לגריסה

GiLi73

New member
אולי תרשום את כל ההערות הסתומות שלך בהודעה

אחת
במקום לפתוח 2346789 שרשורים!!!!!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלמה פעמים?!

העברת ת'מסר הטיפשי שלך פעם אחת וזה מספיק.. אני לא מבינה למה אתה נכנס לפה ובא להופעות שלהם ואתה בכלל לא אוהב אותם!! זה לא הגיוני! לך מפה כבר! תיכנס לפורום של הדורבנים!

zaknaboot13

New member
הייתי בהופעה בחינם,מי ישלם על זבל כזה כסף?

נהנתי ממרגלית צנעני ובגלל שהשירים המשעממים שלהם הבריחו אותי, פיספסתי בגללם את ברי סחרוף,עברי לידר ושלמה ארצי שבטח מתהפך במיטה כל פעם שהוא שומע איך הלהקה המחורבנת הזאת הרסה לו את חום יולי אוגוסט

GiLi73

New member
אוי מסכן פספסת את ברי סחרוף ושלמה ארצי../images/Emo201.gif

Ofiraaaa

New member
חחחחחחחחחחחח הרגת אותי! ../images/Emo6.gif

"במיטה כל פעם שהוא שומע איך הלהקה המחורבנת הזאת הרסה לו את חום יולי אוגוסט" מה זה לא.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהחידוש יפה מאוד!!../images/Emo13.gif

ואני בטוחה שהוא גאה!!

דורה17

New member
אם הוא לא היה אוהב אותו נראה לך שהוא היה נותן

אישור שיוציאו את זה לרדיו?? תחשוב קצת לפני שאתה פותח ת'פה שלך... סינרגיה השמיעו את חום יולי אוגוסט לשלמה (כבר שלי מהגן מה.. ברור..) ונחש מה?? שלמה התלהב מזה!

menori

New member
אויי כפרעל הטמטום שלך!

בואנה צריך לתת לך פרס אוסקר על טימטוום.. אני מבינה שאתה בלי מכשיר שמיעה המון זמן הא.. ואיי מה האיסי או המסן שלך.. זה טוב להוציא ככה עצבים כל יום..חחחחחח קח תוסיף: 264545540 [email protected] שיהיה לך בכיף חחחחחחחחחחחחח איזה טמבל!

שלומיתת

New member
חמוד

מצטערת להגיד לך,אבל אם לא היה מוצא חן בעיניו הביצוע שלהם לחום יולי אוגוסוט,הוא פשוט לא היה מאשר להם אותו

יוטו2

New member
שמעתי היום את הביצוע המקורי לחום יולי אוגוסט

ממש אבל ממש לא מי יודע מה , איכות הקול של שלמה ארצי לא מי יודע מה .

שלומיתת

New member
אפשר לתאר את זה הביצוע המקורי במילה אחת:

משעמם. וזה לא שיש לי משהו נגד שלמה ארצי,יש לו שירים טובים..לפחות רובם אבל הביצוע המקורי של חום יולי אוגוסט מרדים.

למעלה