לדעתי

spark lite

New member
לדעתי

מתחילה להיות הגזמה פרועה לגבי דעות קבועות ליונק מצוי כמו שכל אחד נגמל בדרכו שלו, ועושה את שאר הדברים בדרכו שלו היכולים להביא לאותה התוצאה גם אם רעהו בחר בדרך אחרת, אין צורך להשמיץ אותו בצורה כמעט אישית בפרט בפני אחרים/חדשים בפורום זה חורה לי, גם יתכן שמה שלא מקובל עלי מקובל על האחר, לכן אתן לו לבחור ולא אדביק 'כרטיס אישי' מלווה... גם אני 'התנצחתי' איתו על גבי הפורום אבל זה היה ביני לבינו, מקובל, בריא, מעשיר, פותח אופקים, מכל מלמדי השכלתי, תמיד לומדים משהו ממישהו אחר גם אם דרכו לא נראית לי, יתכן ואתנצח איתו או אסכים לדעותיו בעתיד, לפחות נשמור על כבוד מינימלי. זוהי רק דעתי אם תרימו את הכפפה, נרוויח לי אישית ב'תהליך הגמילה' עוזר לי לקרא הודעות של אנשים בפורום הזה והרי לא לזה הוא נועד? אלה לא שיחות שאני יכולה לנהל עם מכרי שלא עוברים תהליך דומה

פורמה

New member
את צודקת לגמרי

אני יודעת שההגזמה הגיע למימדים פרועים, אבל כמו בקריקטורה, יש בה מעט מן האמת, והרבה מין ההומור. זה באמת לא בסדר שאני מדביקה לו כרטיס אישי גם בפני חדשים, אבל בעניין הזה אני רוצה לשתף אותך בנקודת מבטי..: זה לא ששניהם נגמלים בדרכם שלהם, אלא שניהם באים אלינו ממקום אחר כדי לתת לנו תאוריות חיים. יונק לא דיבר מעולם על הרגלי העישון שלו ועל התהליך האישי שחווה ועבר, ובכך הוא מעמיד את עצמו מלכתחילה במקום מבודד מן השאר, וכך גם השני. הוא בא לפורום של אנשים שרוצים/מנסים/הפסיקו לעשן, ומזליף תאוריות הזויות על משהו שהוא לא ניסיונו האישי (גם אם יוכיח שהוא יכול להעביר 3 ימים ללא עישון, כי גם אני הייתי לפני הרבה זמן בהפסקה של חודשיים אבל זה היה ממש בהתחלה, אני לא זוכרת שזה היה קשה בכלל, בטח שלא כמו היום). התאוריות שלו ושל יונק משותפות בעיקר בכך ששניהם מעמידים את עצמם ואת תפישתם במקום המרכזי, ומתעלמים לחלוטין מאמונתם וצרכיהם של האנשים האחרים ומשוכנעים שהם יודעים טוב יותר מה נכון. אף אחד מהם לא שיתף אותנו בניסיונו האישי. גם הם לא עוברים "תהליך דומה" כמו שאת קוראת לזה, אלא באים אלינו ממקום של הטפה. אני אישית לא אוהבת שדתיים באים ואומרים לי שאני לא רואה את האמת ושאני לא חיה נכון, אני לא אוהבת שמתקשרים אלי ומנסים לשכנע אותי לקנות משהו שאני בכלל לא צריכה, אני לא אוהבת שאני מסתובבת בסופר פארם ורודפות אחרי סוכנות של חברות קוסמטיקה כדי להגיד לי מה אני צריכה, ואני לא אוהבת שאומרים לי באיזה אופן אני צריחה לחיות אות החיים שלי ולראות את העולם. הדרך שבה אני רואה את העולם נכונה לא פחות מדרכם שלהם, נמאס לי לפתח את זה. שנה טובה לך!

גלים111

New member
פורמה

אני מזדהה עם התרעומת שלך על מטיפים למיניהם וסוכני מוצרים/דתות וכד'. אני מציעה לך לנסות להתעלם מנסיונותיהם לשנות אותך. אני שמה לב שאת מוציאה המון אנרגיה על כעס ועל נסיונות נגדיים לפתוח להם את העיניים, שיבינו גם את נקודת מבטך. בעצם, אולי את לא מוציאה כל כך הרבה אנרגיה, וזה רק נראה לי... אני פשוט מדמיינת את עצמי כותבת כל כך הרבה (כמוך) ורק מהמחשבה אני מתעייפת... בכל אופן, אם אני צודקת ואת מרגישה מותשת מהקרבות האלה, או שאת מרגישה שהם מוציאים אותך משלוותך, או שאת נפגעת איכשהו- נסי להוריד הילוך. פשוט להתעלם, לחיות את חייך כמו שאת מבינה (ונראה לי שאת בהחלט יודעת לחיות). חבל על האנרגיה שאת מוציאה, במקום לנתב אותה לאפיקים יותר "בונים" עבורך. טוב, זו רק נקודת מבטי, ללא כוונה לפגוע, כמובן. וחוץ מזה- הפסקת עם הזיבן כבר? איך ההרגשה? ועוד שאלה- איך את מסתדרת עם הרעב הגדול? אני הלכתי לתזונאי שנתן לי תפריט בריא ומשתדלת לעקוב אחריו. וכמובן- המון ספורט. איך את נלחמת בעליה במשקל? (רק אם בא לך לספר...)

פורמה

New member
את צודקת

בעיקר חבל לי על הזמן שהקדשתי כדי לקרוא הודעות, להתעמק ולנסח תשובות שיבטאו אותי בצורה הברורה ביותר במיוחד כשהבנתי עד כמה הם יכולים להיות נעולים בדעותיהם ואף לכלול אותי בתוכם. אבל שיהיה. פתגם סיני קטן ועתיק אומר "לא בוכים על חבל שנשפך", ומה שהיה - חיה. אני עדיין לוקחת זיבן, שיהיה. ההרגשה בסדר גמור ובקשר לעליה במשקל, זה נעצר אבל עכשיו אני רוצה להוריד את מה שהעלתי. אני לא אוהבת דיאטות, או לחשוב פעמיים לפני שאני מכניסה משהו לפה, ותפריט בריא אני חושבת שגם ככה יש לי. אני אוכלת פירות וירקות מכל הסוגים, גם בשר וחלב ולחם ושמן ושוקולד, עכשיו אני מקפידה ללכת יותר ברגל וגם אם אני באוטובוס בדרך לאנשהו אני פשוט יורדת כמה תחנות לפני כדי להרוויח פיסת הליכה, ואני מעדיפה מדרגות על פני מעלית במיוחד בגלל שפתאום אני תופסת שיש לי אוויר, הרבה אוויר ואני לא מתנשמת כמו פעם. קטע מדהים.. לא? איך הולך אצלך (גם בעניין הדחף לעישון וגם האוכל)?

גלים111

New member
../images/Emo140.gif היי...

שאלת איך הולך אצלי, אז בגדול טוב מאוד. מבחינת הרצון לעשן, כמעט שלא קיים. גם כשצץ לו (בעיקר במצבי מתח/לחץ), אני לא מתקשה להבריח אותו. אין סיכוי שאעשן. אני לא רואה את זה כאופציה. גם לא שכטה אחת, כי אני מאלה של "הכל או לא כלום"... אבל מה שחשוב, שההתמודדות לא קשה כמו בשבועות הראשונים. נראה לי שהגעתי לשלב סטאטי, שאולי ילווה אותי לאורך שנים, שאני לא משתגעת לסיגריה, אבל מדי פעם קצת בא לי ואני מתגברת... אני מכירה אנשים שמרגישים כך לאחר שנים של חוסר עישון. אבל זה באמת לא נורא, נסבל בהחלט. ולגבי אכילה, גם אני העליתי במשקל בשבועיים הראשונים (אכלתי המון, בעיקר פיצוחים וממתקים ועוגות, בעצם הכל והרבה
) ובחודשים האחרונים אני שומרת על תזונה מאוזנת ועושה הרבה התעמלות (5 פעמים בשבוע). ככה יוצא שמלהפסיק לעשן הרווחתי הרבה יותר מלחסוך לעצמי את העשן בריאות- התחלתי לחיות אורח חיים יותר בריא. לפני הפסקת העישון הייתי טיפוס-של-קפה-וסיגריות והיום אני שונה. חושבת על מה שיעשה לי טוב, לגוף ולנפש. זה לא פשוט בכלל, מן מסע ארוך שרק התחלתי כנראה... עצם הדגש על הבריאות. מצחיק לחשוב שהייתי אנטי-ספורט ותזונה מאוזנת. לא מזמן זה היה נשמע לי כמו סינית. והיום אני מוצאת את עצמי מזיעה בחדר כושר ואוכלת מרקים וסלטים...

Lyser Frequence

New member
מה לא ניסיוני האישי

תזריקי את הרואין פעמיים, ונראה איפה תסיימי. אני הזרקתי 6 - שזה מספר הפעמים שקבעתי לעצמי מראש - ולא המשכתי הלאה. לא רק שלא המשכתי הלאה - גם יצרתי לעצמי חוסר-כמיהה אל החומר כך שהוא לא מעניין אותי יותר. אז אני בא ממשהו הרבה יותר חזק, ונותן מהשקפת עולמי כלפי משהו שהוא אוליי בשביל אנשים אחרים חזק כמו שהרואין היה לי. אז בשבילי להפסיק עם סיגריות זה משחק ילדים, אני אפילו לא יצטרך לדווח על התהליך שאני עובר ב-3 ימים...אני פשוט יפסיק...(ממחר המבחן לא ?), אני מה שאני אומר זה שאנחנו כבני אדם שווים, אבל אם מישהו בא אלייך ממקום של התנסות בסמים ממכרים עשרות מונים יותר- והבנאדם הצליח לא להתמכר לאף אחד מהם, אז תקשיבי לו, במקום לסגור את עצמך ולתקוף כי קצת קשה לך להתמודד עם גישה אחרת. אני לא הטפתי לך דבר, סה"כ אמרתי לך דברים מהשקפת עולמי - ומי שקפץ עלי עם כעס הייתה את, ולא אנשים אחרים, את.

spark lite

New member
לך יש לי משהו להגיד

יש לך קצת תחושה של בלתי מנוצח וזה בסדר, אולי בטחון עצמי (עודף) חלק מההודעות שלך אני מקווה מאוד מאוד שבני נוער כאן לא קראו כי זה נשמע כמו הטפה לעשן סמים ללא חשש (כי 'לי זה לא יקרה'?) אני אגלה לך סוד ואולי זה יגרום לך לא לגעת בסמים יותר לעולם מאחר והצהרת שעשית כל סם ושאתה אדם מודע ברמה גבוהה שמשחרר המון אור ואהבה לעולם: כל סם שקיים בעולם יש למוח אפשרות לייצר אותו באופן טבעי אפשר לומר שבן אדם בעל שליטה מודעת חזקה יכול לייצר אותם ברמות גבוהות, וגם ללא מודעות זה יכול להיות לדוגמא: 'שער הכאב' שמתקיים כאשר (לא עליינו) אדם שנפצע קשה יכול שלא להרגיש כאב כלל עד אשר יראה בעיניו את הדם או יקבל טיפול רפואי, יתקיים מצב של חסימת הכאב (מנגנון בלתי תלוי במוח הגולגולת). או דבר אחר במודעות, הגורם להורמון טבעי להשתחרר על ידי טרנסמיטרים שפועלים על רצפטור שגורם לתחושות ה- 'הי' דרך סמים כימיים יכולה להתרחש אותה פעילות מוח מדוייקת באופן מלאכותי דרך ספורט (ושוקולד) גם משתחררים הורמונים הגורמים לתחושה טובה אך במינון שונה. אז אם אתה כל כך עמוק ומודע ויוצא ממך רק אור ואהבה אתה לא צריך סמים עכשיו תפסיק? כשיבוא לך להזריק פעם הבאה אולי רק תתרכז ושחרר קצת נוירוטרנסמיטר ספציפי בוודאי יהיה לך קל לעשות זאת לא? ההבדל כמובן שדרך הכימי המוח ניזוק ומפתח תלות בגורם החיצוני (הסם) ועוד רכיבים בסם עצמו שעוברים בדם ומזיקים כשאתה כותב לה "תזריקי הרואין פעמיים ונראה איפה תסיימי" מה אתה רוצה להוכיח שהיא לא חזקה/מודעת/ברורה לעצמה כמוך והיא תהיה מכורה ואתה אחרי 6 פעמים תפסיק לחלוטין כי ככה החלטת? אתה באשליה! זה לא ענין של דיעה אלה מדע ולא איזה תגלית אחרונה אלה דבר מאוד מבוסס מאחלת לך המון אור ואהבה, וקצת בשביל לחזור לקרעקע, איזה הבנה או שתיים על מה שאתה עושה בהצלחה

astral travel

New member
היי מותק, עכשיו חזרתי..

אז ראשית כל - כל מה שאמרתי זה ששום דבר הוא לא טוב או רע - לעשות סמים זה לא טוב ולא רע - זה עניין של פרספקטיבה, אם זה מתאים לבנאדם או לא. יש אנשים שלא צריכים לגעת בסמים, ויש אנשים שזה יהיה בסדר בשבילם - סמים סה"כ מקצינים דפוסי חשיבה מסויימים במוח, אם למישהו יש בסיס חיובי - הסמים לא יפגעו בו - הם רק יעצימו את דרך החשיבה שכבר הייתה קיימת מלכתחילה, ולבנאדם עם בסיס שלילי הם יעצימו את השליליות. זה הכל עניין של מאיפה באים, ואין לזה שום קשר ל"לי זה לא יקרה"...כי יש הבנה יותר עמוקה של הדברים מאשר משפטים שבאו להגן על הרוב - שלא צריך לגעת בסמים קשים (קנאביס למשל זה בסדר גמור לכל אחד אם זה נעשה בצורה נכונה).. לגבי מה שאמרת על כך שלמוח יש יכולת לייצר כל סם שקיים - זה לא נכון. בכל סם יש מה שנקרא חומר פעיל, או מספר חומרים פעילים. המוח לא יכול לחקות בשום אופן את ההשפעה שנוצרת מאימפקט של חומר פעיל מסויים. LSD למשל - מחקה חומר שנקרא סרטונין - שהוא החומר שמעביר את האימפולס האנרגטי בין התאים הנוירוטיבים במוח (מה שגורם להם לתקשר וליצור דפוסים פסיכו-קוגנטיבים)... - כשאת לוקחת LSD - המוח שלך כאילו קיבל הצפה של סרטונין ואז נעלם לך ההבדל בין מודע לתת-מודע, וסופר אגו, אגו וליבידו הופכים לאחד... - הכל הופך לאחד.. - אין שום דרך טבעית שבה יכול להיווצר מצב כזה, המוח לא יכול להגיע להצפת סרטונין טבעית שכזו - אלא אם נוצר בו דפקט מסויים שמוציא אותו מבאלאנס - ואז הבנאדם פשוט יגיע לטיפול פסיכיאטרי. יש סמים שדופקים ת'מוח ברמה מסויימת (בעיקר אם לוקחים אותם הרבה פעמים)...ויש סמים שלא, הכל עניין של באלאנס, ולדעת כמה את יכולה לספוג בלי שיווצרו לך השפעות שליליות, ופה נכנס אלמנט המודעות העצמית. לגבי כך שאני חי באשליה - על איזה אשליה בדיוק את מדברת ? הרי כבר הזרקתי הרואין 6 פעמים והנה אני לפנייך אחרי חודשים שלא היה לי אפילו מחשבות על לעשות את זה שוב, זה היה התנסות שהגדרתי אותה לעצמי, תחמתי אותה במסגרת זמן מסויימת וכמות מסויימת, וביצעתי. היום יום ראשון, היום התחיל, אני כרגיל הולך להיות יומיים ער רצוף, והמבחן של השלושה ימים שאנשים כל כך אומרים שזה קשה, התחיל בשבילי, אז בוא נראה עד כמה יהיה לי קשה לא לעשן 3 ימים, ואני אהייה כנה לחלוטין בכך שלא אעשן - ובמה שארשום. אז אוליי אנשים יתחילו להאמין שהכל עניין של כוח רצון ומודעות עצמית. ברגע שיש לך את שני אלה - אתה משיג כל מטרה שחפצת בה, אם אתה רק מאמין. רישום לוג 3 ימים הפסקה מעישון סיגריות: יום א' ה-2.1.05, 7:15PM - עישנתי את הסיגרייה האחרונה שלי לפני לפני 15 דקות. בינתיים אין צורך לעוד סיגרייה

spark lite

New member
בקר טוב, כל מה שכתבת כאן על

הסמים זה לא ממש נכון, המוח מכונה גם "מעבדת סמים חוקית יחידה" ולא אני המצאתי את זה אלה גדולים ממני מבחינת יידע הסם מחקה פעילות שהמוח יכול לעשות, הסם מפעיל נוירון שבמילים פשוטות נקשר לרצפטור השולח הוראת פעולה מלאכותית של שינוי ביולוגי על ידי הזרמת הורמון שמשנה את המאזן, וככה לתחושות השונות מהאפקט המוח יכול להגיע לזה לבד ועוד לא התחילו בכלל להבין אותו!! אני מאמינה שאנשים יודעים להגיע לרמות כאלה בכל רחבי העולם ובמיוחד אלה 'של פעם' ואלה של העידן החדש (מה שאתה מתיימר להגיד שאתה) אבל זה לא לפורום הזה אגב, נעשה ניסוי אצל ילדים חולי סרטן שבדימויים ומשחק 'אמרו' לעצמם שהכדוריות הלבנות עולות להם בגוף, יש תרופות (סמים) שמעלות את הכדוריות האלה, ונחש מה! בדימויים ובמשחקים עלתה רמת הכדוריות הלבנות ללא התרופות, זאת היתה הוכחה פשוטה מאוד לנפלאות המוח ובעצם איששת את זה כשרשמת "אלה אם נוצר בו דפקט מסויים שמוציא אותו מבלנס - ואז הבנאדם פשוט יגיע לטיפול פסיכאטרי" אז לפי תבונתך זה כן יכול לקראת! ועוד ב-LSD החזק לכל הדיעות נכון שאדם שלוקח סמים בדיכאון עלול להקצין את דיכאונו או כשהוא מאושר לחשוב שהוא מלך אמיתי (לא תמיד אגב) כמו שהוא יכול לחשוב שהוא אקליפטוס... אבל חומד!! בכל מקרה זה פוגע! זה הורס תאי מוח (ולפחות על זה אל תתווכח!!) זה מוציא מאיזון לטוב ולרע וכל אחד יכול להתמכר אם המוח מתרגל זה שאחרי 6 הזרקות לא התמכרת לא תקבל על זה צלש, אלה כמו שיונק אמר זה מילוי חלל עד שהפנמת לקחת את עצמך בידיים ועובדה שאתה לא מפסיק לנסות עוד סוג ועוד סוג... גם בניקוטין, למרות שאומרים שיש כאלה שיש להם גן שקשור לעישון על פי זה (בין השאר), מעשנים שבגנום שלהם אין את הגן לא יתגעגעו לסגריה ואלה שכן נושאים אותו יכולים להפסיק אבל לנצח יתגעגעו... לא יודעת עד כמה זה נכון כי לא למדתי על זה מספיק, בהקשר לזה רווחת עכשיו פריצת דרך חדשה הגורסת שההשמנה היא בעצם מדבקת (!) ומהווה מגפה עולמית שכבר התפשטה בכמה מקומות ותמשיך אם לא יעצרו אותה, נושאים את החידקים אנשים רזים, ומי שכבר נדבק מהם (אותם שמנים) לא יכולים להעביר את זה הלאה, אפילו מנסים למצוא תרופה, למרות שהתחילו משהו נסיוני שהוכיח את עצמו באחוזים מסויימים ברח לי השם משהו כמו ED36 ממש לא זוכרת לא רוצה להטעות...אם מישהו כאן יודע אולי יחדד את זה ודבר אחרון לגבי המשפט שלך ששום דבר הוא לא טוב ולא רע, הוא נאמר על משהו אחר לגמרי, בתאוריית (או תורת) הזן הוא נאמר בקטע של עכשיו הכל בסדר, כל דבר הוא שיעור, עכשיו הכל מושלם וכשמגיע משהו מתמודדים איתו וגם הוא מושלם, כשיוצאים מנקודת הנחה של ביטול האגו וכו' חומד!! ממש ממש ממש לא על סמים שאגב הנאמנים להשקפה הם אנטי מוחלט אבל שיהיה... זהו תהנה

Lyser Frequence

New member
תשמעי עכשיו

אפשר לקשקש על היכולות התאורטיות של המוח עד אין סוף - בשורה התחתונה אף בנאדם בעולם לא מסוגל להגיע לצורת התודעה שסמים מסויימים מקנים - בלי לקחת אותם. הוא אוליי יוכל לשמר חלק מהאלמנטים שאותם חווה עת היותו תחת ההשפעה - אבל בואי תיקחי איזה קרטון LSD ואחרי שתרגישי על מה את בכלל מדברת...אז תחזרי עלי. את באה עם הרבה ידע שעושה הרבה רוח...אבל בשורה התחתונה את לא יכולה לדבר על משהו שלא חווית. ולגבי נזקים - אני לא מרגיש שום נזק בחיים שלי, אני מאושר בכל רגע ורגע שאני חי בעולם הזה. בואי אני יגיד לך ככה - החשיבה המקובעת והנורמטיבית של החברה שהוטבעה בך הוטבעה בך כל כך חזק שאת כבר לא מסוגלת להיפתח להשקפות אחרות, שאוליי אם תחשבי עליהן לרגע, תראי שאוליי יש בהן אמת שהיא לא פחות חזקה מהאמת שאת מאמינה בה כרגע. יונק מצוי אמר שסמים באים למלא חלל, אז בואי רק תגידי לי אצל עצמי איזה חלל בדיוק זה בא למלאות ? החלל היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא סקרנות, אבל חוץ מזה, אני אשמח אם תחכימי אותי. פשוט מה ? כאילו, קשה להתמודד עם שבירת קונספצייה נורמטיבית ? מה שמצחיק זה שאם היית מכירה אותי סתם ככה ברחוב והיינו מדברים, בכלל לא היית חושבת שעשיתי סמים קשים, ואפילו היית חושבת שאני מהאנשים המקסימים שפגשת בחיים שלך, ככה תמיד אומרים לי (בדרכים שונות). אז איש איש באמונתו יחייה, אם להיות שבויה בקונספצייה משאיר אותך מאושרת, תמשיכי להיות שבויה. רק חבל.

גלים111

New member
Lyser יקר

מקווה שמותר לי להתערב בוויכוח שלכם... רק רציתי להוסיף משהו מנסיוני- לאחר שנים של שימוש בסמים "קלים" (חשיש ומריחואנה) התחלתי להרגיש בפגיעה בזיכרון וביכולת הריכוז. מאחר שהחלטתי להתחיל ללמוד באוניברסיטה, הפסקתי לעשן סמים ומאז לא חזרתי לזה, מהסיבה הפשוטה שהיכולות הקוגניטיביות שלי חשובות לי יותר מדי. מחקרים מראים שסמים פוגעים במוח. נקודה. כמו כן, מחקרים מראים שעישון סיגריות פוגע בבריאות. נקודה. אני לא באה להטיף לך איך לחיות. רוצה לעשן ולהתמסטל- סבבה. אין לי שום בעיה עם זה (כל עוד אתה לא נוהג מסטול...). אבל רק אל תטמון את הראש בחול. ואל תגיד שמאחר שאתה לא מרגיש כעת שינוי לרעה בבריאות שלך או ביכולת הקוגניטיבית שלך- אין השפעה. זה לא עובד ככה. הנזק נגרם, בין אם זה לתאים האפורים במוח שלך ובין אם זה לריאות שלך. הנזק הוא מצטבר וזוחל בהדרגה. לא תמיד אנחנו ערים לפגיעה, לא תמיד אפשר לדעת מה קורה שם בפנים... גם אני עישנתי 20 שנה ולא הייתי ממש חולה, רק השתעלתי מדי פעם והתנשפתי במדרגות וכו'. הפסקתי לעשן לא בגלל שעברתי התקף לב או משהו דומה. הפסקתי כי אני חושבת קדימה ורוצה להמשיך להיות בריאה עוד הרבה שנים. השורה התחתונה- סמים וסיגריות מזיקים לנו ועל זה אין ויכוח. אם מתאים לך להמשיך ולסכן את הבריאות שלך, זה עסק שלך. מקווה בשבילך שתהיה בריא.

spark lite

New member
נימה של כעס?

תעשה הוםםםםםם ארוך (לא?) אני (השניה שאתה מציע לה לעשות סמים אחרי פרומה) אז ממש לא אקח קרטון בשבילך, מצטערת על אכזבתך, אבל החיים שלי יפים ועשירים גם בלעדייהם, אני לא חושבת שזה יאפשר לי התקדמות בדרכים שאני רוצה ויש דרכים אחרות וטובות שאני מנסה לפני (רוב הזמן לפחות) ולמה אתה קובע דברים על בן אדם שאתה לא מכיר, אתה יודע מי אני ומה עשיתי? או שמה העצבים הם מהיום הראשון שאתה לא מעשן בו? אופס... לגבי הידע שלי, הוא בנתיים קטן ואני ממש לא עושה רוח (פוסל במומו פוסל?) אז אל תגיב ככה, תהיה רגוע, אתה יכול לקרא איזה ספר בתור התחלה, אתה יודע זה לא סוף העולם וזה בסדר שיש מישהו שיודע מה שאתה לא ולהיפך... ו"קשקושי תאוריות על המוח"? לפחות מדען או שניים לא יסכימו איתך באמת אתה חושב שזה בגדר קישקושים?, לא ראית הודי מרחף באויר? האם יוהרת השליטה שלך לא נובעת מהמוח שלך? או מתאוריה שמניעה אותך על עצמך? מי בחשיבה מקובעת עכשיו???? נראה בנתיים שאתה זה שסגור ולא מוכן לקבל ידיעות או דיעות של אחרים, ואם החשיבה של החברה הנורמטיבית לטעמך היא לא לקחת סמים ואתה יוצא נגדה, מצבך קשה ואם אני שבויה בה, אני שמחה על כך. יש דברים שנחקרו מספיק והוכחו חד משמעית בשביל לא להיות טיפש ולקחת קרטונים או להזריק סמים!! תתעורר, וזה לא משנה כמה אתה מאושר אני להבדיל ממך מוכנה לשמוע ופתוחה לרעיונות חדשים אם לא הבנת את זה עד עכשיו, כבר אמרתי כאן בהודעה אחרת, מכל מלמדי השכלתי, נסה את זה. אבל אני בטח לא אכתוב משפטים ששמעתי פה ושם, אקשור אותם בצרור אחד ואגיד שאני דר' למודעות ושליטה בלתי מנוצחת על כל מה שאני עושה, ויחד עם זה אעשן, אזריק אעלה על טריפים ואפזר אור ואהבה על פני העולם אלה שקשורים בבתי משוגעים אומרים דברים כאלה ואגב באמת יש להם כוחות אימים. וחלילה אני לא אומרת שאתה כזה, בשום פנים ואופן, אני רק אומרת שאתה יכול להיות קשוב גם לאדם אחר שאולי אכפת לו כשהוא רואה שמישהו אחר מצהיר כאלה הצהרות, אם מעודף בטחון עצמי שלך או צורך להוכיח את עצמך בצורה מוגזמת בגלל דברים שעברת, ואני לא מתיימרת להבין, זה ענין שלך. פשוט חבל לי על זה, אני יכולה לדמות אותך לאחי לצורך הענין. בחירה שלך (כמו הכל לא?) והיא לא תמיד קלה ליישום, אחרת לא היה נוצר הפורום הזה חייבת להוסיף עוד משהו (למרות שיוצא לי הודעות ארוכות) מה היה לנו כאן? מלא בידע כמו רימון והמפתח לסוד העולם בידייך בכוחך להפוך את העולם למקום טוב יותר כי יש בך אור ואהבה בעל שליטה עצמית מדהימה שאתה עושה מלא סמים וזה נעצר כשאתה מניף את המוט הבלתי נראה שלך בקלות יתרה ובסוף כשאני אפגוש אותך ברחוב אני אחשוב (כי כולם אומרים) שאתה פשוט מקסים!! ובל נשכח עשיר גדול ממניות למרות שלא סיימת תיכון אחחחחח פשוט כולך נחת דבש דבש אתה אחרי שאני אגיד לך שאתה מקסים תתן לי חתימה? (קבל את מה שאני כותבת באהבה משם זה גם יוצא)

זולו60

New member
2.1.05 7.15pm

לא ברור לי, ההודעה שלך נכתבה ב 02.01.05 שעה 7.16 - בוקר נכון? אז איך הגעתה ל פי אם? טעות בקלדנות? לא משנה, אשמח לשמוע איך עובר, או עבר עליך היום הראשון ללא . אולי אשתכנע שבלי בעיות אפשר לתכנת את המח לפי השמנה. בהצלחה עפרה

Lyser Frequence

New member
כן טעות...

לגבי מה שעובר עלי - לא עובר עלי כלום, כל היום הייתי עם אנשים ככה שהם העסיקו אותי, ועכשיו כשחזרתי הביתה ואני לבד - אני מרגיש ת'קריז, אבל זה כל כך חלש מבחינה פסיכולוגית שאני לא מבין על מה כל ההו-אה...זה פשוט נראה לי פאתטי להרגיש מה שאני מרגיש עכשיו - ולא להיות מסוגל להתגבר על זה. ואני עושה את זה אפילו בלי לשנות שום דפוס חשיבה - אני עדיין רוצה סיגרייה (הייתי יכול לשנות את זה) - אני פשוט לא לוקח (ויש לי פה קופסה 40 ס"מ ממני). אני יציע פה הצעה אחת למי שרוצה לחזק את כוח הרצון שלו - ספורט, לא ספורט של "ללכת על ההליכון בחדר כושר.." - אלא ספורט של לצאת לשטח ולהתחיל לעשות טיולים בשביל הכיף בהתחלה, אחרי זה להפוך את זה לריצה, אחרי זה אפשר לשלב עם זה טיפוס צוקים ומה לא....אבל השורה התחתונה היא שכשדוחקים את הגוף לרמות גבוהות יותר של כושר גופני וחוזק - זה לא יכול להיעשות ללא כוח רצון - כך שהגוף שלכם בשורה התחתונה משקף אתכם. ואם אתם שמנים ומעשנים וכל היום רק בוכים על זה ועל כמה שאתם רוצים לשנות את זה...אבל כלום לא משתנה ואתם פשוט תקועים בלופ - אז תקשיבו אוליי לבנאדם שנמצא בהפך של המצב שלכם, ואוליי תחכימו ממנו אם רק תקשיבו לרגע - ולא תגנו על הלופ ועולמכם השביר שאתם "לא מרוצים" ממנו. הכל עניין של צרכים פסיכולוגים - וכמו שיונק מצוי אמר - יכול להיות מצב של חלל ריק פסיכולוגי אצל הבנאדם - כך שכל האנרגייה של הדפוסים הפסיכולוגים שלו - באים לשלוח אנרגייה אל החסך שקיים אצלהם, כמו חור שחור. - אבל אם לרגע תפסיקו לבכות "אני שמן, אני מעשן...תראו אותי..תעזרו לי..."...או לחילופין - "תנו לי אהבה" - כי אם פשוט תצרו לעצמכם סביבה בריאה - אז לא תצטרכו להיות שמנים ומעשנים בשביל לקבל חיזוקים ואהבה מהסביבה - פשוט תקבלו אותה בכל מקרה - וזה יהיה צעד נוסף בלהפסיק לעשן, או כל דבר אחר בו תחפצו. בכל מקרה אני באו אלי חברים עכשיו...אז אוליי ננצל את זה שאני נגמלתי ליום 1 !! בינתיים... - מעישון.. - בשביל לקבל קצת אמפטתיה וחיזוקים מהם.. לא...לא נראה לי..

Lyser Frequence

New member
אני חייב לומר שעבר לי ה"קריז"

לזה לא קוראים קריז בכלל...זה נקרא תחושת אי נוחות...והיא עברה לי.. אני מרגיש עכשיו כאילו אף פעם לא עישנתי סיגריות, אם להמשיך ככה עוד יומיים - אין לי בעיה (למרות שנראה לי סתמי).

זולו60

New member
כל הכבוד

הלוואי ומשהו מבין חוקרי ההתמכרות לניקוטין והגמילה ממנו היה קורא את הודעתך הנ"ל אולי היה מזמין אותך כדי לגלות מה שונה אצלך במוח בנפש או בגנים שאתה לוקח את ההמנעות הספונטאנית מסיגריות כאילו וכלום לא לקורה כלום לא מזיז לך. ואם זו האמת אני יכולה לומר שאני מקנאה. כל טוב לך

למעלה