לגרי....

לגרי....

אני אחד מהאנשים כאן שכותבים בקביעות בפורום הזה מתיי בדיוק התבטאתי בקללות ובאיומים??? תבדוק את זה... אף פעם!!! אני לא סותה ת'פה לאף אחד!!!!! אני לא יודע על סמך מה אתה אומר את הדברים האלה... אני חושב שניפחו פה יותר מידי את הנושא הזה הייתה כאן העלבה אחת...אם אפשר לקורא לזה העלבה בכלל... אמרו למישהי שהיא חנונית!!! פששששששש איזו העלבה אז המישהי הזאת החליטה להביא את כל החברות שלה ולהתנקם!! איזה גנון... זהו ''ניקמתו של היורם'' פשוטו כמשמעו

גרי רשף

New member
קח דוגמה../images/Emo22.gif

הנה דוגמה לתגובה שלך: zigul, יאללה עוף מפה!!! אתה אפילו לא שווה תגובה!!! יא לקקן תחת!!! זה נקרא "חוש הומור"? "אווירה סחבקית"? אני משתדל לא להיות מורה נודניק שמטיף מוסר לתלמידים, אבל המון תגובות נראות ככה (אתה לא הכי גרוע- יש גרועים יותר) וזה יוצר אווירה לא נעימה. אני אפילו לא מדבר על צורת ההתייחסות למורים כי אני מבין שבאופן טבעי תלמידים אינם אוהבים מורים, ומדבר רק על ההתייחסות לתלמידים אחרים שלהבא אולי יפחדו להביע כאן את דעתם. מה תהיה התוצאה של זה: הרווח שלכם הוא שיופיעו רק דעות "נכונות", ההפסד- רק אתם תקראו את הדעות של עצמכם. כדי שלא אצא מהסיפור כמו שבדרך כלל מורים יוצאים ממנו ("מה הזקנים האלה מבינים מהחיים שלהם?..") אסתפק בכך שאבקש שמי שמגיב שיקח בחשבון את בקשותי. ממילא תעשו בסוף מה שבא לכם..

הסבר...

ה''יאללה עוף מהפה יא לקקן תחת'' היה לאחר שראיתי את התגובה של מישהו שמתיימר לעשות פרובוקציות מיותרות בפורום הזה. אני לא מאמין לzigul שהוא באמת מאמין למה שהוא כותב. הוא תקף כאן את התלמידים כאילו הוא איזה מורה שנשחק ונגמר לו הסוס. מה עוד שלדעתי ולדעת רבים, אנשים שמעבירים ביקורת ולא מזדהים באמת לא שווים תגובה.

גרי רשף

New member
עלאק...../images/Emo6.gif

רק הוא לא מזדהה? ומה עם טראבל מייקר? מה עם קול השכבה? מה איתך? נו באמת.. לי אין בעיה: אני מופיע בשמי המלא + פרטים מלאים בכרטיס האישי (כולל תמונה..). מי שרוצה להישאר אלמונימי- זו זכותו!

על מה אתה מדבר???

כולם יודעים מי זה טראבל מייקר על קול השיכבה כבר כול השיכבהכועסת עליו שהוא לא מזדהה. ואני? אני עדי שינדר מכיתה יא-3 (כולם כאן בפורום יודעים את זה) השם שלי בפורום הוא עדי עצבני אין עוד מישהו שקוראים לו עדי בשיכבה ככה שאני לא מסתתר מאחורי שם בדוי כמו שאתה מנסה להגיד... ולא!! לדעתי אתה טועה!! מי שרוצה להישאר אנונימי אז שלפחות לא יעביר ביקורות! זה מראה על פחדנות. אני מצפה מאנשים שיהיו מספיק אחראים לעמוד מאחורי מה שהם אומרים.

ועוד משהו לגרי...

ניראה לי שאתה הופך את הוויכוח בפורום לעימות אישי ביני לבינך. זאת לא בטח לא הייתה הכוונה שלי.... משום מה אתה ניתפל לדברים שאני אומר וזה אולי בגלל שאני לא תלמיד שלך ויותר נוח לך לדבר אל מישהו שאתה לא רואה אותו לפחות 4 שעות בשבוע בכיתה שבה אתה מלמד... להזכירך יש כאן עוד אנשים שהביעו את דעתם בדרך שאתה לא כל כך אוהב, אבל הם תלמידים שלך וכניראה שאתה מעדיף לא להיכנס איתם לעימותים מיותרים.

IdanRe

New member
עדי אל תשכח שהוא מורה ../images/Emo8.gif

אל תצפה ממנו שלא יהיו לו את התכונות הקבועות של המורים, אחת הבולטות היא להיטפל לתלמידים...
זה היה בצחוק כמובן, ולא התכוונתי להכליל או לפגוע, במיוחד לא בגרי המורה המועדף עלי

גרי רשף

New member
להיפך..../images/Emo22.gif

יכול להיות שעידן מפחד ממני, אבל אתה??? הרי אינני יכול לפגוע בך.. אני מקווה שאף אחד לא מפחד ממני בפורום (וגם לא בכיתה). יכול להיות שבכיתה כשאני חייב ללמד עלי לדרוש מהתלמידים להתנהג בדרך מסויימת, אבל כאן בפורום אני משתדל מאוד להיות גרי ולא "המורה גרי"..

IdanRe

New member
אין תלונות כלפיך גרי!

אתה אחלה, ולדעתי אתה גם צודק ובאמת אף אחד לא מפחד ממך ואתה אחלה מורה ואחלה מנהל פורום, ולא רק אני חושב כך.
גם אני הייתי שמח אם האחרים לא היו כאלה תוקפניים, אבל אין לי מה לעשות בקשר לזה...

גרי רשף

New member
אני מציע שנכניס מכות למי שעושה בלגן

כלומר- אתה תרביץ להם, ואם תראה שאינך מסתדר לבד- גש לבדוק בחדר המורים אם אני פנוי לעזור לך.. רשף לשלטון

kRaNcH

New member
או לבאסי..תוך שניה כולם על הרצפה

בעעעעעעעעעעעעע סי

לכולם,במיוחד לעדי...

עדי... בוא נתחיל עם כמה דברים: אם כבר זה אתה וגל וארז וכל "הקבועים" שכשאומרים משהו לאחד ממכם כולם קופצים כמו איזה חבורה של אני לא יודע מה... מישהו אומר לך משהו פתאום גל ועוד 20 אנשים קופצים ומתחילים להשמיץ אותו אז אל תגיד על ליאת\עופרי שהם הביאו את החברות שלהם. ואני בטוח שאתם מתנהגים ככה רק מסיבה אחת,אתם לא מכירים אותם! אני בטוח שאם היית מכיר את ליאת כמו שאני או עוד הרבה אנשים מכירים אותה לא היית מעיז בכלל להתחיל להגיד שהיא יורמית או אני לא יודע מה. תראה את פומי-הוא מכיר את ליאת הוא למד איתה שלוש שנים והוא יודע שהיא פשוט אחלה של בנאדם והיא לא חננה\יורמית וכו'! אבל אתם עושים את זה בגלל שאתם לא מכירים אותה! אם במקום לקפוץ ישר ולהגיב בעצבים כל אחד ממכם היה עוצר וקורא ומבין בכלל על מה הם מדברות לא הייתם מתנהגים ככה,אני בטוח!! ואני חייב לציין שממש אבל ממש לא אהבתי את המשפט האחרון שלך... כאילו -מי אתה שתקבע מי זה יורם ומה הוא וזה ייתן לך ולכולם סיבה לרדת עליו?? "מי מינה אותך על יצירה של אלוהים"??? אז באמת די עם הקטנוניות ותהיו מספיק בוגרים כדי לקבל ביקורת בונה ולא להתנפל ישר ותסגרו כבר את הנושא הזה... הוא כבר חרוש!!!

N U M B E R 5

New member
התכוונת...

ארז התכוונת .... "מי שם אותך שופט על יצירה של אלוהים ..." אבל לא משנה

ס ו ט ו ל

New member
לעידו וארז ולכל המבינים

יש לי צ'יס על הרגליים ויש לי מיץ באש המבין יבין ולעידו חמם חמם....איזה סוטול....

למעלה