לדעתי

silvio3

New member
מה שתגיד

בכלל לא התכוונתי לזה מה אתה מתנפח?? את לא הבנת אותי בכלל

sl 3977

New member
או קיי

אז למה התכוונת? פשוט אני רוצה שיהיה חוק וסדר ושהמשטרה באיזור שלי תשרת אותי כמו שצריך ואחת מה הצהרות של השיטור הקהילתי זה להיתחשב בצורכיהם המיוחדים של תושבי השכונה היישוב לא?

אני בטוחה שחלק מהתושבים כן רוצים

את המשאז קלאסי ואתה לא יכול לקבוע איך המשטרה תגן עליך אתה מבקש והם נתנים את מה שהם יודעים

silvio3

New member
sl3977

המשטרה היא לא תוכנית כבקשתך אם אתה רוצה שתהיה יותר סיורים של משטרה תפנה למפקד מחוז תל אביב ותבקש ממנו את זה

sl 3977

New member
אז זהו

שבבסיס המשמר האזרחי בצפון ת"א באיזור צפון ת"א הוא נמצא בשכונת נאות אפקה ואין בו בכלל מתנדבי משמר אזרחי קלאסי ואצלי בשכונה למזלי אין בכלל סיורים של מתנדבי קלאסי וגם כמעט ואין סיורי משטרה ויש לי זכות לבקש כזה דבר! שיהיו סיורים רק של שוטרים במדים ושל בילוש ושל משא"ז יח"מ במדים בתור תושב השכונה כי זה איזור שקט יש לי חבר שוטר במתנ"א האם למתנדבי משא"ז תנועה יש מדים?

silvio3

New member
מה אתה כן רוצה?

מי אתה שתגיד שהקלאסי לא יסתובבו בשכונה שלך? תאמין לי שהקלאסי מסתכלים על דברים בפרופורציות הרבה יותר משוטרים אז מה אם הולכים עם זוהרת זה אומר שהם פחות טובים? אתה סתם קשקשן סלח לי שאני אומר את זה אבל אף אחד לא חייב לך כלום

sl 3977

New member
אני לא קשקשן!

ותפסיק להעליל עלי עלילות אני בסך הכל אזרח שאכפת לו ושרוצה בטובת כולם ובטובתו אתה לא תגיד לי מי כן חייב לי ומי לא חייב לי אתה לא מכיר אותי בכלל אתה לא תחליט עלי! נ-ק-ו-ד-ה האם מתנדבי הקלאסי עוזרים לחשודים או נבדקים במצב נפשי קשה?

ימער

New member
שמע SL ידידי,

אם אתה ילד מפגר בן 13, זה בסדר, הכל תקין אצלך, אתה בהחלט מתאים לאיך שאתה נשמע. אם אתה מבוגר יותר, זה כבר מדאיג. "אתה לא מחליט עלי"?? מאיפה נפלת תגיד לי?? אם יש סיבה שבגללה אני סקרן לדעת היא שהשילוב שלך, עם נשק ותעודת מתנדב מצליח להעביר בי צמרמורת. אל תקח את זה אישית, אבל רק מהשטויות וקח את עצמך בידיים.

ימער

New member
לא, חס וחלילה

רק אמרתי שאתה נשמע ככה. אה כן, וגם רמזתי שאתה נשמע ילדותי. לא שאני מתכוון לפגוע בך, ממש לא, אמרתי שאם אתה בן 13 הרי שאיך שאתה נשמע תואם את המציאות, אבל אם אתה בן 19 כמו שאתה מגדיר את עצמך, משהו כאן נראה .... משוחרר. בכל מקרה, שיהיה לכולנו שבוע טוב.

sl 3977

New member
או קיי

הבנתי את כוונותיך אני בכלל לא ילדותי אם היית מכיר אותי היית חושב אחרת לגמרי אני שוקל לשרת במשטרה במסגרת השירות הלאומי שלי יש כזה דבר? האם זה כדאי ואם כן איפה באיזה יחידה הכי כדאי לשרת? שבוע טוב ובטוח לכולכם תשמרו על עצמכם ותחזרו הביתה בשלום

ימער

New member
האמנם??

"אם כבר מעכבים אותי לבדיקה שיגרתית אני לא רוצה שזו תהיה שוטרת או מתנדבי קלאסי" "אני מפחד ששוטרים או מתנדבים ידברו אליי בגסות ואני לא רוצה שזה יקרה לי" למה שידברו אליך בגסות? למה שיעכבו אותך?? מאיפה מגיע החשש שלך? האם אתה עוסק בפעילות חשודה ו/או לא חוקית?? ואגב, למה שלא יעכבו אותך מספר דקות לבדיקה שגרתית של תעודה מזהה? האם יש לך רישום פלילי שידאיג אותם בבדיקת מסוף פשוטה? מה רע במתנדבי קלאסי לעומת יח"מ בקטע של הבדיקה? אולי דווקא מתנדבי בילוש עלולים בעלי סמכות - יהיו אסרטיביים יותר מאחר והם רגילים לחתך אוכלוסיה אחר ממך? ומה רע בשוטרת? האם אתה שוביניסט? האם שוטרות לא ממלאות תפקידן באמונה? האם אתה חושב שאשה בעלת סמכות היא מקור השפלה למישהו כמוך? מה בדיוק אתה אומר לנו??

sl 3977

New member
כי

שוטרות משחקות אותה קשוחות הרי אתם כתבתם כאן בפורום שדרך כלל שוטר יעצור גבר ושוטרת תעצור אישה זה נכון? וזה לא נעים לי שנשים לי מה לעשות וגם גבר יותר מבין גבר אני רוצה לדבר אם מישהו מ המשטרה על הדאגות והטענות שלי מ המשטרה למי לפנות? אני נגד מתנדבי הקלאסי כי אני חושב שהם מנסים לתפוס את מקומם של השוטרים במדים כגון סיור יס"מ יח"מ מג"ב ובילוש

ימער

New member
אווילי, אבל משעשע

אין שום בעיה לשוטר לעצור אשה ולהיפך. אני בטוח שלכולנו צר שההנאה שאתה מפיק מתהליך מעצרך נפגמת עקב העובדה שמבצעת המעצר היא אשה ... אגב, "שוטרות משחקות אותה קשוחות" לא לקוח מסרט פורנו גרוע במיוחד? אם אתה רוצה לדבר עם מישהו על הדאגות והטענות שלך - אני ממליץ על פסיכולוג (כי גם פסיכולוגיות קשוחות כמו שוטרות) טוב, או שעדיף פסיכיאטר. למה פסיכיאטר דווקא? כי רוב בני האדם הנורמטיביים לא חושבים שהם צריכים לשוטר כדי לדבר על הבעיות שלהם. אגב, אני שמעתי שגם שהמתנדב הקלאסי מנסה לתפוס את מקומו של הטבח, המלצר, וגם (לא תאמין) את מקומו של הקופאי בסופר. ממש נורא, הא?

sl 3977

New member
מספיק לצחוק

עלי למה אתם לא מכבדים אותי צוחקים לועגים ויורדים עלי רק בגלל שדעתי נוגדת את דעתכם? פשוט תתבישו לכם! אתם ממש חוצפנים אתם לא תגידו לי אם ללכת לפסיכולוג או לפסיכיאטר זה ברור לכם! ההודעה מתכוונת רק למי שיורד עלי

אבו שפם

New member
נראה לי שאתה בפורום הלא נכון...

אתה כנראה מתבלבל... מקומך בפורום תחבורה ציבורית ולא כאן... את האמת ... אתה פשוט מתחיל להיות קרציה... אבל שוב זו דעתי האישית... דרך אגב מאוד מסוכן וגם מפחיד מאוד להתנדב במשא"ז... קח את זה לתשומת ליבך.... כאשר תחליט ביום מין הימים לעשות צעד נועז זה... (למרות שממש לא נראה לי... אבל תמיד יש הפתעות בחיים) **************************************************************************************************************** ולמנהל הפורום.... תעשה טובה לאנושות כולה ותמחק את כך ההודעה המטומטמת הזו.... היא ממש לא מתאימה לפורום כאן...

sl 3977

New member
זהו

מעכשיו הפסקת אש אתם לא מתקיפים אותי ואני לא מתקיף אותכם אני לא כותב כאן יותר על המשא"ז הקלאסי זאת הפעם הבאמת אחרונה שאתם שומעים ממני כאן זהו מעכשיו אני לא קרציה ולסיום האחל לכם שמרו על עצמכם בכל משמר בעת שירותכם המשטרתי ותחזרו הביתה בשלום שיהיה לכם באמת רק טוב היו שלום ידידי

sl 3977

New member
תיקון קטן ברשותכם

מכל משמר ולא בכל משמר וזאת ההודעה הבאמת אחרונה שלי עד שאולי אהיה שוטר או מתנדב

ימער

New member
sl, למה אתה צועק?

אתה עלול להרגיש איזו שוטרת קלאסית קשוחה עם אפוד זוהר שמסתובבת בצפון ת"א עם אזיקים ... למה לך להסתבך? תקשיב אח שלי, דעתך לא נוגדת את שלנו, דעתך פשוט לא שפויה בלשון המעטה. לו היינו מכירים אותך, היינו יודעים מה לא בסדר אצלך ואולי עוזבים אותך לנפשך, אבל אנחנו לא מכירים, ואין לנו מושג מה איתך (מלבד העובדה הבסיסית שמשהו משוחרר אצלך לחלוטין). אבל מה אני מצפה ממי שנעלב קשות משר התחבורה כי הוא החליף לו את האוטובוסים??! LOL אל תלך, בחייך, מזמן לא צחקתי ככה. בחיי.... אתה בסדר דווקא.

sl 3977

New member
אתה

מדבר ברצינות שמסתובבת שוטרת קשוחה אם אזיקים בצפון ת"א למה אתה מתכוון?

למעלה