רחמו על הילד.. הפסיד את ברי סחרוף הטמבל (מי זה בכלל!?) עברי לידר ההומו (..!!) ושלמה ארצי הקשיש! (בן כמה הוא 100?) סליחה שאני מה שנקרא מלגלגת עליהם, אבל חוצפה, הוא בא לפה ככה ורושם כזה דבר?! לך ***** לאמא שלך!... דביל!.. חח בואנה הטריף אותי עכשיו, כל העצבים על חברה שלי ועל זה שאני אולי לא הולכת להופעה היום הוצאתי עליו.. דביל! וחמוד שלי... סנרגייה אי אין דה האוסס... דורבנים הבייתה.. זהו מבין!? דיברתי איתך בשפה ש'ך! נ.ב. אני לא חושבת ממש ששיר שיש לו מסר כמו "יצאנו רקוד (יו!) לי באוזן את לוחשת סוד (יו)".. איזה טקסטים מדליקים ונפלאים.. טירוף!.. הלהקה גאונה.. פרס אוסקר לטקסטים.. ועברי לידר?! " ניסים תקשיב..." מדהים פשוט.. הלך עשה דואט עם נינט טייב פתאום כולם מתאים עליו נכון!? לך יא מעריץ מזויף ופאתטי.. ובמילים של הבלוג של מאי מימיי ארץ נהדרת..: "סנרגייה פיי ודורבנים פחחח.." אבל.. waht ever חחחחח...
זו דעתך (הדבילית להפליא,יש לציין). ואני מכירה כמה אנשים הרבה יותר בוגרים (ומשום מה יש לי הרגשה שגם יותר מבוגרים) ממך, שבמקום להתעסק בשטויות,היו,וממש ממש ממש נהנו. אז לך תזבל את השכל למישהו אחר,תודה