לדעת ולא להאמין.......

לדעת ולא להאמין.......

חשבת פעם מי ברא את העב"מים החכמים האלה? גם אם כל מה שכתבת כאן נכון, מי יצר אותם????? תביני שאלוהים הוא מעל הכל, מעל לדתות, מעל לתרבויות וגם מעל ל"חוצנים". אנחנו כולנו חלקיקים קטנים ממנו שנתונים בגוף פיזי שבאמצעותו אנחנו מבאים את עצמינו. כל דבר שקיים ביקום הינו ביטוי שונה של עוד צד וחלקיק של אלוהים. ובסופו של דבר כולנו אחד והנשמות שלנו שואפות לאיחוד הזה. אינני חולקת בדבר קיומם של עב"מים אבל צריך להבין שאלוהים הוא מעל כל זה ולנו במציאות הנוכחית ובעולם בו נמצאים כרגע אין מספיק אמצעים כדי להגדיר ולבטא את מהותו של אלוהים כי מה שניתן להביעה במילים משקף אך ורק אחוז קטן מהאמת הגדולה. ככל שהופכים למודעים יותר, כך אנו מבינים עוד קצת ועוד קצת, עד שכל התמונה תתבהר וזה יקרה כאשר נוכל לפזר את הערפל שמקיף אותנו וניראה את העולם כפי שהוא באמת. ממליצה לך בחום שתקראי את הספר שיחות הנבואה השמימית ושיחות עם אלוהים ואולי זה יסביר לך הרבה דברים שכרגע אינך מודעת להם.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifאישה וסיפור../images/Emo23.gifאני כמעט

לא מאמינה למראה עיני איזה יופי לראות אותך כאן יקרה
ו...שכחת את ה'קורס בניסים'. גם הוא אומר את אותו הדבר. ויחד עם זאת, הקורס אומר שאלוהים לא ברא עולם חסר משמעות. אנו הם אלה שבראנו אותו. על כן, הגוף הפיזי שלנו הוא בריאה שלנו עצמנו. כי אלוהים יצר אותנו בצלמו. כלומר רוח. והגוף הוא לגמרי המצאה שלנו. זוכרת את השיעור "אינני הגוף, חשפי אני , כי אני עדיין כפי שאלוהים ברא אותי" ?
L&L TALYA

למעלה