לדעתכם...

כן,זה חבר של הרקולס או שזה היה

שהרקולס הציל את אשת חברו או משהו כזה, בכול אופן בסוף אני זוכר שהיא מתה בכל מקרה בגלל טעות אחרת.

מישהו,

אשתו מתה, אז הוא רצה להחזיר אותה. הוא הלך לשאול, וביקש אותה חזרה, הם הסכימו, בתנאי שעד שהוא לא יעבור את הגבעה הוא לא יסתכל אחורה (ואשתו תלך אחריו, כלומר, שלא יסתכל על אישתו עד שיעברו את הגבעה) הוא התרגש והסתכל לפניי והיא הוחזרה לשאול

ToryMaster

New member
אורפאוס ואורידיקה

והמ, לא זכורה לי גבעה, דובר שם על זה שאסור לו להסתכל עליה עד שיצאו שניהם מהשאול. הוא הלך ראשון, והסתכל אחורה ברגע שיצא, כך שהיא עוד הייתה בפנים, והיא הוחזרה לשם. אחלה מוסר השכל.

ZoHaRoT

New member
חי ומת....

זתומרת, הוא לא חי ולא מת.... הוא באמצע..... סתם, אני לא יודעת...
.........

ZoHaRoT

New member
אכן....

מצד אחד לא הגיוני שהוא יחזור ומצד שני הוא לא מת.....

אלאנקה

New member
../images/Emo175.gifאנחנו חושבים שהוא מת כי

בלטריקס הרגה אותו... וכשהורגים מישו, הוא מת. במיוחד אם זה אבדה קדברה.

בלטריקס שלחה נגדו קרן אדומה

שהפילה אותו לתוך הפרגוד. הוא לא מת מ"אבדה קדברה".

mjlk

New member
זה לא היה אבדה קדברה ../images/Emo11.gif

הארי פוטר ומסדר עוף החול עמ' 823: "רק שני אנשים עוד המשיכו בקרב, וכנראה לא הבחינו כלל במצטרף החדש(דמבלדור). הארי ראה את סיריוס מתכופף להימלט מסילון האור האדום של בלטריקס: הוא צחק עליה. "קדימה זה כל מה שיש לך?" הוא צעק, וקולו הידהד ברחבי החדר הענק. סילון האור השני פגע בו ישירות בחזה. (
) הצחוק עוד לא הספיק להימחק מפניו, אבל עיניו נפערו בתדהמה. הארי שיחרר את נוויל בלי להרגיש שעשה זאת. (....) זמן הנפילה של סיריוס נדמה כמו נצח. גופו התעקל בקשת חיננית, והוא שקע לאחור אל תוך הפרגוד הפרום התלוי קשת האבן..." ובכן, כמה התייחסויות. סילון האור הראשון של בלטריקס היה אדום. איך אני יודעת שגם השני היה כזה? כי אם הוא לא היה כזה, לא היו מנסחים את המשפט "סילון האור השני", כי זה מראה שצריכים להתייחס לסילון האור הראשון (בגלל ה' הידיעה ואל תתוכחו איתי
) שהיה אדום, ולכן גם השני אדום. ובקשר לקטע השני, מישהו אמר פה שכדי למות מאבדה-קדברה צריך ליפול ישר על הרצפה. וסיריוס נפל ב"קשת חיננית" (כמה אופייני אפילו כשהוא נופל הוא עושה את זה בסטייל
) אבל זה שטויות: מי לעזאזל מת מנפילה בקשת חיננית תגידו לי?! הא הא הא?! זהו הוכחתי - זה לא אבדה-קדברה.

mjlk

New member
^^^../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif זו הוכחה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif^^^

the ror

New member
כתוב שהראשון היה אדום. על השני לא

מוזכר מה היה צבעו. לא שאני לא מסכים אתך בכללי...

TheMagicGirl

New member
זה לא אבדה קדברה!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אם זה היה האור היה ירוק, והארי היה מייחס לזה חשיבות שונה, והיו מזכירים את העובדה שסיריוס מת באותה הצורה שהוריו מתו לפחות פעם אחת...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הארי בכלל שאל אם אפשר לחיות אחרי שעברו את הקשת ההיא!! אתם תראו כבר בסרט.

למעלה