המבט מרפרף פיכח נגוה באור סנוורים , הגוף רוצה לדעת רק היד לא נוגעת . קרובה את אלי מטווחי כף יד , בחזקת מנחה בלא כחל ושרק. אבל היד לא נוגעת אלא רוגשת מפרפרת , כל כך מאומנת , לדעת בלי לגעת.
אל תיקח ממני את המבט את החיוך החיוור שמקשט שפתותיך. השאר חלון קטן פתוח בימי סערה דרכו אראה ברקים בעינייך נר תמיד קטן בליבך. אני שותקת מילותי נמוגו ברוח, כמו עלי השלכת שפינו מקומם לפריחות של אביב. השאר לי ריחותך עטוף אותי בחיבוק חם בטרם תפליג אל עבר הצללים.
אם רק תשימי בצלחת , חיוך קטן באמצע על מצע של גוף פורח בתוך פריחה של קיץ , עם רדת ליל. את קונה אותי ביושר עם קמצוץ של אושר , חתוך דק דק על השפתיים מאיר את הפנים שבעתיים,
רגלה מונחת על ישבנך. אחרת הדוקה אל גופך. ראשך על חום שדייה, מתפזר בין הדיי חדריה. מבטך העצום למחצה, חולף לקצה פיטמתה. כמשב הנרעד בשוליו. כוילון הנצמד לקפליו. משיק למשי סדין. מחליק אליה עדין. ניחוח ממנה נוטל, בגליי האויר מוהל, וחומק אל הליל...
אלחש לך ניגון עתיק , לעטוף בו את גופך הרך לחלוט לזכותי אמה מכבודך , על מנת להיות שותף במאוויך. קחי אותי בזרועותיך כמלקוח שי לעת מנחה , אמצי אותי אליך כאשה המגוננת על יוצא חלצה.