לדעתי

אבו שפם

New member
איפה אמרת יש שוטרת קשוחה בעלת....

רגע רגע....איפה יש שוטרת קשוחה נועלת מגפיים.... ויש לה בחגורה אזיקים????? יאוווווווווווווווווווווווווווו זה קטע ממש חזק אצלי..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי בכלל זה קטע של חולשה לשוטרות קשוחות.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מחר בגיע לתל אביב.... איך בדיוק אני נתקל בשוטרת הקשוחה הזו??? גם אני נעלבתי משר התחבורה....בזה שהוא העליב את SL על ידי החלפת האוטובוסים.... רק ששר התחבורה לא ישנה בפתאומיות את מספרי קווי האוטובוסים....אחרת SL עוד ..........עלול להתחרא אליו.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sl 3977

New member
לשוטרים

אסור בתכלית האיסור לעצור או לעכב סתם בן אדם שהולך ברחוב בלי סיבה נכון מותר לשוטרים לעצור או לעכב רק עם יש חשד שאותו בן אדם ביצע עבירה או שהשוטרים ראו את אותו בן אדם מבצע עבירה למה להפחיד אותי אני מצטער אם פגעתי בכם

אבו שפם

New member
תאמין לי...יש לך מזל שאתה לא...

גר בצפון הארץ..... אני לובש כובע גרב שחור ומחכה לאנשים מאחורי השיחים.... צועק להם.....בוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו קופץ אליהם ואוזק אותם......וישר לתחנה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sl 3977

New member
../images/Emo6.gif חחח

הרגת אותי מצחוק אתם יודעים מה קרה לי היום בראשל"צ מתנדבי קלאסי אם אפודות צהובות ביחד עם שוטרי יס"מ פוצצו אותי במכות קרעו לי את הצורה שברו לי ידיים ורגליים ושלחו אותי בחללית לירח ולשמש והנה אחרי שעה נחתתי שוב בכדור הארץ ואני הולך ברחוב ושר לי בקולי קולות טרלללה לללה טרלו טרולי טרוקו מה אתם אומרים
אפילו טוביה צפיר ואלי יצפאן עברו ברחוב לידי והתפוצצו מצחוק ועשו לי חיקויים שקראו אותי מצחוק
יאלללה צחוקים הכל מגניב אצלכם ואאלה ימער אבו שפם אתם קולים ומגניבים לאלללה

ימער

New member
אתה חושב שאני צוחק עליך ??!

אני רציני לגמרי, יש אחת, מתנדבת קלאסי, קשוחה ברמות שאתה לא מאמין וגם מדברת בגסות עם פה ג'ורה. אני חושב שהיא מסתובבת בצפון ת"א ומתעללת באוטובוסים תמימים ... עם אזיקים אלה מגומי וגרבוני ביריות שחורים. תגיד אח שלי, מה אתה עושה בחיים?

sl 3977

New member
שכחת

להוסיף ומכה נערים ובחורים צעירים קורעת להם את הצורה שוברת להם את הרגלים ואת הידיים וגם את הראש גם אתם צריכים להיזהר ממנה היא מכה גם שוטרים וובעיקר מתעללת במתנדבי קלאסי אחרים

sl 3977

New member
בינתיים

עד ה23 לחודש הזה מדריך במועדונית לילדים ונוער עם הפרעות התנהגותיות ורגשיות

אבו שפם

New member
אולי אתה רוצה שאני אבוא מהצפון....

בכדי לשמור לך על השכונה שלך??? אצלנו לאחד כמוך קוראים.... 19 טורבו.... והמבין יבין..... לך תתנדב ותעשה משהו למען השכונה שלך במקום לבוא בדרישות...

sl 3977

New member
אני באמת

שוקל להתנדב למשא"ז מה יותר כדאי קלאסי או משא"ז? אני כותב את כל זה כי אני לא רוצה שמהמשא"ז הקלאסי יבוא במקום שוטרים במדים אתם יודעים בכלל מה קורה בצפון ת"א באיזור בו אני גר מבחינה משטרתית

silvio3

New member
קודם כל

אנחנו לא יודעים מה קורא שם ושנית גם אם תתנדב למשא"ז אתה תהיה קלאסי ככה זה בהתחלה ואחרי כמה שנים אתה עובר ליח"מ או שאתה נשאר קלאסי ופרסי

i need money

New member
כולנו יודעים שיש מגזימים....

אם היו לקלאסי מדים של משטרה אז יהיה תוהו בוהו למה הרבה מהמתנדבים רובם בני נוער צעירים התחזו לשוטרים דבר האסור על פי החוק לא חסר כאלה שמציגים תעודות משא"ז או יח"מ כדי לא לקבל דוח או אם איזה טמבל חתך אותם בכביש שזה לא נכון לעשות גם ככה לא חסר תחמנים האפודות הזוהרות מסמלות את הקלאסי ושישאר כך העבודה נעשית בצורה טובה וחבל לשנות הרי כל המוסיף גורע אם אני בתור שוטר מעדיף שיהי לידי מתנדב לבוש מדים זה נכון אבל אני לא ממעיט בערכו של האפוד הזוהר והבגדים האזרחים יש הרבה אזרחים עם חוש טוב ומסוגלים להיות שוטרים יותר טובים משוטרי קבע אחרים אני אומר להמשיך עם האפודים הזוהרים ולהגביל את הסמכויות של הקלאסי, אחד הדברים שאנ הכי לא אוהב זה לראות רכב טויוטה אהייס ובתוכו "שוטרים" לובשים אזרחי שמן הסתם הם לא בלשים מסתובבים ליד מועדון יורדים מהרכב עם חולצה שחורה וסמל משטרה עליה ועושים פה שם קצת פוזות תפקידו של הקלאסי להרתיע ולמנוע תנו לשוטרי סיור לבשלים ומתנדבי יח"מ לעשות את העבודה הקשה.

sl 3977

New member
גל

באיזה תחומים אתה חושב שצריך להגביל את הסמכויות של מתנדבי המשא"ז הקלאסי? גם אני חושב שיש להגביל מאוד את הסמוכויות שלהם בגלל שהם אינם שוטרים במדים

i need money

New member
בסמכות העיכוב והחיפוש...

לדעתי צריך להגביל אותם בחיפוש על רכב או גוף ולתת להם סמכות עיכוב לצורך בדיקה בלבד אלא עם כן מדובר בבן מיעוטים או תושב איו"ש ואזח"ע... וגם לדעתי ייעוד הגוף אמור לשמש לבדיקת אוטובוסים ולסיורי מניעה וכמובן בזמן הצורך גם לסייע לניידות הסיור רק אם יש שוטר נוכח במקום

sl 3977

New member
לדעתי

אסור לתת למתנדבי משא"ז קלאסי לסייר לבד לעולם אלא רק בנוכחות שוטרים במדים גל האם לדעתך צריך להגביל את מתנדבי הקלאסי גם בסמכות המעצר והשימוש בכוח לדעתי מתנדבי הקלאסי צריכים ללבוש רק חולצות שחורות עם הסמל של המשטרה ולהשים אפודות זוהרות רק במקרי חירום

i need money

New member
קבל שלילי בזנטי....

צריך להגביל ולא לשים איתם שוטר ואסור לדעתי לבטל את האפודות הזהרות....

למעלה