לדעת ולא לדעת

satin

New member
לדעת ולא לדעת

לפעמים אני חושבת שמה שלא יודעים - לא כואב.. תמיד לאחר הידיעה מהרהרת באפשרות שאולי מוטב היה עם אי הידיעה ? תחסוך לי את הכאב?

magic40

New member
שקרים צפים

להתמודד עם זה לעמוד מול זה ולהתנקות נראה לי עדיף

N D R

New member
כל כך תלוי במה מדובר

לא מכיר אדם שאצלו זה כלל גורף

satin

New member
אכן, מאוד תלוי במה מדובר

ובנפשות הפועלות, ובאיזה מן סוג של אינפורמציה.. בדרך כלל מדובר במשהו שלילי, משהו שגורם לנו לתחושה לא נעימה ואפילו לכעס, כאב וכמובן להתמודדות עם המצב החדש. אבל לפעמים ישנם מקרים שאומרת לעצמי שבאמת לא הייתי רוצה לדעת: מי צריך את הפאקינג התמודדות הזו ? למה זה טוב ?

קטי30

New member
מזכיר לי : "סיפור על אהבה וחושך"

"אם לפעמים נדמה לרגע שבכל זאת יודעים משהו זה עוד יותר גרוע, מפני שמוטב לחיות בלי לדעת שום דבר מאשר לחיות בטעות, אבל מי בעצם יודע? במחשבה שניה, אולי דוקא הרבה יותר קל לחיות בטעות מאשר בחושך" [עמוס עוז] לדעת לא לדעת שאלה קשה הכל זה עניין הרגשה תחושה השאלה היא כמה זה נוגע לנו והכי חשוב נוגע בנו. לפעמים: "אני מניח שהרבה יותר נוח להיות משוגע ולא לדעת על כך מאשר להיות שפוי עם ספקות" [ג'יי. ב. בורגין] זה מה שקורה כשהשכל וה
משמשים בערבוביה שבוע טוב לך

N D R

New member
../images/Emo13.gif לפחות פעמיים צפתי

בכדי לקחת אוויר לפני שהצלחתי לגמור לקרוא את דברו של עוז

קטי30

New member
ועכשיו אחרי שאתה כבר על קרקע יציבה

יש מצב שבחרתָ
לדעתך מה עדיף
חושך/אפלה
או טעות
לאן אתה היית לוקח את פני הדברים
אתה יודע שאני תופסת מהתשובות שלך אז קח מלאן אוויר ותענה לי אני מצפה ומחכה

N D R

New member
כמו שכתבתי למעלה

כל כך לא גורף הנושא הזה. הכל תלוי בעניין. יש דברים בהם אני חייב לדעת הכל ומייד - שלילי או חיובי ולהתמודד יש דברים שאני מעדיף שלא לדעת.

זו גם דעתי ../images/Emo141.gif

ואני אחדד: דברים שנוגעים לי, תמיד ארצה לדעת, אפילו אם אין לי מה לעשות עם זה (לדוגמא, כמה זמן נשאר לי לחיות). דברים שלא נוגעים לי בשום צורה, ואין לי אפשרות ללמוד מהם משהו, אני מעדיף לא לדעת (לדוגמא, כמה פלוני מרוויח, או כמה בחורות אלמוני כבר עשה).

מצוטטת

New member
ממש כככה../images/Emo13.gif

זה אפילו היה חרוט אצלי במסנג'ר עד לא מנזמן ולא , ממש אצלי אין עירבובידה זה כי זו אני נטו....

אין שכל אין דאגות

יש איזה אחד בחולון, איש טוב. הוא מבקר הרבה באברבאנל. כשהוא לא באבארבנל, ככה ברגעי השפיות שלו, הוא מסתובב בסוקולוב ו"משעשע" אנשים. "אין שכל אין דאגות" זה משפטשהוא אמר לי פעם, באחת מהחופשות שלו. לא בטוחה שהוא לא צודק.

N D R

New member
רעיון אדיר לרשת מרפאות חדשה

"נטולמיינד" - אנחנו נסיר ממך כל דאגה בעשר דקות

Dardar63

New member
נשמה..

בדקתי ב- uspto מסתבר, שיש המון כדורים שעושים את זה. יש אפילו תרופה הומואופטית על בסיס צמחים, מגלגלים בסיגריה והופ... עלק יזם.. נקסט.

N D R

New member
../images/Emo13.gif צודקת. בימנו קודם כל רצים לבדוק

אם ה-Domain פנוי ואם אפשר לרשום trade mark ורק אז (אם בכלל) הולכים לבדוק אם הקדימו אותנו

זאב בפ

New member
אמנם נכון אבל...

לדברים שאנחנו לא יודעים יש נטיה להיחשף ולהתגלותבסופו של דבר ביום מן הימים ואז הדברים כואבים יותר כמו שנאמר "לשקר אין רגליים" זאב

לא לדעת

גורם לנו להתנהג כמו פרה עיוורת או במשחק רולטה רוסית... מעדיפה לדעת מול מה אני מתמודדת מאשר להטריף את המח בשאלות שאין לי תשובות עליהן.

למעלה