לגעת במהות האהבה...

לגעת במהות האהבה...

מסתכל בפנייך ושוגה במחשבות, לא רוצה לתעות באשליות, רק לצאת מהבוץ- ללמוד באמת לאהוב, לא על אהבה לכתוב אלא לנגוע במהויות, בלב להרגיש צריבות של עוד, להתייסר מגעגועים לאחר שנפרדים, להתגעגע לנשיקות שאת השפתיים צורבות, לייחל לחיבוקים שאת הדם מזרימים, להתבלבל במילים כשבך מביט, לתעתע נשמתי ולהלאות גופי, בכל יסורי האהבה הכרוכים בהגשמה.

*קסנדרה

New member
עזה כמוות האהבההה :)

ארבל מקווה אני שייסורי האהבה לא ילאו א נשמתך ותגשים את האהבה קסנדרה

היי,עוד תעשי לי סכסוך משפחתי... :cool:

כוונת השיר היתה שאינני רוצה להפוך להיות משורר על אהבה אלא ליישם את מהותה.... וללא קרן האור בחיי לא הייתי מגיע לכלל התעדנות בשיריי שהתמקדו קודם לכן רק בפאן הגופני/חשקני.

שמש1

New member
למה לא?

שירך עדין ויפה. אני מניחה ש``בפן הגופני/חשקני`` התכוונת לאירוטיקה. מה רע באירוטיקה? הספרות משופעת בשירים וסיפורים אירוטיים. הם אפילו עשויים להעצים ביטויי אהבה; ואם באהבה עסקינן - מדוע לא להיות ``משורר על אהבה``? נראה לי שאתה מנסה לברוח מסגנון כתיבה שאופייני לך. זה חבל, משום שאולי דווקא דרכו אתה מביע בצורה הטובה ביותר.

לא בורח משום התנסות.......

לא במעשי האהבה ולא בתיאורי האהבה. אפשר שמשלב תשוקות,גירויים,פיתויים ורגשות ביחד ולפעמים מתמקד רק בפן אחד מהם. מה שלעולם לא אנסה לתאר היא את האהבה האפלטונית......

פרח-בר

New member
הצהרה מעוררת עניין

ארבל, וכאן מתעורר עניין... משום מה לא תנסה לתאר אהבה אפלטונית?

*קסנדרה

New member
שמש אני אהבתי יותר..

שמש אני אהבתי יותר, אוהבת יותר את הסגנון החדש של ארבל נשמע מפוייס יותר ונינוח... אבל, מכבדת את דעתך, כמובן. קסנדרה

*קסנדרה

New member
אם באהבה עסקינן

ארבל אזיי משפחתך תצא נשכרת...... אך..... אתה מה אומרים במקורות ??? ``יודע שור קונהו וחמור אבוס בעליו...`` קסנדרה

פרח-בר

New member
הכמיהה לנגיעה...

ארבל, בשיר יש כמיהה לגעת במהות האהבה אך ניכר ש...נגעת בה. רק מי שנגע בה יידע לתאר אותה אהבה שכולנו עורגים אליה מתגעגים אליה ו..מייחלים שתפגע בנו ולו רק לרגע אינסופי אחד.

רגע אינסופי?!

כאילו ביקשת עולם ומלואו,כאלו ביקשת את הנצחיות.... ואני הייתי מסתפק גם בפחות....

פרח-בר

New member
נצחיות ויחסיות...

ארבל, לרגע של מימוש יש תוקף של נצח... הרי ההגשמה תשאר איתנו בצור לבבנו לתמיד. הרגשות, מראות והריחות - הכל רק יתעצם ייחרת ויונצח.

למעלה