לדעת בלי לגעת

מולוקו

New member
לדעת בלי לגעת

המבט מרפרף פיכח נגוה באור סנוורים , הגוף רוצה לדעת רק היד לא נוגעת . קרובה את אלי מטווחי כף יד , בחזקת מנחה בלא כחל ושרק. אבל היד לא נוגעת אלא רוגשת מפרפרת , כל כך מאומנת , לדעת בלי לגעת.

שמים1

New member
אל תיקח את המבט

אל תיקח ממני את המבט את החיוך החיוור שמקשט שפתותיך. השאר חלון קטן פתוח בימי סערה דרכו אראה ברקים בעינייך נר תמיד קטן בליבך. אני שותקת מילותי נמוגו ברוח, כמו עלי השלכת שפינו מקומם לפריחות של אביב. השאר לי ריחותך עטוף אותי בחיבוק חם בטרם תפליג אל עבר הצללים.

מולוקו

New member
את קונה אותי ביושר

אם רק תשימי בצלחת , חיוך קטן באמצע על מצע של גוף פורח בתוך פריחה של קיץ , עם רדת ליל. את קונה אותי ביושר עם קמצוץ של אושר , חתוך דק דק על השפתיים מאיר את הפנים שבעתיים,

נגעת מבלי משים

נגעת מבלי משים ברבדיםחושיים, כי לא [תמיד] צריך לגעת כדי לדעת. רפרוף או ליטוף במרקמים רכים כעין מגע מחריש נרעד,מרגיש גוף עטוף.

ריקי די

New member
נוגע לא נוגע

נוגע לא נוגע כתחושת הרוח על תלתלים, מעביר בי רעד מבעיר בי גחלים. לא מגע היד הוא שהריץ את הנשימה אלו פרפרי הגון הנוטים לזכור כל פינה.

מתבשמת

New member
גליי אויר ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

רגלה מונחת על ישבנך. אחרת הדוקה אל גופך. ראשך על חום שדייה, מתפזר בין הדיי חדריה. מבטך העצום למחצה, חולף לקצה פיטמתה. כמשב הנרעד בשוליו. כוילון הנצמד לקפליו. משיק למשי סדין. מחליק אליה עדין. ניחוח ממנה נוטל, בגליי האויר מוהל, וחומק אל הליל...

טאKילה

New member
משעולים מסחררים

לחשת לי מילים מתרצות כמו סערה הפחת בי חשקים שהציתו בגופי להטים ושפתיי עקצוץ מפתה. , משתוקקת רעדתי לחוש כל צליל ונגיעת קולך כמטילי זהב את כולי התיכה במשעולים מסחררים. , חולמת אותך בסתרי לבי כמהה להתרפק בך לארנין ערומיך כשאתכרבל בין זרועותיך.

מולוקו

New member
קחי אותי

אלחש לך ניגון עתיק , לעטוף בו את גופך הרך לחלוט לזכותי אמה מכבודך , על מנת להיות שותף במאוויך. קחי אותי בזרועותיך כמלקוח שי לעת מנחה , אמצי אותי אליך כאשה המגוננת על יוצא חלצה.

למעלה