לגפן

fantom

New member
לגפן../images/Emo47.gif

כירושלמי לשעבר ליושלמית לשעבר

Gefen

New member
כמה כיף ..ירושלים מושלגת..../images/Emo113.gif

תודה פנטום על התמונות... באמת כיף לראות את השלג..ואת בתי האבן הירושלמים. הכנסת בי עכשיו קצת געגוע...להיות אצל אמא שלי בבית כשבחוץ שלג, להתכרבל בשמיכה ולטעום מהמרק עוף שלה.. ולא יעזור כמה שלג נראה פה.... אין!! פשוט אין..כמו השלג בירושלים - אולי זו ההתרגשות שמלווה את השלג הזה, או העובדה שכל העיר הופכת לבנה וזו סיבה למסיבה לא לצאת לעבוד ולא ללמוד ובקיצור כיף חיים.... אני זוכרת בכל פעם שהיה צפוי שלג..התחילה הבהלה ללחם ולחלב ...שיהיו בבית ובכמויות..עוד לפני שיהיה פה שלג ונתקע 40 יום ולילה בבתים..חהחחה איזה היסטרים אנחנו כשיש שלג בארץ! בתמונה - המפלצת בקיץ כשהיינו בביקור בארץ..לא פספסנו אותה כמובן.. גפן

MARMELAD

New member
../images/Emo7.gif בא לי לבכות

איך זה קורה - שאת נופי ילדותי דווקא מחזירים לי אנשים שחיים בחו"ל? ואני במרחק שעה נסיעה מהמפלצת.... שהייתי מתחבא מההורים שלי בחול שהיה מתחתיה.... אחחחחחחחחח.... הכנסתם אותי לנוסטלגיה רבתי... אני מבטיח לעצמי דבר אחד לשנה הבאה: אני נוסע לירושלים. ומתגלץ´ במפלצת. תמונות - תקבלו. דרך אגב גפן, עוד יש שם מזרקים בכל מקום?

Gefen

New member
אהה..מרמלדי....הנה עוד אחת...

במיוחד בשבילך....הפעם מקרוב יותר ועם הראש של המפלצת... ואני....האמת היא שלא ממש התגלשתי..אוחחח..המדרגותת מלמטה נראו לי מעייפות למדיי אז שלחתי את בעלי עם הילד פעם אחד פעם.. ובעניין המזרקים...איזה..כאילו..מזרקות של מים?? ממתי היו במפלצת מזרקות של מים?
גפן

reveal26

New member
סרטון מושלג...

אז זהו, דיברתם על שלג, ואני מתרגש מחדש... כירושלמי בדם, כל פיפס של שלג מרגש כאן את כולם... בעבודה, כשהתחיל השלג, כולם כאחד התרגשו כאן, וזה מחזה מצחיק.. צילמנו 3 סירטוני וידאו קצרים מהבניין שלנו, לתת תחושה של שלג מירושלים.. אז כנסו לאתר שלנו...

nir2323

New member
על ירושלים, ברד, פנצ´ר ותינוקת../images/Emo95.gif

בחצות נודע לי כי אני "דוד" , חברה מאוד קרובה ילדת תינוקת , ופשוט היינו חייבים (אני ועוד חברה טובה ) לנסוע לבקר, הבוקר התחיל עם פנצ´ר, אני ,שבאילת אחרי הצבא,יחד עם הבוס שלי עצרנו את המשמר האזרחי ש"יעזרו" לנו ובעצם ילמדו אותנו איך להחליף... ההתחלה היתה מבטיחה, עדיין היתה שמש ושותפתי למסע ידעה את המלאכה, ממש בשלב סגירת הברגים מחדש, התחיל שיטפון של גשם וברד, סוף סוף נמצא לי תפקיד, להחזיק את המטריה, אלא מה , הברד והגשם הישראלים, יורדים מכל כיוון אפשרי רק לא מלמעלה, (כנראה תוך עזרה מהרוח...) עלינו לירושלים, טעינו קצת ברחובות, (נו, שני אנשי שפלה שמנסים למצוא את הדסה עין כרם), ראינו קצת שלג בצידי הרחובות, עברנו דרך המפלצת המצולמת למעלה,בקריית יובל ,ולבסוף הגענו. בדרך חזרה, נסענו מעל נחל סורק לכיוון צובה, הקסטל ומבשרת, עוברים את כל תופעה מטארולוגית אפשרית, ברד חזק, ברד מרוסק, ערפל סמיך ומפוזר, גשם על כל צורותיו ושמש מידי פעם. איך שלא יהיה זו דרך מדהימה ביופיה (יש לנו ארץ נהדרת...) חלק מההרים מידי פעם העלו "עשן"(ערפל), ממש כמו הסמוקינג מאונטיינס בטנסי. הסיום ליום נפלא זה היה במסעדת אבו-גוש באבו גוש ,עם מיליון סלטים, פלאפל,ממולאים ושיפודים. אח כמה כיף לצאת מהשיגרה מפעם לפעם!

אנרכיה

New member
איזה הרים מעשנים?

לא רואה שום הרים מעשנים? כשאתה שולח תמונה שצריך להתאמץ בה בכדי לראות אתה צריך להתחשב שיש כאלה שעיפים וצריך להסביר להם בדיוק מה קורה בתמונה ולמה?!? וחוץ מזה אתה מלשן גם להרים מגיע לעשן... anarchy

למעלה