לדעתי

ומאיפה לך שלא עשינו

את כל הדברים הנפלאים שאתה מציע לנו פה? חמוד לא כל החיים נשארים בני 20 ואתה לא מגלה לנו את אמריקה
אני מתחילה להתעייף במקצת ולהרגיש פה קשקוש בלבוש אז....כל טוב ובל נשכח זהו פורום הפסקת עישון פה ולא החיים על פי LYSER

ועוד משהו קטנטן פיצי

כל הקטע שכתבת על העישון גראס בין כל דבר שאתה עושה מה אני אגיד לך אחי? זה לא בדיוק מראה שאתה בשליטה כי אם אתה כל כך נהנה ממדיטציה וטיולים וטראקים ומסיבות יער אז למה אתה צריך גראס? יעאנו בלי גראס אתה לא מצליח להנות? או בלי אקסטה? אחרי שתפסיק לעשן גראס ואחרי שתפסיק לעשן סיגריה תבוא לפה ותודיע לנו שאנחנו כבדים ומרירים עד אז, תהיה בשקט ותפסיק ללמד אותנו איך לחיות את החיים משום שעוד לפני שנולדת אנחנו כבר טיפסנו על הרי ההימליה הבנת? סתםםםםםםםםם........מעצבן אותי הקטע הזה שאתה מטיף לנו איך לחיות את החיים, הגעת לפורום הלא נכון אחי עד עכשו זה היה הרבה בולשיט ומעט מאד כיוון.

Lyser Frequence

New member
אוקיי אחרי דבר כזה אני לא יכול

לא להגיב... בלי גראס אני נהנה, עם גראס אני נהנה יותר, וזה לא כל הזמן...זה בין לבין.. - ואקסטה לא לקחתי בחיים שלי, ולא אקח. כשאני אפסיק לעשן סיגריות וגראס, אני פשוט אעשה את זה אם זה מה שארצה. ולפני שאת טיפסת על הרי ההימלייה אני כבר הספקתי לרדת, את חושבת בצורה מקובעת...כי אין כזה דבר גיל - יש אנשים שעשו עד גיל 20 מה שאנשים אחרים לא עשו כל החיים...אז זה שיש לך פז"מ עושה אותך לרמטכ"ל ? יאללה ביי

spark lite

New member
לייזר חחחחחחחחחחחח

התמונות היו במיוחד ליולי? עשית אותם על אותו הרגע או שאתה סתם לא מחליף בגדים... ואם היה לך מושג מזערי במדיטציה היית מבין שלא עושים אותה על שולחן!! אלה על הרצפה או מזרן... להתחבר לקרקע (איזיט רינג אה בל?) ומה אתה מבלבל את במוח על טרקים לצפון? כולנו מטיילים ולכל דבר יש זמן אתה חי בסרט ואתה לא רואה אותו מרוב סמים אגב, אני לא מאמינה לך שהפסקת לעשן 3 ימים אלה אם כן הזרקת תוך כדי... רד מהענן, תעבור גמילה מסודרת ותחזור לעדכן יאלללללללללה בייייייייייייייי נ.ב הדירה לא יאה למליונר נראית כמו שכירות של חדר דלוח בתל אביב

למעלה