לדעתכם....

ישראל22

New member
לדעתכם....

אם אני אצור כישוף שיפריד בין חבר וחברה על מנת שידידה שלי תוכל להיות חברה של הילד ההוא זה יחשב מאגיה שחורה?? זה לא אמור להחשב כך כי אמנם אני מפריד בין שני אנשים אבל אני גם מחבר אהבה חדשה. הידידה שלי ממש מאוהבת בילד הזה ואני רוצה שהיא תהיה איתו. מה אתם אומרים זה יחשב כמאגיה שחורה או כמאגיה נייטרלית, לבנה????

korinalir

New member
נמאס כבר מהצבעים

שחורה לבנה אין הגדרה כזאת טוב ורע זה סובייקטיבי. לדעתי אם אתה מספיק מנוסה לבצע כישוף כזה וזה מה שאתה רוצה אז לך אל זה אבל אם אתה מתחיל אז אממ אני לא חושבת שזה כישוף מתאים למתחילים זה יכול להסתבך לך ואז אתה מערב גם חיים של אחרים בתסבוכת... אז דרך צלחה
ורק תהיה מוכן לקחת אחריות על מה שיווצר לטוב ולרע...

ShiVeee

New member
לקורינליר

אני לא חושבת שזה כישוף מתאים למתחילים זה יכול להסתבך לך אם כך , יש סיווג לכשפים למתחילים ולמתקדמים? זה קשור לנסיון בהטלת האנרגיה ? או רמת הסיכון של המכשף בהטלת הכישוף? מה את רואה ככישוף למתחילים או למתקדמים...? תני דוגמה בבקשה בתודה , דביל

FireDragon

New member
ברור שיש!

יש סווג... הרי הכישוף לא תלוי באם המכשף עושה אותו כמו שצריך... (לא רק) אתה צריך שיהיה לך ניסיון, לדעת מה אתה עושה, לדעת איך לעשות אותו.... הרי אתה לא תלך לילד שרק אתמול עשה את המדיציה הראשונה שלו ותגיד לו לבצע הקרנה אסטרלית... רמת הסיכון בכישופים הוא שונה בכל כישוף, ככל שהכישוף ביסיסי יותר הסיכון קטן יותר....

מכשפופה

New member
לפי דעתי...../images/Emo15.gif

אז כדאי לך לעשות כישוף בסגנון של אם הידידה שלך והבן הוא מיועדים אחד לשניה אז הכישוף יגרום להם להיות ביחד כי אחרת זה בכפייה וממה שהבנתי כישוף כפייה הוא מאגיה שחורה.

בוםבלנט

New member
תחשוב שניה בלי הצבעים...

זה פשוט לא בסדר לעשות את זה כי זה לא עניינך מה שקורה ביניהם.

למעלה