לדעת את העתיד מראש

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
לדעת את העתיד מראש

אם היו מאפשרים לכם לדעת את העתיד שלכם מראש, האם הייתם מעוניינים בכך? האם הייתם רוצים לדעת מראש מי יהיה בן/בת הזוג שלכם מראש ועם מי העתיד שלכם? האם הייתם רוצים לדעת מראש איך תגמר כל מערכת יחסים שלכם, ואולי ככה לחסוך את כאב הראש וכאב הלב הכרוכים בפרידות? אמנם יש לזה מינוסים - ככה לא מקבלים נסיון ולא חווים חוויות, ואולי גם משעמם כשהכל טוב ונפלא, אבל בינינו? כל כך הרבה כאבי לב כרוכים באהבה, אז אולי בכל זאת?

As היחידה

New member
כן הייתי רוצה לדעת את העתיד..

לא בדיוק שמות וכאלה.. אבל כן לדעת דברים..

לא חושבת...

כי אז לא יהייה לי את המוטיבציה לעשות כלום.. אני אשב כל היום בבית ואחשוב שמה שאמור לקרות יקרה במילא ואז החיים שלי יהיו מאוד משעממים... זה נראה לי מגניב לעתיד הקרוב... אם מישהו מתאים לי או מה הולך לקרות מחר... דברים כאלה...

thebaby

New member
מעולם לא חייתי בראית העתיד../images/Emo101.gif

אני לא יכול לשפוט את זה. אולי זה עדיף. ואולי לא

לא נראה לי

אם אני אדע מה עתיד שלי אני אשתגע... חוצמזה רק שתדעו- אומרים שאם תסתכלו על מראה שבורה בדיוק בחצות אתם תראו את האדם שתתחתנו איתו והחיים שלכם יתקצרו ב-10 שנים... אני לא מאמינה בזה אבל זה נשמע מפחיד כזה

enjoi butterfly

New member
ועם אני יודע שאני לא יתחתן?

זה אני לא יראה כלום???
ועדין יתקצרו לי החיים? אבל זה מצחיק לשמוע...אני ינסה...חיים פעם אחת לא?

enjoi butterfly

New member
אני חושב ש..

כן אבל לא בעניני זוגיות...אני רוצה לראות שזה באה אבל לא לדעת על זה שזה יבוא לבד אבל בדברים אחרים בהכלת שכן..:)

ashkeloni

New member
לא רוצה לדעת את העתיד...

זה כל הכיף בחיים, ההפתעות שבו...

Dark Muse

New member
אני לא מאמין בעתיד קבוע

או גורל או איך שרוצים לקרוא לזה. אני חושב שכל בן אדם שולט בגורלו, לטוב ולרע. ותמיד יש הפתעות. לדעת את העתיד יכול למנוע אומנם כאבי ראש מיותרים אבל בן אדם חי את ההווה ולא את העתיד

לא הייתי רוצה לראות את העתיד שלי...

אני אחכה לו..הוא יגיע.. ובקשר למראה שבורה ב 12 בלילה נשמע נחמד.. אם ייצא לי אני אנסה,למה לא? אני אומנם לא מאמינה בשטות הזאת אבל נראה,אולי זאת לא בדיוק שטות... אני בדר"כ מאוד סקרנית אבל מאוד פחדנית מצד שני...בעעעע... אני מקווה רק להיות עם תום כל החיים,זה כל מה שאני רוצה... בעצם לא,אפילו לא להתחתן איתו,העיקר שנהיה חברים,זה הכל...

spirit noa

New member
אני אהמ........

הייתי רוצה לדעת את העתיד.. אבל לא פרטי פרטים.. נגיד איך קוראים לאותו האביר על הסוס הלבןןןןןן שיגיע :) ויקח אותי לאישתווווווו ונחייה חיים מאושרים......... או.. מתי אני יתחתן כמה ילדים.. ובמה אני יעסוק אהמממממממ זה מספיק חחחחחח:)

למעלה