לגרציה

גרציה מדהימה ויקרה!

בכל פעם שאני רוצה לתת דוגמא על כך שיש שמחת חיים הנמשכת לאורך זמן אני מזכירה אותך.. הלוואי ובעז"ה לא ימוש החיוך מפנייך ושתמיד תהיי מאושרת, בריאה ושמחה חמה וכ"כ טובה.. עד 120! אוהבתותך בתאל

מיטל52

New member
לגרציה המדהימה../images/Emo189.gif

גרציונה המתוקה שיהיה לך מזל טוב עד 120 שתבורכי באהבה, בנחת, במילים טובות ובאנשים שיעניקו לך את כל האוצרות שיש לעולם להציע לך. אוהבת מיטל גרבי.

ו ר ד ב

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo77.gifגרציה../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif

נשמתי נכון, לא ראשונה כמו תמיד, אפילו אחרי התאריך
אבל העיקר הכוונה... (אני לא יודעת לכתוב את יודעת נכון? מחילה מראש...
) הכרנו מזמן - דווקא לא בפורום, אלא בהופעה של עמיר שלחצה לי הנעל (ממש סינדרלה
) ואת כרגיל כמו מלאך מיהרת לעזור ויעצת להוריד את הגומי מתחת לעקב הרגל
מאז הרגשתי שזה קסם
ידענו ביחד רגעים ותקופות שמחות - וכאלו שפחות מסתם גומי לוחץ ברגל... ותמיד כמו בפעם הראשונה היית מורה לחיים שנמצא שם בשבילי לאהוב, להגן ולהדריך (אפילו שאני כבר ילדה גדולה, שמישהו יביא את השיר מהנאפיס
) היום אני יכולה לומר שניצחת איתי הכל!
יום הולדת שמח!
מאחלת לך שכל חייך יאהבו ויענקו לך בדיוק כמו שרק את יודעת לאהוב ולהעניק
שתדעי תמיד שמחות קטנות וגדולות
שתתבשרי תמיד בבשורות טובות ולא כמעט! שחייך יתמלאו רגעים גדולים של אושר קטן
שתזכי לראות את כל הטוב שבעולם הגדול
בריאות ולעוד הרבה שעות של אור קרובות אלייך
הכל עד לכאן
אוהבת אותך, ורד

גרציה פ

New member
תודה רבה לכולם על הברכות והאיחולים!

אם זה בהופעה בהרצליה, או על גבי הפורום ובמסרים, באמת תודה רבה לכם, שימחתם אותי מאוד. שיחולו על כולכם הברכות בעז"ה. אוהבת אותכם....

ספיר 2

New member
גרציה נשמה טובה!!

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאת אישה מדהימה.. אני מאוד אוהבת אותך!! כמה זמן אנחנו מכירות? כמעט 3 שנים נכון? ממה שהספקתי להכיר בזמן הזה אישה מקסימה, בן אדם עם לב טוב שאוהב לעזור לכולם.. ובישבילי היית אפילו ה"אמא השנייה שלי!".. אז אני רוצה לאחל לך- המון המון מזל טוב בריאות אריכות ימים שתיחיי עד גיל 120 ותרגישי כבת 20 המון אושר עושר הצלחה וכמובן מזל טוב- כשאומרים מזל טוב מתכוונים להכל.. שהמזל שלך יהיה טוב וכל מה שתרצי יתגשם! אוהבת אותך מאוד מאוד מאודדדדד- ספיר!

למעלה