לדעת אותך..

deerman

New member
לדעת אותך..

זה לחיות ולמות בפעם אחת. ופעם אחת זה כל החיים ברגע אחד. ורגע אחד זה כל מה שאני צריך איתך בחיי. איתך בחיי ואני בחייך זה שנינו בגילגול הזה. בגילגול הזה,לאחר שעברנו מס' גילגולים לא רוצה שנאבד ,זו את זה..עייפתי מגילגולים בעולמות אחרים ישנים. היי שלי עכשיו,מייד ובדיעבד היי שלי מחר,לעולם ועד קצהו ואני אנדור לך נדר שלך אהיה לעד.

טאKילה

New member
לדעת אותך

לדעת אותך כביום בריאת שמים לגעת בך ברוך קטיפה ענוגה ללטף גופך בפסי אצבעותיי כשכולך עטוף בכפות ידיי. , לינוק בלאט נשימתך הסוחפת בשפתיים פעורות הנמהלות טועמות מבציר יין לשונך ברפרוף חושני משכר . , לדעת אותך סוער כמו הגלים כשגופי מלא בך עד גדותיו ברגעי תשוקה לוהטים הנושקים אל פעמי הלב.

ואני למדה....

ואני למדה על עצמי דרכך דרך כה מוכרת ונעימה נעימה לי דמותך שעומדת מול עיניי עיניי שמביטות בך בהתרגשות גדלה עוטפות אותך אל קרבי מניחות אותך בתוך נשמתי שתשאר עימי בגלגול הזה כמו שלווית אותי עד עכשיו ועוד תלווה
מקדישה בהתרגשות לאיש האציל שלי

שמים1

New member
לדעת אותך

ליד עץ הצפצפה בשריקה מלטפת של גלי הרוח להביט בירוק הענברי של עינייך ולדעת אותך. לדעת אותך בתנודות כמו הגלים לחופי אהבה זהובים להניח את ליבנו לליטופי הזמן בהמייה חרישית. לצייר אותך עם השנים בנגיעת מכחול רכה ונעצבת לצייר את הקמטים את הדמעות המלטפות את רגעי האהבה העצורים. לדעת אותך.

בחלוף השנים

בחלוף השנים הקמטים נעשים עמוקים יותר והאהבה מחלחלת לתוכם. והתשוקה כמו רוח ירושלמית לא שוככת גם ביום שרבי.

שמים1

New member
בחלוף השנים

מכורה לריח הפרחים לזוהר הצבעוני העוטר עלי כותרת ומזכיר לי ורדים בטרם חורף יעטוף ליבם במעטה של קרה. בחלוף השנים פורחים ונובלים ממש כמוני קמלה לעת חורף מלבלבת בפריחות של אביב. ידיך מפסלות את מתאר השנים על גופי קולטות קמטי הבעה וחיוך חדשים את החרדה הצובעת מבטי תלקט לאור ירח סהרורי בחיוך בוטח תקמר גופך אל גופי.

למעלה