לדעתי

Lyser Frequence

New member
סבבה, בינתיים משלימים יום שני..

תחושת חוסר הנוחות כבר כמעט ולא קיימת בכלל...רק לעיתים היא מופיעה בצורה כמעט בלתי מורגשת, תת מודעת שכזו יותר..

Lyser Frequence

New member
אחחחחחח.....עכשיו התעוררתי

וסיגרייה ראשונה אחרי שלושה ימים !!....וזה רק הזכיר לי שלא רציתי להפסיק לעשן מלכתחילה....אני אישית יפסיק עוד כמה שנים.. הדבר היחידי בסיגרייה שאני מעשן כרגע זה שהטעם נהיה מגעיל, אבל זה יסתדר כי פשוט הגוף שלי התנקה מניקוטין ועכשיו זה מרגיש מגעיל כמו בהתחלה, אבל אני עדיין אוהב לעשן, ועד סוף היום הטעם כבר בטח יסתדר.. וזולו - אם עכשיו לא נתתי הוכחה לכך שהכל אפשרי אם רק מאמינים, אז לא יודע איזה דבר אחר יוכיח. ואני בנאדם בשר ודם כמו כל אחד אחר. היה רק רגע אחד שחשבתי לשבור את ה-3 ימים - זה כאשר ביום השני היה אצלי חבר, והוא עישן והציע לי מהסיגריות שלו - אז חשבתי אם לעשן, אבל אמרתי לעצמי שיש לי 3 ימים לא לעשן - וזו ההחלטה שקבעתי לעצמי מראש - אז סירבתי ויותר מאוחר אחרי שהלך עשיתי לעצמי "תיכנות פסיכולוגי" לא להרגיש רצון או משיכה לסיגריות. אחרי שהוא הלך באו אלי כמה חבר'ה בנים בנות...וכולם מעשנים...והתפלאו שאני לא מעשן..והציעו לי כי חשבו שנגמר לי...ואז באמת בכלל לא רציתי...(והייתי צריך להתחיל לתת להם הסבר מפורט על כל הקטע שהלך כאן)...... - בכל מקרה, עכשיו התעוררתי, עשיתי לעצמי סוויץ' במוח לחזור למצב הקודם (זה לא סוויץ' סוויץ' - פשוט מסדרים ת'מחשבות שיוצרות את הפסיכולוגייה מחדש)....וזהו..לא עישנתי 3 ימים, ואם הייתי רוצה הייתי ממשיך עד אין סוף...אבל אני באמת פשוט רוצה להמשיך לעשן עוד כמה שנים, לא יותר.. ולספארק - לאיזה סמים אני מכור ? סיגריות וגראס ?

זולו60

New member
אתה לא מכור

לא לגראס ולא לסיגריות. כי כפי שאתה אומר עשית סוויצ' והופ הרצון לעשן נעלם אני רק יכולה לומר הצחקת אותי. כנראה שזה היתרון או החיסרון בתקשורת באינטרנט. לא נורא העיקר שאתה מבסוט מעצמך וזה באמת הכי חשוב

Lyser Frequence

New member
לא מדויק

אני מכור כשאני רוצה, ולא מכור כשאני לא רוצה. כנראה שיש לי פסיכו-קוגניצייה שונה אם אנשים לא מבינים אותי. אבל עולם כמנהגו נוהג, העיקר שכולם מאושרים.

Lyser Frequence

New member
דברתי אך ורק אמת

לא להאמין לי זו בעיה שנמצאת בך, לא בי. אני לא עישנתי 3 ימים, זה כל מה שאני יודע.

אוקי ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לך שלא עישנת 3 ימים, כל הכבוד לך שלא התפתית גם כשהחברים הציעו לך, אני חושבת שיש לך אופי אחללה חזק כל הכבודדדדד
עכשו... בוא נראה אותך לא מעשן חצי שנה כי מה זה 3 ימים? זה לא חוכמה, אם אתה אוהב אתגרים וניסויים בוא נראה אותך לא מעשן חצי שנה ואז נדבר....

Lyser Frequence

New member
שמעי

אם שלושת הימים הראשונים זה הימים הכי קשים, אז זאת אומרת שאם אני מסוגל לא לעשן 3 ימים אני מסוגל גם לא לעשן חצי שנה... - זה לא משנה כמה זמן אני יחליט, כל עוד אני קובע החלטה אבסולוטית. - מה שגורם לאנשים לא להצליח לא לעשן זה הצורך של הגוף בחומר - ואיך שזה משפיע להם על הפסיכולוגייה - אבל מה יותר חזק בשורה התחתונה, הגוף, או הנפש ?

Lyser Frequence

New member
הכל עניין של מיקוד אנרגייה

ואני יספר לך סיפור אמיתי שנכתב בעיתון בארה"ב, באחד הרחובות במונטריאל, קנדה, הלכה אם עם בנה בן ה-5, הילד הלך לצידה אך נעצר להסתכל על משהו בחלון ראווה, והאם לא שמה לב לרגע והלכה מספר צעדים נוספים, מיד לאח"כ מכן קרתה תאונה על הכביש בין שני מכוניות שאחת מהן נסעה במהירות גבוהה, המכונית שנסעה מהר התהפכה עקב זווית הפגיעה במכונית השניה ופגיעה בשפת המדרכה בתנועה צידית עם שני הגלגלים השמאליים שלה - המכונית פגעה בילד, הלמה אותו לקרקע, ונעצרה כאשר הילד לכוד מתחת לגג שלה - האם ראתה את הכל מול העיניים שלה...באינסטיקנט אימהי היא לא השתהתה לרגע וקפצה אל עבר המכונית שנחתה על בנה - לתדהמת כל הסובבים, האם, ששקלה 55 קילו, הרימה את המכונית והפכה אותה על צידה.. המכונית מסוג רנו, שקלה 1.7 טון... זה מה שנקרא Mind Over Matter, זו הסיבה שנזיר שאולין בן 80 יכול להכניע גם את אלוף העולם בקרב חופשי, אם רק היה חפץ בכך. הכל עניין של אמונה, לאמונה אין גבולות.

תשמע משהו

הכל אצלך בא באיזי כנראה, איזה כיף לך
אתה מזריק הירואין 6 פעמיים בשביל הנסיון ואחרי זה מפסיק ואין לך שום בעיה, אחלללה.... אתה מפסיק לעשן ל-3 ימים ואין לך שום בעיה אחלללההההה.... אם היית מזריק הרואין לשנה אני לא בטוחה שאחרי זה היה לך כל כך להפסיק ואם תנסה להפסיק לעשן לחצי שנה אני לא בטוחה שאחרי שבוע- שבועיים לא ישבר לך ותעשן שוב. מה שאני מנסה להגיד לך זה שהכל אצלך בא באיזי ובצ'יק צ'ק ואני שמחה מאד שהתנסית והיית מספיק חכם להבין שאתה לא צריך את השטויות האלה אז עכשו אתה יודע מה זה. עם הסיגריות תדע לך שכרגע זה נראה לך כ...אה שטויות הנה ניסיתי להפסיק ל-3 ימים ולא הייתה לי שום בעיה אחרי 20 שנה של עישון נדבר שוב ו.....אז אני אראה לך את מה שכתבת פה ונראה אם באמת יהיה לך כל כך קל להפסיק. אתה מבין שכשאני אומרת לך שתפסיק לחצי שנה ואתה עונה לי שזה פגיעה בחיים שלך זה נשמע קצת לא אמין?

Lyser Frequence

New member
שמעי..

הפגיעה בחיים שלי נעשית ברמה המנטלית, לא הפיזית, - בפיזית אני פוגע בגוף שלי, אני יודע, - אבל ברמה המנטלית עושה לי טוב לעשן - הן מהבחינה של ההיפראקטיביות שלי (מרגיע אותי בגוף ובמחשבות)..והן ברמה שזה נותן לי זרימה מחשבתית יותר טובה...+ אני יכול להתחבר לאנשים שמעשנים ולא מעשנים כאחד - אם את יכולה למצוא לי תחליף לסיגריות, אני ישמח.

יש לי תחליף בשבילך

תתחיל לעשות ספורט. לך לחדר כושר או לבריכה או כל ספורט שימצא חן בעינייך. נראה אותך.... (אבל...בלי ממריצים וכלום רק ספורט....). או שלך להיות רקדן לחוגי ריקוד או טאי צ'י תורות לחימה קונג פו הבנת אותי?

Lyser Frequence

New member
אני עושה את זה במקביל

זה לא סותר אחד את השני, אני נהנה משני העולמות. אפשר לעשן בערב איזה ג'ויינט....לצאת למועדון...לחזור..לעשות סקס שעתיים שלוש...

Lyser Frequence

New member
לנוח קצת, לראות איזה סרט

לפתוח ת'בוקר עם מדיטצייה ועוד איזה ג'ויינט...

Lyser Frequence

New member
לצייר את חברה שלך..

אני נשאר ער, שהיא תישן...אני קורא ספר על תזונה "אכול לפי סוג הדם שלך".. היא מתעוררת...נוסעים לצפון עושים טראק רגלי כמה שעות...מעשנים גם שם..על רקע נוף יפייפה שוכבים מתשישות על האדמה אחד עם השניה..נהנים מהאווירה בשקט של אושר... מסיימים ת'טראק הולכים לדפוק ארוחת שחיטות, הולכים לישון באיזה צימר של חבר...חוזרים למחרת...הולכים אל חברים...לעשן...חוזרים..ועושים עוד מלא דברים אחרים.. בשורה התחתונה כל אחד חיי את הבועה שהוא ייצר לעצמו. וזה לא משנה איזה בועה, כל עוד האחד מקבל את האחר, וזה לא מה שאתם עושים, אתם לא מבינים שיש עוד סוגים של בועות חוץ מהבועה שלכם, אתם יצרתם לעצמכם בועה אטומה, שדרכה אין אתם יכולים לראות בועות ועולמות אחרים... ואם לפחות הייתם מאושרים בבועה שלכם, מילא, אבל אתם רק בוכים על כמה שקשה לכם להפסיק ונמצאים במעגל הרס עצמי שלא מפסיק, גם כשאתם מפסיקים לעשן...כי אתם פשוט לא שלמים עם עצמכם, ולא חיים את החיים שרציתם לחיות.. - אז אתם יודעים, מחשבה יוצרת מציאות, ואם תתחילו לחשוב על הבועה המושלמת שלכם...היא תהפוך למציאות. רק תזכרו להשאיר אותה שקופה, שתוכלו לשמור על פרספקטיבה ולקבל אור גם ממשהו שהוא שונה ממכם.. שיר שכתבתי, ובזה אני משאיר אתכם להחלטותיכם שלכם. ואלוהים ברא את השמיים ואת הארץ והארץ הייתה לתוהו ובוהו אך כשאנשים הבינו האחד את רעהו נוצר איזון בין האחד למשנהו לעולם יש מטרה לברוא עולם חדש כי כשהאחד מבין את משנהו עולם חדש נדרש אומר לך זאת ואקווה שתפנים העולם הוא אינטרקצייה בין אנשים שהם שונים וזה לא אנשים כמו נשמות עם אנרגייה כמו אנרגיה של מים הזורמת על סלע לכל אנרגייה יש מקום כמו הים וההרים והכל בנוי ממעגלים שנסגרים - מוזיקה - כנס לתדר אחי (נאמר ברקע בשקט) כמו שני זוג אנשים הנפגשים להם איי שם וריאקצייה אנרגטית מולידה מהם אדם וזה לא שהוא חדש כי מעולם לא היה הוא נולד עם מטרה שקיימת לנשמה מטרה נעלה מטרה עם אנרגייה שהוא חש כל חייו שהוא מרגיש שם ברקע נתיבים לא נמשכים הם רק נסגרים בדרכים משלהם שאנשים אינם קולטים אך בסופו של דבר הכל בא למקומו משב הרוח ייפסק והעולם יחלוף איתו ואז כולם ירגישו איך עולם חדש נוצר מעגל אחר חדש שמטרתו הושגה והוא נסגר נסתרות דרכי האל אך תמיד תדע לך שהקורה צריך לקרות כדי שתגיע למקומך תמיד תהייה איתן אחי כי הכל לטובה נשמה של אנרגייה רק שדר אהבה

למעלה