לדעתי הלא מקצועית

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הגברת זקוקה לאישפוז במחלקה סגורה, והורדת הדרגות, כדי להציל אותה מרצון למשוך צומי.
ככל הנראה, תומר-ירושלמי נטלה כדורים ממספר סוגים, כולל כדורי שינה, ופונתה לבדיקות רפואיות ואשפוז בבית החולים איכילוב בתל אביב. לאחר טיפול ראשוני במיון היא צפויה לעבור הערכה פסיכיאטרית כמקובל. מטעם דוברות

דיברגנט חדש

Well-known member
הגברת זקוקה לאישפוז במחלקה סגורה, והורדת הדרגות, כדי להציל אותה מרצון למשוך צומי.
ככל הנראה, תומר-ירושלמי נטלה כדורים ממספר סוגים, כולל כדורי שינה, ופונתה לבדיקות רפואיות ואשפוז בבית החולים איכילוב בתל אביב. לאחר טיפול ראשוני במיון היא צפויה לעבור הערכה פסיכיאטרית כמקובל. מטעם דוברות
ככה זה ה0מולנים, רכרוכיים וחלשים, קצת קשה ונשברים.
ראינו את זה אצל דודו טופז ז"ל, אצל הפדופיל האמריקאי ז"ל ועוד ...
לעומת זאת, נתניהו שעומד בהרבה יותר לחצים לא נשבר ומצליח לתפקד מעולה :)

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ככה זה ה0מולנים, רכרוכיים וחלשים, קצת קשה ונשברים.
ראינו את זה אצל דודו טופז ז"ל, אצל הפדופיל האמריקאי ז"ל ועוד ...
לעומת זאת, נתניהו שעומד בהרבה יותר לחצים לא נשבר ומצליח לתפקד מעולה :)
כך גם רבין נשבר ונזקק לזריקת הרגעה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
רבין ועוד כמה עשרות אלפים כמוהו הקימו לך את המדינה. כדי שתוכלו ליישם בה עקרונות הביביזם.
אחרת היית הולכת ברחובות טהרן עם בורקה
הוריי הגיעו לארץ, והיו בן מייסדי המדינה.
מה לעשות שיש תושבים הרואים רק את המגזר שלהם, ומחלקים את המדינה לגזרים, וחושבים שהם יודעים הכל!!

יש לי תחושה, שהורי שירתו בצבא ותרמו למדינה יותר מאשר זה המנסה להפחית את תורמתם!! הלוואי ותוכיח לי אחרת.

אני אכן לא שירתי בצבא, אך תרמתי יותר מכל אחד אחר החושב שתרם ומנסה להחזיר אותי למקום שאני מייחלת לבקר ולהגשים את חלום אימי.
הלוואי ותוכל לערוך טבלה לתרומות שלי מול תרומתך.

הוריי הגיעו לארץ, והיו בן מייסדי המדינה.
מה לעשות שיש תושבים הרואים רק את המגזר שלהם, ומחלקים את המדינה לגזרים, וחושבים שהם יודעים הכל!!

יש לי תחושה, שהורי שירתו בצבא ותרמו למדינה יותר מאשר זה המנסה להפחית את תורמתם!! הלוואי ותוכיח לי אחרת.

אני אכן לא שירתי בצבא, אך תרמתי יותר מכל אחד אחר החושב שתרם ומנסה להחזיר אותי למקום שאני מייחלת לבקר ולהגשים את חלום אימי.
אל תייחלי לבקר שם -

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אל תייחלי לבקר שם -
מייחלת ליום שיהיה שלום עם איראן. אם עם מצרים אנו בשלום, יש סיכויים טובים שהשלום יגיע גם עם איראן.

boriska1

Well-known member
את המדינה ייסדו יוצאי מזרח אירופה. אולי היו גם כמה תימנים. פרסים כמעט לא היו. על זה אין בכלל דיון. ולא צריך להוכיח כלום. כמה פרסים היו בהגנה? או באצ"ל? קרוב מאוד לאפס. אבל את צודקת, אחרי עוד 2-3 בחירות, ההיסטוריה תשתנה. יהיה כתוב שאת המדינה הקימו צפון אפריקאים. אצל ביביסטים אין עבר, העבר נתון לשינוי.

boriska1

Well-known member
אין לי ספק, מבלי לבדוק, שתרומתך גדולה משלי. אני עשיתי רק מה שהחוק חייב אותי. חוץ מכ10 שנים, של התנדבות למילואים , בחוזה שאיני כפוף למכסת המילואים, וגם לא להודעה מוקדמת , דהיינו יכולים לגייס אותי בכל רגע ולא בצו 8. זה 10 שנים מתוך כ30, חלק היה גם מעבר לגיל. לא זוכר, זה נגמר לפני כ20 שנה.
למה אני אומר שתרומתך גדולה משלי? לא בלשון שגי נהור, אלא מתכוון. את עשית מה שעשית בהתנדבות מלאה. אני חוץ מהדבר הפעוט שציינתי, עשיתי כי החוק חייב אותי. הבדל גדול.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אין לי ספק, מבלי לבדוק, שתרומתך גדולה משלי. אני עשיתי רק מה שהחוק חייב אותי. חוץ מכ10 שנים, של התנדבות למילואים , בחוזה שאיני כפוף למכסת המילואים, וגם לא להודעה מוקדמת , דהיינו יכולים לגייס אותי בכל רגע ולא בצו 8. זה 10 שנים מתוך כ30, חלק היה גם מעבר לגיל. לא זוכר, זה נגמר לפני כ20 שנה.
למה אני אומר שתרומתך גדולה משלי? לא בלשון שגי נהור, אלא מתכוון. את עשית מה שעשית בהתנדבות מלאה. אני חוץ מהדבר הפעוט שציינתי, עשיתי כי החוק חייב אותי. הבדל גדול.
מלבד התנדבות, עשיתי לא מעט.

Harrington

Well-known member
מנהל
מלבד התנדבות, עשיתי לא מעט.
אולי זה רק אני, אבל לא מבין למה זאת צריכה להיות תחרות בכלל. כל אחת ואחד עושה מה שבכוחו (הפיזי והמנטלי ואולי גם שיקולים נוספים) לעשות. כך בדיוק צריך להיות. אין ולעולם לא יהיה בקטע הזה שוויון. לכל היותר המצאת שוויוניות לצורך תקיפת בעלי השקפה אחרת. אבל שוויון של ממש לעולם לא יהיה. פשוט לא יכול להיות.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הורי וגם אני, הגענו לארץ אחרי שהמדינה קמה. לא היו מייסדי המדינה.
אז קל לך לצעוק תחזרי לטהרן אהההה!
מציעה לצועקים רבין עשה בשבילכם לבדוק היטב מה עשו אחרים.
קל לזרוק סיסמאות לאוויר, קשה לעמוד מאחורי הסיסמאות!

boriska1

Well-known member
כשאתה רוצה למצוא, אתה מגיע ליעד, המשך כך.
כן. חיפשתי. זה גרוע ממה שחשבתי. קרוב מאוד לאפס המוחלט. אבל אתם טובים דברים אחרים. לא חייב להקים מדינה. אתם הכנסתם צבע לחיים האפורים, מוזיקה ערבית, לזרוק סיגריות בוערות מאוטו , מופלטה, פלאפל. גם זה חשוב.

boriska1

Well-known member
אז קל לך לצעוק תחזרי לטהרן אהההה!
בחיים לא עשיתי את זה. מה שכתבתי שאירן תחזור לעצמה פעם ויהיה כיף לחיות בה. ואמרתי שאחרי שהביביסטים יחרבשו כאן את הכל, יהיה לך לאן לברוח. לי לא יהיה, כי אירופה אבודה

משתפרת1

Well-known member
היתה התאבדות כביכול על שפת הים. כעת- כדורים בסיטואציה שימצאו אותה ואת מה שנטלה. אז אולי זה באמת נסיון התאבדות ואולי זה נסיון לביים מצב ולמשוך תשומת לב. כך או כך- מסתבר שמעצר תחת השגחה בטוח יותר עבורה. אם לא מעצר בהשגחה- אישפוז.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
היתה התאבדות כביכול על שפת הים. כעת- כדורים בסיטואציה שימצאו אותה ואת מה שנטלה. אז אולי זה באמת נסיון התאבדות ואולי זה נסיון לביים מצב ולמשוך תשומת לב. כך או כך- מסתבר שמעצר תחת השגחה בטוח יותר עבורה. אם לא מעצר בהשגחה- אישפוז.
FB_IMG_1762788310114.jpg

למעלה