבת מול כולם. והשאלה שלי היא, איך מגדירים איזה מן אדם אתה? לפי התכונות שלך? האמונות? היכולות? לפי מה שאתה שונה מאחרים? השאלה הזו ממש קשה לי. יצאתי מהשיעור ופשוט הבנתי שאין לי אין שום קצה של מושג איזה מן אדם אני, והרגשתי נורא, בחיים לא הרגשתי עד כדי כך שאני לא יודעת מה לחשוב. יש לי מה לומר, אני חושבת המון, אבל כל כך קשה לי לומר את זה לאנשים, חוסר בטחון, פחד, תגובה של אנשים, לא חשבתי שיהיה לי כל כך קשה. ובנוסף על הכל, בחור שמשגע לי את השכל.

טוב לראות אותך יקירה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איך במכינה?
זאת שאלה מאוד לא קלה להתמודדות-לא תמיד קל,תיקון: כמעט תמיד קשה להגדיר מי אנחנו,אולי אפילו לאחרים יותר קל להגדיר מי אנחנו... אני חושבת שאפשר להגדיר מי אנחנו על פי כל הקטגוריות שכתבת ועל פי ניסיון החיים שלנו-חוויות שעברנו ובנו אותנו. אני גם חושבת שההוויה שלנו משתנה עם ההתנסויות הללו ואני יכולה בלב שלם להעיד שמי שהייתי בגיל 20 שונה לגמרי ממי שאני עכשיו. נסיכת כוכב שלנו פגשה אותי במסגרת מפגש פורום בערך בגיל הזה,אם עכשיו תראה אותי-היא לא תכיר אותי מכל הבחינות: גם השתניתי חיצונית, גם התבגרתי,התחזקתי-כבר לא ילדה
,סוג של אישה אפילו...אוטוטו מתקרבת לגיל 30 (אימא'לה
).

Noofkin

New member
טוב לראות אותך גם ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

בכלליות אני מאוד מאוד אוהבת את המכינה ואני נהנית מאוד ולומדת המון יש רגעים של משבר אבל אני יודעת שזה אתגרים שאני צריכה לעבור לפעמים זה משבר גדול שיותר קשה לעלות ממנו חזרה. אני גם חושבת שאולי זה באמת אסופה של כל הקטגוריות, אבל עדיין ממש קשה לסדר את זה למשהו הגיוני, אם זה אפשרי בכלל.. תודה רבה

השנים חלפו יקירה ואהובה

ואני זוכרת שחבקתי אותך אז וחזק בהמון אהבה אמרתי לך שאת תגיעי רחוק שתאמיני בעצמך שרני קוראת אותך עכשיו אני שמחה לראות השינוישבך אבל בעיני את מקסימה ונפלאה כי אני אוהבת אותך עוד מאז

boaz10

New member
נסיכת הכוכב ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

התגעגעתי לקרוא את הדברים שאת כותבת, את מקסימה אותי כל פעם מחדש המון המון תודה, ריגשת אותי מאוד
יש לך יכולת כתיבה מדהימה שמעבירה עם כל התחושות את מה שיש לך לומר, זו בדיוק הבעיה שאני נתקלת בה כל יום... שולחת המון אהבה

Noofkin

New member
אווווופס ../images/Emo250.gif ../images/Emo41.gif

זה הניק של אבא שלי, שכחתי להחליף לפני שכתבתי

../images/Emo24.gif

את המילים המתוקות שלך עזרת לחייך הערב את בת נפלאה , ואני בטוחה שאת אכן תגיעי רחוק יותר ממה שנדמה לך והיום שלי ממש לא היה פשוט התחיל בטלפון לשח"ל וניידת שזינקה אלי ב4 בבוקר חשתי שאני במצוקה והסוף מתקרב הלב שידר מצוקה נוראית , ולחץ הדם טיפס מהר תודה לאל הם הצליחו להרגיע את הגוף, אבל כל היום שכבתי במיטה מטושטשת ורק ששקעה החמה הבעיה נפתרה והשקט והשלווה חזרו לגופי

Noofkin

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif

אני מקווה שעכשיו הכל בסדר!! מאחלת רפואה שלמה והמון המון רוגע ושלווה

אם אני לי מי לי

את בטח מכירה את זה מנסיונך אז אתמול ברגע שהשתפר קמתי והתחלתי לעבוד והיום התעוררתי ב4 בבוקר עם כאבי ראש קמתי לקחתי תרופות ובשעה 8 המשכתי ובשלתי לשבת , אחרת הירקות יתקלקלו הכנתי ירק מבושל ירק מאודה פשטידה והכנתי אוכל מגוון הקפדתי לשתות והקשבתי על החדשותצ על משפט קצב ועכשיו שהכל גמור והבית שטוף למקלחת ולמיטה קצת לנוח

למעלה