לגרציה

טל טל 20

New member
בהחלט..אבל ברגע שמאחלים מזלט

בתאריך הלועזי זה מבטל את מה שאתה אומר..(אכן זה מתחיל מהשקיעה אבל---בתאריך לועזי זה מתחיל מחצות.)

זה התאריך שאמרו לי

בלי לציין עברי או לועזי ולכן הסקתי שזה העברי. בכ"א מותר לאחל מזל טוב למישהו גם אם זה יום קודם, וגרציה בטח לא כועסת עלי בגלל זה נכון גרציה?

גרציה פ

New member
מושיקו תודה נשמה, כ"א זה באמת...

התאריך העברי שלי... ובשביל הידע... למה מותר לאחל מזל טוב בכ"א?

פזית 1

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב לנשמת הפורום ../images/Emo65.gif

גרציוששששששששששש'
" יש לך יום הולדת השמחה רבה... יש לך יש לך יום הולדת...
אז בואו למסיבה..."
אהה
בעצם היא הייתה אתמול
נשמה טובה...
אני מאחלת לך עוד המון, המון, המון שנים יפות , מאושרות, בריאות, משמחות, שלוות, מלאות בנחת וכמובן מלאות באין סוף אהבה!! את נשמה טובה ולכן מגיע לך רק את ה - טוב שבעולם
שנזכה בע"ה כולנו להעניק לך ולו במעט את כל אשר את מעניקה לכולנו! אוהבת אותך תמיד
פזית

מזל טוב גרציה../images/Emo65.gif

המון בריאות אושר ועושר והצלחה בחיים שיהיה לך רק טוב בע''ה ותשמרי על עצמך עד 120 בהמון אהבה,חן

גרציה נשמה

אני מצטרף לפזית בכל מלה ומלה ומאחל לך נחת בריאות שמחה אושר וכל טוב. שהקב"ה יתן לך כל טוב לפחות כמו הטוב שאת יודעת לתת לאחרים. אוהב ומעריך: מושיקו

golf123

New member
סיבה מספיק טובה לחזור אל חייקכם../images/Emo140.gif

גרציה'לה... מזל טוב
איי שם בלב בת-ים ליד אברבאנל
חיה לה גברת עם טונות שארם ולא מעט פלפל אישה טובה עם לב זהב וטון של אהבה אשריי, כי בחלקי נפלה הזכות להכירה גרציה/גרציונה/גרציוזה או איך שלא תרצו העיקר שבקרבה פועמת אהבה מפה ועד טימבוקטו... מזל טוב יקירה ויום הולדת מאושר מי יתן והשמחה תשכון בליבך היקר ושתדעי רק טוב ועוד טוב ועוד טוב והופעות... ועמיר... ובריאות לרוב אוהבת מאד
גולפית

saras11

New member
../images/Emo3.gifאמנם מעכתי אותך ..

כבר אתמול
אבל מי אני שאפספס הזדמנות לאחל שוב מכל הלב
מזל טוב !!
המון אושר בריאות אהבה ואור
אני מאחלת לך שהאהבה תשרור בביתך דרך קבע
ושתרווי נחת מילדיך מביתך וממשפחתך בכלל
אוהבת
שרית

AviHayun

New member
גרציה...

מזל טוב אישה יקרה, ה' ישלח לך המון ברכה והצלחה בכל מעשייך, המון נחת, בריאות ואושר,

מירבי ת

New member
מזל -טוב! שרק לא תשתני לנו

בס"ד מה אני אאחל לך גרציה? קודם כל בריאות - כי אי אפשר לקנות בשום מחיר. אח"כ אושר , והרבה הופעות של עמיר. שיהיה לך מקום ללב הגדול שלך עד 120 שנים , וכל מה שאת מאחלת לעצמך...וקצת יותר. אוהבת.

nigger22

New member
גרציה מזל טובבבב ../images/Emo140.gif

הרבה אושר עושר ושמחה, עד 120 והרבה הרבה חיוכים...

odery

New member
גרצי יקירתי

אני סוג של מופתעת להיות רק השלישית אבל זה משחק רק לטובתי... ככה א ימאס לך לשמוע את אותם דברים כשאת מגיעה להודעה שלי... אושר בריאות סיפוק הגשמה מנוחה שלווה ריגוש יעוד חברות אמיתית זוגיות מלאה פרנסה ובשפע נחת מעצמך והסובב שתתני קצת יותר משתקבלי (וזה אחלה זמן לבקש מההוא שם למעלה רפואה שלמה למי שצריך) אוהבת המון (נ3נ3*ם ול22ות)

למעלה