לגריסה

zaknaboot13

New member
הופעת סינרגיה ביום הסטודנט בבר אילן 30.5.2007

הייתי אתמול בהופעה של סינרגיה ביום הסטודנט באוניברסיטת בר אילן. אחרי הופעה מדליקה של מרגלית צנעני, שהקפיצה את הקהל, הגיעה להקת השנה???...))) איזה שירים עלובים, איך שכל השירים דומים אחד לשני. להקה פלצנית שאין כל קשר בין השירים הגרועים שלה לקבלת התואר להקת השנה שבשקט מגיע ללהקת: "ה ד ו ר ב נ י ם", להקה עם שירים מדליקים וחוש הומור פנטסטי שראיתי כבר ב-3 הזדמנויות ותמיד יש לזה טעם של עוד. סינרגיה גרמה לי לעזוב באמצע ההופעה ולפספס את עברי לידר, ברי סחרוף ושלמה ארצי הגדולים. מה שבטוח,מיקריות של להקת השנה לא תהיה ללהקה הגרועה הזאת השנה. סינרגיה הבייתה

zaknaboot13

New member
הופעה עלובה ביום הסטודנט בבר אילן 30.5.07

הייתי אתמול בהופעה של סינרגיה ביום הסטודנט באוניברסיטת בר אילן. אחרי הופעה מדליקה של מרגלית צנעני, שהקפיצה את הקהל, הגיעה להקת השנה???...))) איזה שירים עלובים, איך שכל השירים דומים אחד לשני. להקה פלצנית שאין כל קשר בין השירים הגרועים שלה לקבלת התואר להקת השנה שבשקט מגיע ללהקת: "ה ד ו ר ב נ י ם", להקה עם שירים מדליקים וחוש הומור פנטסטי שראיתי כבר ב-3 הזדמנויות ותמיד יש לזה טעם של עוד. סינרגיה גרמה לי לעזוב באמצע ההופעה ולפספס את עברי לידר, ברי סחרוף ושלמה ארצי הגדולים. מה שבטוח,מיקריות של להקת השנה לא תהיה ללהקה הגרועה הזאת השנה. סינרגיה הבייתה

zaknaboot13

New member
חום יולי אוגוסט,איזה חידוש עלוב לשלמה ארצי

שלמה ארצי נעלב ובצדק מהחידוש העלוב לשיר המדהים שלו. איך שהלהקה הזאת חוזרת על עצמה ומשעממת. "ה ד ו ר ב נ י ם" לשילטון סינרגיה הבייתה,שירים משעממים ומרדימים

zaknaboot13

New member
סינרגיה,כנסיית השכל ומוש בן-ארי

מצליחים שלא בצדק,2 להקות עלובות וזמר עלוב

vered151

New member
אהמ

טוב תאמת את הקטע ש"סינרגיה עלובים" שמעתי כבר כלכך הרבה פעמים שוואלה....לא מזיז לי להגיד שכנסיית השכל היא להקה אהובה זה משהו חדש. ושגוי, חשוב לציין. על מוש בן ארי אני לא אגיב. בכל מקרה....... נמאסססססססססס כברררר מההודעות האלה!!!!!! חלאס...יופיייי סינרגיה עלובים, הבנו ביי

menori

New member
בואנה הוא דורש כאפה!!

כמה עובדות חשובות: אתה דביל!!!! אבל בוא נעבור לעובדות העיקריות יותר: 1. סינרגיה פי מיליון ( יותר חחחח) טובים ומעולים ממך.. 2. כנסיית השכל פצצה 3. צודק מוש בן ארי לא מדהים חח

Ofiraaaa

New member
תקשיב, אתה לא צריך לפתוח 9328509324859

שרשורים חדשים. תשרשר פשוט.

למעלה