לדאנש

dansh

New member
אין לי אף בעיה אישית איתו...

אבל אם אתה זוכר, לפני כמה חודשים הוא וIC4 נהיו המנהלים והרסו את הפורום...

dansh

New member
אתם לא זוכרים?

אחרי שVW פרש הייתה תקופה קצרה שpig in a cage היה מנהל זמני ואז הוא פרש וכל הזמן דיברו על מי יהיה המנהל החדש ובסוף שמו את שתי אלה שבכלל לא היו בפורום למרות שהיו הרבה אנשים מתאימים בפורום, והם פשוט לא מנהלים טובים ועובדה שעכשיו הפורום הזה הוא 6 אנשים ובכלל אין לו לינק, עוד אז כולם כתבו על זה שצריך להחליף אותם והרבה מהותיקים הפסיקו לבוא לפורום... ההפתעה היא זה שהביאו להם לנהל עוד פורום...

dansh

New member
+

תקראו שם את "הודעה אחרונה" וגם את "גיחה קצרה" ואת כל התגובות אליהם

dansh

New member
+

תקראו את ההודעות: "מי המנהלים החדשים?" ו-"שבוע טוב" ואת כל התגובות שלהם

dansh

New member
+

שם תקראו את "הודעה: אני מציעה את עצמי כמנהל"

תשמע

אני נמצא כאן בערך מאז שהמנהלים החדשים הגיעו,ואני לא חושב שהם הסיבה להידרדרות הפורום,אלא העובדה שהשידורים החוזרים הסתיימו.

laughter19

New member
דאנש מותק

(אגב זה אייסי) דע לך שכשהמנהל הקודם פרש אני המלצתי עליך עד כמה שזכור לי שתקבל את הניהול כשנטע ל´ שאלה אותי אם אני מעונין בניהול הפורום אני בכלל לא חשבתי שיש לי יותר מדי מה לתרום לפורום וצרפתי את קרפט קרולר כי אני יודע שהוא פריק סיינפלד גם זה שאנשים לא מוצאים לנכון מה לעשות בפורום סיינפלד זה לא בעיה שלנו וזה לא אשמתנו שלא נהלנו כראוי את הפורום - במיוחד כי תמיד אם יש הצעות אפשר להציע , ולא חייבים לחכות עד שהמנהל יעשה צעד משל עצמו הפורום דעך מעצמו ולכן זה לא אשמתנו. אם כבר זה אשמתו, של קרפט קרולר , לא שלי! (סתם...) אז אני לא מבין מאיפה פתאום צץ לך הרעיון שהרסנו את הפורום הDOOMED TO BE DOOMED הזה בכל מקרה.

dansh

New member
טוב...

דבר ראשון תודה על ההמלצה אבל זו עדיין דעתי, אם אתה או האחרים פה לא מסכימים איתה אז לא נורא, לא נראה לי שזה חשוב לפתוח דיונים כאלה בפורום של 7 אנשים...

למעלה