לדעתי

וסל

New member
לדעתי

יש טעות מסוימת שהקהילה ההומואית עושה ואני יודע שלא כולם יסכימו.אני מקווה שרק לא תאכלו אותי חי!!אבל לדעתי כל הקטע שההומואים רוצים להתבדל ולהדגיש את השונות שלהם כל הזמן רק גורם להם להרחיק עצמם מהחברה יותר .למה שההומואים יבלו במקומות רק להם?למה שלא ישתלבו בחברה הכוללת?אני אישית חושב שהשתלבבות בחברה היא המפתח לקבלת ההומואים כפי שהם..והשתלבות בחברה משמעותה:ללכת לאותם מקומות בילוי כמו הסטרייטים ,ללכת למועדונים שלהם וכולה.ככלל,ככל שהחיכוך בין שתי "הקהילות" יהיה גדול יותר כך בסופו של דבר בלית ברירה הסטרייטים יקבלו את ההומואים!!!אבל לצערי ההומואים בארץ לא עושים זאת
*הערה:גם אם אתם לא מסכימים אל תגזרו אליי גזר דין מוות! יניב

BlueCat

New member
הבעיה היא...

שיש אנשים שהם לא בדיוק "גייז-פרנדלי" וכשיראו הומו שמבלה על הצמוד שלו זה עלול לעורר בעיות. כמו שהיהודים היו מתבדלים מחברת הגויים במזרח אירופה (מה? צאיפה זה בא לי?) כך גם הגייז צריכים מקום שבו הם יוכלו להתנהג בחופשיות, כמו שהם רוצים. אגב, מי אמר שאין גייז במקומות סטרייטים? אולי בגלל שהם משתלבים אי אפשר להבחין?

.m

New member
../images/Emo127.gif מאשרת

(אל תשכח להפקיד לי את המזומן לחשבון)
mai

skeep

New member
אז דע לך שהמצב לא כל כך גרוע

כירושלמי אני הולך מדי פעם לבלות באומן 17 (מומלץ למי שעדיין לא היה- יש כאלה?) ובאומן, ואגב גם במועדונים אחרים, ישנם באופן קבוע מספר זוגות של הומואים שרוקדים יחד ולא משאירים בכלל מקום לספק. הם גם לא זוכים (ממה שאני ראיתי) לאיזה שהן תגובות עוינות מצד שאר המבלים.

xanadu

New member
לעומת זאת בתל אביב עיר החטאים

ישבתי ביטבתה עם החבר שלי והחזקתי לו יד ואנשים לידו נחנקו מהשייק פירות שלהם. ממש לא בא לי להפוך לאטרקציה אנתרופולוגית כשאני יושב עם החבר שלי, אז מה לעשות בינתיים בדלנות.

campari

New member
טוב נו, יוטבתה בעיר ../images/Emo80.gif...

תל אביבים לא יושבים שם. רק תיירים. זה מסביר את זה, לא

MARMELAD

New member
לא צריך להיסחף

אני חיבקתי את החבר בתחנת דלק מלאה בערבים בין חיפה לתל אביב והתגובה היחידה שקיבלנו היא צפצוף וחיוך ענק מסטרייט והחברה שלו. כל השאר התייחסו לזה כאילו כלום. אני חושב שהמצב בהחלט יותר טוב ממה שהיה לפני עשר שנים. ויטבתה בעיר? כנראה שהם התסכלו באימה - "איזה הומו לא מודע אפנתית - חשבתי שהומואים אמורים להיות אלה שמגלים מקומות בילוי חדשים, לא יושבים במקומות מלפנ שלושים שנה"

campari

New member
פסטה בתל אביב

כדי שלא תצטרך ללכת שוב ליוטבתה בעיר, הנה רשימה להדפיס ולשים בארנק: 1. פסטה מיה (רח´ לינקולן פינת ווילסון) - פסטה תוצרת בית באווירה אינטימית 2. קפה בר (ידוע בכינויו COFFEE BAR)(רח´ יד-חרוצים 13) - פסטות ועוד מלא דברים טובים. מלצרית אחת היתה פעם מלצר (לשלוח לשם את וסל מיד!) 3. ביג מאמא (רח´ הילל הזקן) - פסטות ופיצות במקום הכי נמוך בתל אביב (מטאפורה, איזכור לשיר ישן של אסתר שמיר) 4. לחם ארז (יש אחד מקסים בסיטי טאוור בר"ג, ויש עוד כמה) - יש גם פסטות, כמדומני, והבעלים הוא הומו גאה. אז למה שלא נעזור לו להרוויח? שים לב שכל המקומות האלה מפוזרים באזורים שונים של העיר, ככה שלא תצטרך להרחיק נדוד כשיתקוף אותך הרעב.

9סנורקה9

New member
ביג מאמא

זה ברחוב נג´ארה 4, לא? ניסיתי להתקבל לעבודה שם שנה שעברה, ואני די בטוחה שזה היה (ועודנו) ברחוב נג´ארה.

campari

New member
../images/Emo25.gif צרפתית לאמילי

זה אכן על הפינה. ואם כבר התחלתי להקליד אז עוד מקום אחד - המקסים מכולם: SPOON, ברחוב לילינבלום מס´ 24. איטריות בנוסח המזרח הרחוק, זול וטעים בטירוף. וזה גם מקום יפה.

xanadu

New member
רבאק זה היה לפני שנתיים, אוקי???

חוץ מזה יש את ה"לזניה" שהיא מסעדה מקסימה ברחוב הארבעה ויש להם אוכל חבל על הזמן.

לירוי25

New member
נקודה נוספת שחשוב להתייחס אליה

הוא שחלק מן האנשים שמגיעים למקומות של גייז הם אנשים שנמצאים בארון או בתהליך הגילוי העצמי שלהם, כך שהגעה למקומות של סטרייטים פרושה חשיפה שהם לא בהכרח מוכנים אליה. חוץ מזה כפי שאמרו קודמי וצדקו, לי אישית אין בעיה ללכת למקומות של סטרייטים ולעשות כל מה שזוגות סטרייטים עושים בשיא הטבעיות, אבל לפעמים זה די מעיק שתוקעים בך מבטי גועל או לחלופין, שאיזה בחורה עוד עדר בנות מ-גניבות כאלה נגשות אלינו בכדי להגיד ש"אתם מה זה חמודים ביחד!"...
עונה לך על השאלה?

למעלה