לדעת ולא לדעת

r e d head

New member
לפעמים זה בדיוק הפוך

עצם הידיעה מאפשרת התמודדות עם משהו מציאותי ולא עם תחושות בלתי ברורות.

נו טוף, כמו בכל ויכוח אקדמי ,

יש פנים לכאן ולכאן. ומי שצודק בעצם ויחיה חיים ארוכים ואפילו יקבור את כולנו הוא הטיפש נטול הדאגות...

יש דברים שעדיף לא לדעת.

דברים שיפגעו בי ,אבל בשורה התחתונה הם חסרי משמעות ,מעדיפה לא לדעת. כאלה שיבואו,וילכו ,וחוסר הידיעה לא ישנה את חיי. יודעת שאת הדברים החשובים ,והקריטיים ,אדע ממילא... סומכת עלי...

"מוסיף דעת מוסיף מכאוב"

למרות הכאב עדיף לי לדעת, כי אז יש לי אתגר לפתור את הבעיה. מרגע שפתרתי את הבעיה אני חשה סיפוק על.

לא הכל פתיר מן הסתם.

ולא כל מה שלא יודעים מוגדר כבעיה. את יודעת ,לפעמים דברים קורים ,דברים שאם היינו יודעים עליהם אולי היו מרגיזים אותנו,או מכאיבים לנו ,והם עוברים.עוברים מבלי שנדע עליהם,ולא מותירים עקבות .... חושבת שהרבה פעמים עצם העובדה שאנו יודעים את הדברים האלה,יוצרת את הבעיה.

מזכירה על מה חייכתי למעלה...

שלא תהרסי לי
יודעת שאת הדברים החשובים ,והקריטיים ,אדע ממילא... סומכת עלי... כי זה מה שהכי חשוב....

תראי אם זה בא לידיעתך

ולא חיפשת את זה אז כנראה שזה היה צריך לבוא. מרגע שזה בא זה הזמן לגלגל אותו בראשך כחומר ביד היוצר והשאלה היא מה מבחן התוצאה? האם זה משהו שירים אותך או יפיל אותך? תלוי עד כמה יש לך אינטלגנציה רגשית.

יש לי יש לי....

ובכל מקרה,דובר כאן על העדפות. יש דברים שאני מ ע ד י פ ה לא לדעת. אם נודע לי בסופו של דבר ,אדע להתמודד איתם ,או שאבחר להעלים עין ולהחליט שזה לא שווה את התגובה. הכל לגופו של ענין.

במונחים..

של טוב או רע... תמיד אבל תמיד אעדיף לדעת.. לדעת זה תמיד יתרון.. לפעמים של אפשרות בחירה.. לא לדעת..זה טפשות..כמו לחשוב שאתה יודע משהו שבעצם אינך יודע עליו דבר.. לדעת.. בכל תחום בחיים..תמיד ארצה לדעת..ידיעה זה זמן שלפעמים ניתן במתנה.. זה זכות בחירה..שחוסר ידיעה שולל ממך.. לדעת זה תמיד בתוצאה טוב יותר..

יערית

New member
רוצה לדעת

גם אם זה יכאב בנשמה,גם אם זה יפיל את רוחי...בסופו של דבר אני תמיד יוצאת מחוזקת מדברים קשים,מדברים כואבים,אי ידיעה לא תעשה לי חיים קלים,אי ידיעה תגרום לי לא לעמוד מול מצבים "לא נוחים" וקשים וכואבים בחיים. עמדתי בידיעה אחת כזו,נפלתי קשות וקמתי כמו גדולה, מוכנה לזינוק נוסף בחיים:)!!!

מיקי 43

New member
האמת תמיד הכי פחות כואבת

ומהאמת ניתן ללמוד לקחים אמת זאת הדרך היחידה

ערסlight

New member
לא לדעת

היה יכול להיות פתרון לא רע בכלל. אבל... תמיד תהיה איזו חברה שתראה לעצמה חובה להגיד לך.

שלי 9

New member
אצל ערסי כל מה שקשור לרכילות,

יכנאיות,ביצ'יות,לעולם יתחבר אצלו לנשים..לא סתם הוא כתב חברה טובה..:) אבל טוב שיש אותך לעמוד על המשמר..(וגם קצת אותי..חח,אני המשנה שלך לעניינים פמינסטיים:) הולכת לקלח את הילדה..צ'או..

למעלה