לדעת לקבל

דגנית

New member
לדעת לקבל ../images/Emo9.gif

לדעת לתת.. כל אחד יודע יודע האם הוא אוהב לתת האם קל לו או קשה לו האם הוא נותן מהלב או כי צריך.. לדעת לקבל.. האם אנחנו יודעים לקבל? לקבל מתנות לקבל הקלות לקבל מחמאות לקבל ברכות לקבל.. משהו מאחרים. לדעת לתת לאחרים מהלב קל לי.. (טוב.. נעזוב רגע את הרכושניות על הדיסקמן בהודו.. זה היוצא דופן..) אבל לדעת להיות, ולהקשיב, ולעזור.. קל לי.. אבל לקבל.. בשבילי.. עליי.. מחמאות.. אווווו זה קשה.. והנה.. אני לומדת גם לקבל ביקורות לא משהו.. ולצמוח מהן, ולקבל קומפלימנטים טובים.. ולהינות מהם. כן.. להינות מהם. להינות מזה.. שהדרך נכונה.. ולא רק אני רואה את זה. אז על מה אני מדברת? היום הייתי בשיחה סיכום סמסטר, כן .. זה שהתחיל בהרבה קשיים.. עם רצון לעזוב הכל, לפחות פעמיים.. ובשבוע הבא כבר נפרדים.. לקראת מקום חדש.. ואמרו לי המון דברים טובים שלושה.. נגעו במקומות הכי עמוקים עבורי.. כן.. כמו מסר.. השלמה לדברים שאני מרגישה בימים האחרונים.. אמרו לי שיש לי גישה נכונה לילדים ליקויי התקשורת, האוטיסטים אמרו לי שיש לי אינטואיציות טובות ואמרו לי.. שאני מצליחה להוציא מהם, ללמד אותם, ולא לעשות במקומם. חייכתי חיוך של תודה.. תודה להן על ההדרכה.. תודה לייקום שנותן לי חיזוקים לדרך.. ואם חשבתי שאולי זה לא זה.. כל פעם מחדש אני מגלה עד כמה אני במקום הכי נכון עבורי.. שמחה לשתף אותכם..

../images/Emo24.gif תודה על השיתוף

כן. לקבל יותר קשה מלתת. יופי שאת שמחה לקבל. וכיף לדעת שאת במקום הנכון לך!

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo140.gifלתת ולקבל הם אחד באמת ../images/Emo140.gif

כאשר אנו נותנים ומקבלים בחופשיות, אנו חשים בשפע שביקום. אנו נותנים לעצמנו- על ידי נתינה לאחרים מתנה הנובעת מרוחב לב, יוצרת אושר. כל שאנו בעצם נותנים זו אהבה, שאספקתה האינחופית גדלה דרך הנתינה. חוויות ברמה החומרית, משקפות חוויות ברמה הרוחנית. זאת אומרת שכאשר אנו מאמינים בחסך, אנו נאחזים בדברים 'שיש לנו'. אחיזה כזאת, מונעת אהבה, בכך שהיא מעכבת את זרימת האהבה אלינו. כתוצאה מכך, אנו חשים ב'מחסום האנרגיה' אותו יצרנו במוי ידינו. 'מחסום אנרגיה' זה, מתבטא בתחושת אי נוחות. נעים יותר לתת ולקבל בחפשיות וברוחב לב. כאשר אנו מקיימים עקרון זה, אנו למדים, שהאתגר האמיתי, איננו להתמודד עם חסך (מחסור), אלא עם הרחבת נכונותנו לתת ולקבל בדרך נרחבת יותר. L&L TALYA

דגנית

New member
../images/Emo24.gif רגע..

חוויות ברמה החומרית משקפות חוויות ברמה הרוחנית אז מה משקפות חוויות ברמה הרוחנית? כי מעבר למילים הטובות.. מה שעשה לי הכי טוב זו ההבנה שלי לעצמי שאני במקום נכון עבורי.. אז..?

Tal_Ya_Tal

New member
חוויות ברמה ה../images/Emo121.gifנית הכוונה היא

למחשבות ולתובתנות ולאו דווקא לחיות תחושתיות או של הרגשות אם אני מפרשת נכון את מה שאת שואלת. כי חוויות רגשיות-קריא שייכות לעולם האסטרלי ולגוף האסטרלי. אלו הם חוויות של הנפש-שהיא הגשר לפיזי ולא של הרוח (נשמה,הוויה מקורית או כל שם אחר) הנפש=גוף הרגש=אגו קשור מאד לפיזי ומביא את הדברים לפיזי. אך גם מה שאנו חושבים מגיע לפיזי. הרוח היא המקור. א-ב-ל צריך להתחבר רגש, על מנת שהדברים יגיעו לפיזי. רגש=גשר בין הפיזי לרוחני. L&L TALYA

דגנית

New member
בקיצור תובנה?

כמו שאני מרגישה.. שזו 'הארה' קטנה.. אסימון נופל.. ככה..? אם כן.. סבבה לי...

למעלה