לדרור

עתיד©

New member
לדרור

דרור פעם אמר שיש לך מתקין אודיו ברמה מאוד מקצועית אפשר לקבל פרטים ? טלפון+כתובת ? זה לא בשבילי זה בשביל חבר שמכיר איזה מתקין ש"יודע ת´עבודה כמו שצריך" ואני סומך עליך בבחירת מתקינים...

© DrorZi

New member
אז ככה

יש אחד שBOOLY ואני עובדים איתו, נמצא בתחנת הדלק של אלפי מנשה (האזור לא מסוכן אבל יש לאנשים רתיעה מלשמוע את השם אלפי מנשה) רדיו מילאנו גם נותנים שירות לא רע ממש שראיתי אבל שמעתי מאחרים שגם להןם יש פדיחות. לאיזה אוטו
איזה סדר גודל של מערכת
דרור זי, (עתיד היתי חייב לתקן ...)

עתיד©

New member
לדרור זי,

אוטו - לנאיכס מערכת - הד יוניט פיוניר + מגבר (אין לי מושג איזה, אבל איכותי) + רמקולים של פיוניר (שוב אין לי מושג איזה אבל איכותיים) יש לציין שהבחור מבין במערכות בעיה - שומעים זוועה, המרכיבים איכותיים אבל איפה שהו יש כשל בשרשרת תפקיד המתקין - לאתר את הכשל ולהביא לתיקונו תמורת כהנא וכהנא מרשרשים דרור, אם אתה יכול רק תן לי טלפון של הבחור בתודה.. עתיד מודה לדרור זי,

Booly

New member
א.י.ה אביזרי רכב

לבחור קוראים יוסי טלפון בחנות - 09-7926486 סלולרי - 054-278009

רן 56

New member
בנושא דומה דרור - המצלה על טוויטרים

השניים שהגיעו עם הקסארה עושים לי כאב ראש\אוזניים (מכוונים יותר למיד מאשר ל High ). אם תוכל להמליץ על זוג ואיפה לרכוש, אשמח. רן.

© DrorZi

New member
בעיה ...

לקנות סתם טוויטרים ולהחליף זה לעשות חצי (יותר רבע) עבודה, התוצאה לא מובטחת בכלל ... טויטרים מאיכות טובה כבודדים קשה להשיג ומחירם סתם יקר, בנוסף החלפה רק שלהם משאירה אותך אם הקרוס של הקודמים (אם בכלל סיטרואן השקיעו שם בקרוס) וזה גם יגרום לתפקוד לא מושלם. היתי חושב להשקיע בסט קומפוננט איכותי מקדימה (מה בא שם 6וחצי או 5ורבע
) מחכה לשמוע מה קורה בסוף עם הצמיגים ובכלל איך האוטו.
דרור זי.

רן 56

New member
לא מאמין שיש שם קרוס בכלל.

מה שכן מקדימה זה 6 וחצי (אני חושב) וכבר חונים שם זוג אלפיינים חביבים. אז הזוג טוויטרים יושבים על הדש בורד ופשוט משגעים לי את המח. בווליום שקט הם די בסדר, אך כשעולים בסל"ד של הווליום הם פשוט צורמים. טוויטרים טובים (לא צריך משהו אולטימטיבי, סביר ++ יספיק) אני מאמין שיוכלו לעשות את העבודה ולספק את ההי ללא עיוות. בינתיים אני עם ההד יוניט שהגיע עם הרכב כך שהמערכת עצמה היא לא משהוא מיוחד, פרט לזה שיש שלט על ההגה (מאוד נח). לגבי הצמיגים והרכב, רק אחרי האיזון הסופי אני אתן פה הודעה עם רשמים מלאים. בינתיים הרכב זריז מאוד נח, שילדה מגיבה ומאוד מהנה. המושבים של הנהג והנוסע פשוט מדהימים, נו צרפתיה. תודה, רן. בכל מקרה פרוט מלא בשבוע הבא כולל תמונות פנים וחוץ.

© DrorZi

New member
אני מנסה לחשוב

אני לא יודע איזה טוויטרים לא צורמים שאפשר לקנות בבודד. אתה אומר שהחלפת את ה 6וחצי לאלפיין
או שזה מה היה שם
דרור זי.

זאב 206 GTI

New member
אצלי באוטו...

הקרוס הוא חלק מהמערכת וחוטים נפרדים יוצאים לטויטרים. אין קרוס חיצוני שניתן להחלפה. הרמקולים הקדמיים לא מקבלים את כל רוחב הפס ולכן לא ניתן להתקין קרוס קדמי ללא החלפת המערכת המקורית. הפתרון שלי כלל מגבר וזוג אלפיין 6x9 מאחור, מאחר ופיג´ו לא דאגו ליצואות RCA יש גם ממיר בדרך. הבעיה שלי היתה שעם גג שמש פתוח לא שומעים כלום :(

רן 56

New member
פרקתי את הטוייטרים

וראיתי שיש עליהם את ה"קרוס" המשוכלל, קבל במקביל לטוויטר . לא בדקתי עדיין לגבי החוטים. ב 206 ובקסארה אני חושב שיש את אותו רדיו דיסק.

Booly

New member
קבל במקביל???? לא הגיוני, צריך

להיות קבל בטור או סליל במקביל. שים לב. קבל במקביל משמעו Low Pass Filter.

shlomisa

New member
זאת אומרת שאי אפשר להחליף

את הקומפננטים מקדימה ולהשאר עם הרדיו המקורי ? או שפשוט לא הבנתי אותך ? ל 206 יש זוג קומפוננטים מקדימה , אבל מאיכן בא הקרוס שלהם ?

© DrorZi

New member
בקליאו זה רגיל ...

אני בקליאו עשיתי הפוך (השארתי את הרמקולים החלפתי לרדיו דיסק) מהראש (הישן) יצאו 8 חוטים (4 זוגות) ולא יותר ... (מקדימה בקליאו קומפוננט) מעצבן אותי הדבר הזה שאי אפשר להחליף למערכת נרמאלית בלי להתחיל להזיז חצי מהאוטו.
דרור זי.

זאב 206 GTI

New member
בתוך המכשיר. יש ממש יציאות נפרדות

FRONT HI ן- FRONT LOW תמצא את זה בספר של האוטו באנגלית בדף של החיוט של הרדיו.

shlomisa

New member
אז זה כן אומר שאי אפשר לחבר

קומפוננט אחר לא ? כי עד כמה שאני יודע, כשאתה קונה קומפוננט אתה מקבל קרוס אובר שמחלק את התדרים בין הטוויטר לוופר, איך זה קורה כאן ? או שאני לגמרי לא בכיוון ?

© DrorZi

New member
ז"א עשית סלט.

ממליץ מ-א-ו-ד לקנות קומפוננט סביר ולהחליף סט שלם. יש בדיוטי מחירים טובים.
דרור זי.

למעלה