לגרי....

חחחחחחחחחחח קרעת אותי!! כנס...

עידו!! תחמם תחמם!!!
"טיקל,טיקל,טיקל" !!! חחחחחחחחח אלי- הנה מאובן של "אבבבבבבבב"

ס ו ט ו ל

New member
חחחחחחח.....

עכשיו סמרה צריך להגיד ''לא אעשה'' כי הוא מושפע מדוקטור פישי ''מי לקח נסיכה מה צוחקת שלי'' יש לי פרוטקציה....המבין יבין..... עידו:ההההלללללללאאאאאא נתקע הכדור של נוש+לוש והורדנו אותו.... חמם חמם איזה הללללאאאא

N U M B E R 5

New member
לא אגיב...

הדבר היחיד שיש לי להגיד הוא שמיץ ב"ש רושמים בלי א' כי זה ראשי תיבות ..... וחוץ מזה לא אגיב .... לא ארד, לא ארד לרמה דלה כזו של ויכוח !! לא !!

ס ו ט ו ל

New member
תודה על התיקון.......אבל......

עידו אני חייב להגיד שאתה מדרדר מיום ליום אני חושב שדוקטור פישי והלשון שלה וזה שקיבלת 94 הרג אותך אתה הפחת להיות דובר עברית צחה...ולפי פישי אין לך את הזכות כי רק למי שיש 95 מותר לו לעשות מה שהוא רוצה בכיתה.... חמם חמם איזה ההההללללללאאאאאא.......

כן היא באמת מצחיקה

מעניין אם הסיפור על מה שהיא כתבה בקשר לטבח במערת המכפלה הוא נכון...

roni al telhi

New member
לעדי

אל תאשים אותי אם פגעו בך...לי בניגוד אליך יש דעה אישית ולא אני הבאתי את ליאת לפורום. בדיוק כמוך גם אני פתחתי את הפורום וראיתי את מה היא כתבה.. ולא היה לי שום קשר לזה אל תאשים אותי ללא הוכחות מוצקות לכל אחד פה יש דעה.. גם לי לליאת ולכל מי שכותב כאן.. דעה אישית ליאת אמרה שאת מה שהיא חושבת....זו זכותה וזה שאתה לא מסכים זה לא אומר שאתה יכול להמציא שקרים על הדעה שלה. ובקשר לזה שפגעו בי...אני יודעת להחזיר ולא צריכה עזרה של אף אחד

למעלה