לדעתכם...

לדעתכם...

סיריוס - חי/מת?<!

mjlk

New member
חי חי חי! כן בלק עוד חי!

סיריוס בלק חי! כן עודנו חי! חיחיחיחיחי! הוא חי!

saaror

New member
חיחיחיחי,חהחהחה,סיריוס מת נקודה

וחבל סתם להתווכח על דבר שהוא בטוח ואם רולינג תחזיר אותו,היא צריכה להחזיר את כל החבר'ה שמתו,וזה אסור מבחינה עלילתית...

נכון, דמבלדור מת.

אבל דמבלדור מת ע"י אבדה קדברה, סיריוס פשוט עבר בפרגוד. oO הוא כ"כ לא מת. לדעתי רולינג תחיה אותו.

saaror

New member
תראה מה אתה אומר

"לדעתי רולינג תחיה אותו",לא ניתן להחיות אדם אלא אם כן הוא מת,כלומר לא מצאת הגדרה אחרת לזה...מכאן,הוא מת! ואז מה אם עבר בפרגוד?איך להחזיר?אם היו יודעים להחזיר דברים מהפרגוד היו מחזירים את ההורים של הארי וכל השאר

mjlk

New member
זה שהמצב שלו לא מוגדר

לא אומר שהוא מת. חוצמזה, הוא נפל לפרגוד שאף אחד בעבר לא נפל לתוכו, וההשערה היא שזה השער לעולם המתים... אבל כלום לא בטוח. ואני אומרת, שאפילו אם רולינג לא תחזיר אותו בשביעי, הוא פשוט לא מת. הוא נכנס לעולם אחר שאףך אחד לא יודע. הוא לא מת. הוא מאותגר קיומית!

mjlk

New member
אני |שוויצר|

לא סתם, אני בטוחה שקראתי איפושהו שאף אחד לא יודע מה זה הפרגוד הזה... אז מין הסתם לא נפלו אליו בעבר. חוצמזה, אולי נפלו, ולא הצליחו לצאת. אבל תזכרו שגם שעד שסיריוס נכנס לאזקבאן אף אחד לא הצליח לברוח גם משם. אולי הוא יברח שוב? הרי הוא אנימגוס, אולי זה לא יכול להכיל חיות? רק בני אדם? אנערף?! אפשר למצוא תירוץ והוא בחוץ! ^^;

Guid

New member
מישהו כן נפל לשם...

אמא של לונה. לונה אמרה שאפשר לשמוע משם את הקולות שלה ושל כל מי שנפל לשם אי פעם. די מוזר העניין... אבל לא נראה לי שהוא יחזור.

mjlk

New member
לא, היא אמרה שהיא שומעת את המתים...

לא שאמא שלה נפלה לשם ומתה.

ZoHaRoT

New member
אמא של לונה לא נפלה לשם

היא מתה בגלל ניסוי שהסתבך לה, כנראה שאת כל מי שמת אפשר לשמוע שם....

saaror

New member
בוודאי שמת

לא משנה מה יגידו אנשים,ברגע שנכנסת לעולם המתים,אין דרך חזרה,וכל אלה שעדיין אופטימים לגבי הדבר הזה הם לא חושבים כמו שצריך,הרי אם היה דרך להחזיר מעולם המתים,היו כבר מחזירים הרבה מאוד אנשים שמתו,ואין מצב גם שיגלו דרך,כך שברור שסיריוס ישאר שם,וישק עם ג'יימס קווידיץ' לעולמי עד.

לא עשו עליו אבדה קדברה. =\

לדעתי הוא יחזור... וחוצמזה, לא היה מוות קליני מעולם?

the ror

New member
השאלה היתה אם הוא מת או לא. ונכון

לספרים, הוא לא מת בשום צורה... אם אתה טוען שהוא הגיע לעולם המתים ואין ביכולתו לחזור זה משהו אחר...זה לא אומר שהוא מת.

חח, אתה סותר את עצמך..

אם הוא הגיע לעולם המתים (והוא הגיע) וזה גם אומר שהוא לא יוכל לחזור, אז הוא מת, כי הוא בעולם המתים היה קצת קשה לעכל, אבל לא רק אבדה קדברה הורגת. זה כמו שלא רק יריה של רובה הורגת. (אצל המוגלגים) תשלימו עם זה.. וכמה שיותר מהר-יותר טוב.

the ror

New member
אני לא סותר את עצמי.

ישנם סיפורים על אנשים שהגיעו לעולם המתים וחזרו משם(הרקולס למשל) זה לא אומר שהם מתו בזמן שהם היו שם. לכן כפי שאמרתי, זה שהוא בעולם המתים(מה שגם לא ברור לגמרי מה יש מאחורי הפרגוד הזה) זה לא אומר שהוא מת...זה לא סותר.

yuvi217

New member
נכון..

היו הרבה סיפורים במיתולוגיה היוונית שסיפרו על אנשים שנכנסו לעולם המתים ויצאו משם, ואם אני לא טועה- היה גם איש שהוציא משם את אהובתו שמתה. אנחנו יודעים שרולינג מושפעת מהרבה דברים [ובניהם המיתולוגיה היוונית] אז באמת יכול להיות שהיא תבסס את החוקים שלה ע"פ החוקים שם... דמבלדור מת וזה סופי [רולינג אמרה]. אבל בקשר לסיריוס אני באמת לא יודעת... המוות שלו מאוד שונה...

למעלה