"לגעת בעצב"

"לגעת בעצב"

נרפאתי ממחלת השתיקה. שם התרופה : יוסי. רכיבים: יפי נפשו, ואז הגוף כולו, סוד ידו המלטפת, ים רגעי מילים. תופעות לוואי: כאבים ברום הבטן, צריבה גדולה בחזה. חיפשתי בגוגל- "תסמונת מחלת השתיקה יוסי" להלן הרשימה- הארץ מאמר תסמונת פוסט טרואמטית ממדים לאיבחון. Ynet קשר השתיקה, אחת מכל אלף נשים בישראל. [doc] "לגעת בעצב" סוג קובץ: Microsoft Word - גרסת HTML אמנם קיטלגו ואיבחנו את המחלה דרכים לריפוייה יוסי. כאן עצרתי. הקלקתי. וכך נכתב עם הפסקת נטילת התרופה הגוף מתנקה בהדרגה מהחומרים הפעילים. ולא יכולתי להמשיך עוד.

טאKילה

New member
צליל של שבר...../images/Emo79.gif

השלכת לבי ולרסיסים הוכה בצליל של שבר. , קמתי על רגליי- חיפשתי חלקים שנתזו בתפזורת אספתי אחד אחד חיברתי זה אל זה גם כשנשמתי נדקרה עד זוב דם. , בלהט לאט ראיתי את עצמי שלמה מול מראה כשאהבתך אינה עוד רושפת סביב צווארי. כשזה עמוק את יודעת כתבת מאוד מיוחד

יערית 1

New member
רסיסים

נשמתך לכודה באהבתי משתלחת בשבילים יוקדים המבהיקים בתשוקה רקומים בעדנה. ואני - חורטת בליבי אהבתך שהתנפצה לאלפי רסיסים בנתיבים אסורים שניצתו בעת כיסופים וסער.

היה זה העצב

היה זה העצב שדפק על חלוני הקיש קלות על ליבי ונכנס אל תוך משכני הוא מצא לו שם פינה החל מארגן לו שם מקום לינה היה זה העצב שתפס חלק נרחב מליבי הוא הפך להית כאישות שניה שלי הלכנו יחד לאותם המקומות אני בכתי והוא שמר את הדמעות היה זה העצב שארח לי חברה עש שבקשתי ממנו בכנות גמורה שיעזוב אותי כי אני כבר מוכנה לעמוד לבדי ולהשאר איתנה כשזה עמוק יקרה ! כל שנותר לי מכאן זה לשלוח כהזדהות על הכתיבה
ו

למעלה