לדוסר רמה 40 במטוסים יהיה קשה לפצח אותו
B berko2 New member 31/5/07 #4 ביגלל הקשקשת המיותרת של מישהי בפורום הזה המרגלים הערבים העבירו לו את זה! אי אפשר לשמור על דברים כאלה בבטן?
ביגלל הקשקשת המיותרת של מישהי בפורום הזה המרגלים הערבים העבירו לו את זה! אי אפשר לשמור על דברים כאלה בבטן?
B berko2 New member 31/5/07 #9 ככה:اسمئ و הכתיב שלי... זה פשוט: נכון יש את השמל של הHE או EN למטה? זה שאם אתה לוחץ אז אתה יכול לקובע אנגלית או עיברית? אז אתה לוחץ ימני ולוחץ הוספת שפת קלט. אתה מוסיף את הערבית שאתה רוצה ועושה שיפט+אלט והוספת את זה! דרך אותו תפריט אתה גם מסיר את השפה
ככה:اسمئ و הכתיב שלי... זה פשוט: נכון יש את השמל של הHE או EN למטה? זה שאם אתה לוחץ אז אתה יכול לקובע אנגלית או עיברית? אז אתה לוחץ ימני ולוחץ הוספת שפת קלט. אתה מוסיף את הערבית שאתה רוצה ועושה שיפט+אלט והוספת את זה! דרך אותו תפריט אתה גם מסיר את השפה
B berko2 New member 31/5/07 #10 שיט חצי שעה חיפשתי את האותיות במקלדת והבן זונה חתך את זה! כתבתי שם איסמי אור ואנא מן אלישראיל בערבית ותתעלמו משגיאות הכתיב שלי וזה כתב איסמי או וזהו!
שיט חצי שעה חיפשתי את האותיות במקלדת והבן זונה חתך את זה! כתבתי שם איסמי אור ואנא מן אלישראיל בערבית ותתעלמו משגיאות הכתיב שלי וזה כתב איסמי או וזהו!