לדרור

רן 56

New member
האלפיין ...

יש לי אפשרות להחליף אותם לקומפוננט של אלפיין (תוספת קלה של מרשרשים) ולנתק את הטויטרים של הרכב וכך אולי אני אמנע מכאב הראש. תודה.

© DrorZi

New member
השאלה מה יוצא מהרדיו

זוג אחד לקדמי שמתפצל איפה שהוא (האם בהחלפה ראית חוטים שמגיעים והולכים או רק זוג אחד
) או שיוצא מהרדיו זוג נפרד למיד וזוג נפרד לטוויטר ואז צריך לשבור את הראש.
דרור זי.

זאב 206 GTI

New member
ממש לא

ההגדרה הבסיסית היתה לא לשנות כלום במראה הפנים של הרכב ולא לאבד את השליטה מההגה ואת הצג הייחודי. זה הרע במיעוטו. התוצאה יותר מסבירה. כדי להגיע לתוצאה שיש לי בסלון הייתי צריך לוותר על פיג´ו בכלל. הפלסטיקים של הדלתות פשוט לא באיכות טובה מספיק. סאונד טוב באוטו מתקבל בעיקר בחלונות פתוחים סל"ד מעל 4000 ורדיו כבוי !!!

redroze

New member
תנסה גם פה . . . .

מישהו חביב מאוד שמתקין כבר 10 שנים, המחירים רגילים ועבודה מקצועית !!!! 054- 811442 אלי תגיד לו שאלעד עם האומגה שלח אותך . . . . . .

rallyeman

New member
לגבי הקרוס..

מה שאתה מקבל עם הקומפוננטים (לרוב) זה קרוס אובר פאסיבי שמחלק סאונד בצורה נורא שיטחית וממש לא מלאה.. זתומרת שלא תמיד תקבל את מה שאתה מצפה מ-קרוסאובר.. מה שאתה מחפש ו/או/ רוצה זה קרוס אובר אקטיבי שיחלק לך את הצלילים בין כל הצדדים ובין כל הרמקולים שלך כולל הכל (סאב,מיד,טוויטרים) דבר כזה הוא בד"כ לא זול בכלל.. עכשיו עתיד תגיד לחבר שלך אם הוא יכול שיקפוץ ביום שישי למפגש.. יכול להיות החיבורים שלו לא טובים ו/או הכבלים לא שווים.. ואגב לקנות בדיוטי פרי זה לא מומלץ כי זה כמו לקנות באוטודיפו..עדיף לקנות בחנויות שמתמחות בזה..שם גם תוכל לקבל הנחיות ועזרה מאנשי מקצוע ולא מאנשי מכירות ראלימן

עתיד©

New member
ראלימן, השטויות מכות שנית ?

קרוס אובר אקטיבי כמעט אף פעם לא יתן ביצועים (על קומפוננט) כמו פאסיבי מסיבה מאוד פשוטה.. היצרן יודע מה תחום התדרים של המוצרים שלו הוא יודע מה התחום הגבוה ביותר שהוופר יודע "לאכול" בלי עיווטים, ומה התחום הנמוך ביותר אותו דבר לגבי בטוויטרים !! עם קרוס אקטיבי אתה תצטרך להשקיע שבועות בכיוונים כל פעם בדקויות כדי להגיע לרמה האופטימלית של איזון נכון בין התדרים השונים על הקומפוננט - זאת אומרת מי מקבל מה וכל זה בשביל מה ? בשביל כלום !! לקומפוננט אתה צריך קרוס פאסיבי, או מקסימום מקסימום קרוס פאסיבי כפול כמו שיש לרוקפורדים מסויימים...שיש לך על הקרוס בחירה בין שתי מצבי סאונד שונים, יותר מזה יהיה בזבוז כסף ואיכות

למעלה