לדעתי....

coffeewriter

New member
נחמה לבנות ישראל החסודות/הלא חסודות

לגבר נימול יש הרבה פחות סיכוי לשאת את הוירוס הנ"ל. בנות, רק כחול לבן!!

כבר מזמן הוכח

שזה לא נכון. סטטיסטית ועובדתית, ברית מילה לא מפחיתה את הסיכוי להדבק בפאפילומה.

איך הגוף מבחין בין 10 שונים לבין 10

חדירות של אותו אחד? טוב שדניאלה פירסמה את הפוסט על זה בכדי להביס את הבורות.

daniella1980

New member
לא מבחין, אבל מן הסתם

הסיכויים גדלים ככל שההחשפות גדלה, אותו כנ"ל בדיוק לגבי גבר. לבוא ולהגיד את זה רק על נשים, זה כבר מוצא פיו של חינוך שוביניסטי לפיה אישה צריכה לשמור על עצמה ולמזער פרטרנים אחרת "תיענש". אבל ללא ספק - ככל שאדם מגדיל את כמות הפרטנרים, הסיכויים למחלות גדלים, אי אפשר להתכחש לעובדה. עוד עובדה שאי אפשר להתכחש לה - מחלות מין אצל נשים עלולות להסתבך הרבה יותר עם השלכות של פגיעה בפוריות, סרטן צוואר הרחם ואפילו מוות. בין זה לבין "שרמוטיות" וכיו"ב הקשר אקראי בהחלט (פשוט אין מושג כזה בעיני). אבל אם מישהי מחליטה באופן יזום לא להחשף להרבה פרטנרים מחמת רצון לשמור על בריאותה - אני מברכת על זה, אותו דבר גבר. אבל בטח שהשיקול האחרון צריך להיות אות הקלון "שרמוטה", לצערנו זה לא כך בעולמנו הלא שוויוני.

daniella1980

New member
מספיק לה גם לשכב רק עם גבר אחד

שיש לו פפילומה, והיא יכולה להדבק במחלה שעלולה להתפתח לסרטן צוואר הרחם, יש גם סיכוי שזה יקרה גם אם השתמשו בקונדום, אבל השימוש בקונדום יכול להקטין את הסיכויים (לדוגמא ימנע מכך שזה יגיע לתוך הנרתיק שם הסכנה האמיתית, אך גם כאן אין מאה אחוז). אבל גם לגברים אותו סיפור, ככל שיותר פרטנריות למיטתם כך גדלים הסיכויים למחלות מין. בדבר אחד אתה כן צודק, ההשלכות לרוב קשות יותר על נשים וגם הן יותר חשופות להדבקות.

שאלה לי אליך גבר גבר

עם אתה ``זיינת`` יותר מ10 בחורות אז אתה גבר או זיין או בעצם...............שרמוטה? אז תבין לבד ותפסיק לדבר שטויות

coffeewriter

New member
לא יודע, אבל בפורום השכן

יש הרבה כאלו שהתחתנו ושכבו עם לפחות 10

זה מזכיר לי בדיחה..

אחד (כמו הדביל למעלה).. רוצה להתחתן עם בחורה טובה.. בתולה כזאת.. בקיצור הוא מתחיל לחפש לו את המיועדת. מתחיל לצאת עם בחורות ובסוף הפגישה מצביע על הקטן שלו ושואל אותן אם הן יודעות מה זה.. כולן אומרות לו: זין.. ואז כתגובה הוא מעיף אותן לכל הרוחות כי הן שרמוטות. עד שהמגיע היום המיוחל ומישהי עונה לו: "זה בולבול".. כולולולולו... מתחתנים והכל שמייח. ואז בלילה אחרי שהם מזדיינים, הוא אומר לה: את יודעת חמודה.. בעצם לא קוראים לזה בולבול.. קוראים לזה..זין! אז היא אומרת לו: מותק! אני יודעת טוב מאוד מה זה זין! לך יש בולבול! לא מצחיק? טוב אני בחורה....
ובגלל שאני בחורה, יש גם מוסר השכל:
"מי שמחפש בחורה ששכבה עם פחות מ-10 גברים לחתונה.. יתחתן בסוף עם זאת ששכבה עם כל גוש דן"..

ועוד משהו..

דתיות וכאלו שרוצות לשמור על עצמן.. רוצות להתחתן בתולות... הן אילו שאומרים שהן המוצצות הטובות ביותר והמקבלות אנלי הטובות ביותר. אז אם אתה בחור דתי הגון שחושב שהתחתן עם בחורה בתולה וחסודה.. תבדוק את שרירי הפה ופי הטבעת שלה.. שעברו על כל הארץ למעט גוש דן..חחחח

למעלה