על ירושלים, ברד, פנצ´ר ותינוקת../images/Emo95.gif
בחצות נודע לי כי אני "דוד" , חברה מאוד קרובה ילדת תינוקת , ופשוט היינו חייבים (אני ועוד חברה טובה ) לנסוע לבקר, הבוקר התחיל עם פנצ´ר, אני ,שבאילת אחרי הצבא,יחד עם הבוס שלי עצרנו את המשמר האזרחי ש"יעזרו" לנו ובעצם ילמדו אותנו איך להחליף... ההתחלה היתה מבטיחה, עדיין היתה שמש ושותפתי למסע ידעה את המלאכה, ממש בשלב סגירת הברגים מחדש, התחיל שיטפון של גשם וברד, סוף סוף נמצא לי תפקיד, להחזיק את המטריה, אלא מה , הברד והגשם הישראלים, יורדים מכל כיוון אפשרי רק לא מלמעלה, (כנראה תוך עזרה מהרוח...) עלינו לירושלים, טעינו קצת ברחובות, (נו, שני אנשי שפלה שמנסים למצוא את הדסה עין כרם), ראינו קצת שלג בצידי הרחובות, עברנו דרך המפלצת המצולמת למעלה,בקריית יובל ,ולבסוף הגענו. בדרך חזרה, נסענו מעל נחל סורק לכיוון צובה, הקסטל ומבשרת, עוברים את כל תופעה מטארולוגית אפשרית, ברד חזק, ברד מרוסק, ערפל סמיך ומפוזר, גשם על כל צורותיו ושמש מידי פעם. איך שלא יהיה זו דרך מדהימה ביופיה (יש לנו ארץ נהדרת...) חלק מההרים מידי פעם העלו "עשן"(ערפל), ממש כמו הסמוקינג מאונטיינס בטנסי. הסיום ליום נפלא זה היה במסעדת אבו-גוש באבו גוש ,עם מיליון סלטים, פלאפל,ממולאים ושיפודים. אח כמה כיף לצאת מהשיגרה מפעם לפעם!